Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Cassiel → Hyuuga_Nikorasu
Δεν ξέρω αλήθεια να σου πω.Τα μόνα Soccer RPGs που ξέρω είναι η σειρά Inazuma Eleven για NDS (και Wii σύντομα) και άλλο ένα για PSOne.

endless_inspiration → valadorn
Περνάς σίγουρα;;; Συνχαρητήρια!!!!!!!!!!:ureshii:
επιτέλους τελείωσες και εσύ!!!!!
τα είδα τα θέματα που πέσανε... στο ελεύθερο δεν έχω κάνει ομπρέλα αλλά δεν μου φάνηκε πολύ δύσκολο!!!
στο γραμμικό δεν σας δώσανε μόνο κείμενο;;; δεν μου εμφανιζόταν εικόνα.....
τέλος πάντων να δώ τι θα γράψω εγώ του χρόνου!!!!:himitsu:

matassos → Kenny
ναι το παρατηρησα και γω αλλα δεν του εδωσα σημασια, τεσπα του εκανα ενα κροπ τωρα..

Hyuuga_Nikorasu → Cassiel
Δυστυχως δεν ειναι αυτο, σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παντως, αυτο που λεω ηταν οντως rpg γιατι ελεγχες εναν παιχτη και καθε φορα που εβρισκες αντιπαλο σου εβγαζε επιλογες οπως πασα, σουτ, ντριπλα κτλ, επισης υπηρχε μια μπαρα που εχε ενεργεια και την χρησιμοποιουσες για ειδικα σουτ κτλ... Ευχαριστω και παλι για την προσπαθεια

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
i know very well, whats about... its all about boobs man! all about boobs...
ασχετο.. ποτε βγαινει το 15 για bakemonogatari... η nerdo-neko (meganeko για την ακριβεια μιας εχει και γυαλλια) τυπισσα τα σπαει, και εχει και γαματο theme την μουσικη

Jorg → Vagelio
Vagelio να σε ρωτησω κατι; Πως μπορω να κανω gif απο ενα video? Ξερεις, οπως εκανες με το kuroshitsuji.

Kenny → matassos
Σε προλαβαίνω πριν καν με ρωτήσεις. Η συγκεκριμένη sig είναι καλή από τον αφαλό και πάνω... από τον αφαλό και κάτω όμως έχουμε χοντρό πρόβλημα... Τί μέση είναι αυτή; Ξέρει ανατομία ο καλλιτέχνης; :terror2:
Ρίξε ένα crop από αριστερά να φύγει αυτό το αίσχος και θα είσαι jet. Delicious boobies!

Serperoth → Lucy Heartfilia
Έχω δοκιμάσει και Shoryuuken, αλλά δεν μου βγαίνει:( Τώρα βέβαια είμαι πιο αγύμναστος και από τον χυμό που έχουμε στο ψυγείο...:P

nikki2010 → Lucy Heartfilia
το φανταζομαι!ποιο σημειο του ανιμε κανατε?πες μου οτι το κανατε απο την αρχη....:P

nikki2010
το φανταζομαι!και ποιο μερος του ανιμε κανατε?πες μου οτι το κανατε απο την αρχη...:P

valadorn
→
Azathoth
Επειδη το εχεις κανει ηδη και δεν ξερω ακριβως που γινεται αυτη η ρυθμιση μπορεις να μου πεις εστω στο περιπου πως αλλαζουμε το ονομα στο profile?

valadorn → karkas
Eyχαριστω πολυ ρε! Να τωρα που τελειωσα θα βαλω πιο γρηγορο internet και θα λιωσω. Τα πρωινα δλδ μεχρι να παω διακοπες μονο με anime/manga και φυσικα κιθαρα θα ασχολουμαι...
Απο αυτα μονο το bakuman ηξερα αλλα δεν το ειχα προχωρησει πολυ(ηρθε η ωρα του). Τα αλλα μου φαινονται πολυ ενδιαφεροντα. Θα τα τσεκαρω και θα σου πω γνωμη!
Να σαι καλα ,τα ξαναλεμε!

Favole → Omoikane
εγω την εψαχνα απο καιρο και παρηγγειλα τα βιβλια της favole απο το amazon.Απο τοτε παρακολουθω ολες της τις δουλειες αλλα δεν ειναι καθολου ευκολο να τις βρεις δυστυχως.