Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenny → Warchief

Και μόλις διάβασα τα παρακάτω VM...
Ιούν 28 2010 09:45
Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sakura!!!

:hahaha::hahaha: Αστειεύεσαι!! Ναι οι Gazette ειναί για άγριο headbanging!! Πωπω τρελένομαι για filth in the beauty!! Οτι και να κάνουν οι gazette είναι θεικό!!:wooi2:
Ιούν 28 2010 08:27
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Yup, τι μισές δουλειές θα κάνουμε; Βαρέθηκα αυτή του MAL όχι τίποτα άλλο.
Ιούν 28 2010 06:52
Φωτογραφία

karkas → valadorn

Καλά αποτελέσματα λοιπόν και για το σχέδιο μέγιστε Ηλία, ελπίζω να τα καταφέρεις ρε αγόρι! Όσο για τα άνιμε, δύσκολα τα πράματα καθώς δε βλέπω σχεδόν καθόλου τελευταία...Περιμένω πως και πως να πάω σε κανα φίλο κα να δούμε μαζεμένα One Piece και Fullmetal Alchemist, αλλά πέρα απ'τα κλασικά τίποτα... Μπορώ όμως να σου δώσω συμβουλές για μάνγκα, καθώς απ'αυτά έχω αρχίσει να ψάχνω διάφορα πράματα!!! 1) Bakuman - Σταθερή αξία στο σχέδιο και σενάριο (δημιουργοί Death Note) και γενικά με απίστευτη ροή και πολύ ωραίους χαρακτήρες! Το συνιστώ άμα θέλεις γενικά να παρακολουθήσεις μια ευχάριστη πορεία που θα σε κάνει να κολλήσεις! 2) Detective Conan - Άμα σου αρέσει ο Sherlock Holmes θα κολλήσεις μ'αυτό εδώ το αριστουργηματάκι, το μόνο μειονέκτημα του οποίου είναι το πλήθος chapter (750 και ongoing) αλλά είναι άκρως κολλητικό και καλοστημένο. Ντετεκτιβικό γενικά! 3) No Bra - Ένα μηνιαίο μάνγκα που τελείωσε πρόσφατα, είναι, ανάμεσα σε άλλα είδη, gender-bender και γενικά ότι πιο περίεργο έχω διαβάσει τελευταία. Δεν εγγυώμαι ότι θα σου αρέσει τελευταία, αλλά αν ψήνεσαι για School-life και για κάτι εντελώς διαφορετικό, ριξ'του μια ματιά και δε θα χάσεις! Γνώμη μου! Επίσης κάτι μου λένε και για το Claymore, ενώ προτείνω ανεπιφύλαχτα και το D.Gray-Man (όχι τόσο το άνιμε...) Αυτάαααα!!
Ιούν 28 2010 00:52
Φωτογραφία

matassos → iris 生活 kurosaki

ναι τρελη συνενοηση! αφου καμαρα θα ημαστε ολοι -_-' τεσπα συνενοησου! ουτος η αλλος με τον βαγγελη θα με και γω, σου εξηγησα πως θα μαι για να ξερεις πως θα μας καταλαβεις στο μπουγιο, αντεε καλυνυχτα!~
Ιούν 28 2010 00:10
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → matassos

χαχαχαχα εε ξερω γω χαχαχαχαχα καλα κανεις εγω δεν ξερω θα χω ασπρη κατα πασα πιθανοτητα!!! xD κ ειπα λογικα θ φορω εις τη κεφαλι μ μια ασπρο μπλε κορδελα χοχοχο οποιος μ καταλαβε μ καταλαβε.... αλλα περιμενω να συννενοηθω καλυτερα μ τ hellboy αν κ θ ρθω μ 2 φιλους μ αλλα κλαιν xD
Ιούν 28 2010 00:04
Φωτογραφία

α τον Μι-δελτα (just keeding xD) , ναι τα ιδια μυαλα κουβαλαμε.. γιατι μαυρα γιαλια φοραω (μειωποιας) ε εκτος και αν εχει τοσο ηλιο που δεν την παλευω και φοραω ηλιου.. και μπεζ τσαντα γιατι μπεζ τσαντα εχω (σχολικη) και σε καθε μιτινγκ την κουβαλαω λογο ανταλαγων βιβλιων-σι ντι και κουβαληματος διαφορων... δεν καταλαβα, τι δεν καταλαβες?? εχεις κατι με την τσαντα μου? :Ρ
Ιούν 28 2010 00:01
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → matassos

καλα μ τ hellboy εχω συνενοηθει Β) χαχαχ γτ μπεζ τσαντα κ μαυρα γυαλια;;;
Ιούν 27 2010 23:56
Φωτογραφία

ετσι ετσι! 8-) οσο για το μιτινγκ, μιας και σε καταλαβα "ανχωμενη" αν ειναι βρες εμας και σε γνωριζουμε εμεις στους υπολιπους (εγω και hellboys), ε λογικα θα με καταλαβεις απο την ηλικεια, μαυρα γιαλια-μαλια και μπεζ τσαντα..
Ιούν 27 2010 23:52
Φωτογραφία

Nighteyes → johntheo95

ΟΚ. Πάντως πέρα από το noodle bar και ένα με sushi παραδίπλα στην XΑΝΘ δεν νομίζω ότι έχει τίποτα άλλο σε Ιαπωνικό. Και σ' αυτά κάποια πιάτα μόνο. Στο noodle bar ως Ιαπωνικό πιάτο έχει κάτι ramen (ας πουμε ramen δηλαδή).
Ιούν 27 2010 23:50
Φωτογραφία

johntheo95 → Nighteyes

βρικα thread sorry για την ερωτηση
Ιούν 27 2010 23:45
Φωτογραφία

johntheo95 → Nighteyes

υπαρχει thread για το που υπαρχουν γιαπονεζικα "εστιατορια"στην θεσσαλονικη νομιζω ειχα δει καπου ενα ποστ αλλα εψαξα παντου και δεν το βρηκα ευχαρισω :)
Ιούν 27 2010 23:41
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hahaha: Πω πω πω πολύ hardcore το σενάριο!
Ιούν 27 2010 23:39
Φωτογραφία

Serperoth → Lucy Heartfilia

Ω ναι. Επίσης σκάω και hadouken στην ψύχρα, αλλά αυτά με λίγη φειδώ (θα μου ζητάει copyright o Akuma:P). ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ! *takes out gift wrapping*
Ιούν 27 2010 23:36
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Serperoth

LMAO!!! Conclusion: ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!!!:bike:
Ιούν 27 2010 23:18