Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → nikki2010

πλάκα δεν λες τίποτα! Ψοφούσαμε στα γέλια όλη την ώρα!!! Δεν κάναμ επ. μια ταινία κάναμε 45 λεπτων :P
Jun 27 2010 22:15
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Λίγο το έχεις χάσει λίγο. Απλά, ευχή και κατάρα, μην γίνεις σαν εμένα. Βασικά, άκυρο. Κάνε ότι σε ευχαριστεί. Μπορεί να ξέρω περισσότερα trivia από Νεοελληνική ιστορία, αλλά ξέρεις κάτι? Μου αρέσει αυτό και δεν θα το άλλαζα. Geek pride!
Jun 27 2010 22:14
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

ganbatte~...εγω ευτιχως τα περασα αυτα....woot! :P kai =o thats soundz good....εγω νταξι δεν πολυ εχω γνορισει κ πολους xD σενα cosplay exw καταφερει να παω μονο...χαχα xD τεσπα...~_~ αλλα τωρα αν χαναγινει τπτ...α8ηνα τουλαχιστον 8α παω...XD τι αλλα? :)
Jun 27 2010 22:11
Photo

Vagelio → Botsun

ΟΚ, ελπιζω μονο να μην με πιασει καμια αγχωτικη κριση οταν χαθω γιατι μετα πανε ολα.... Τ^Τ Nice, πατρα ε? Πρεπει να ειναι πολυ καλα εκει ^_^
Jun 27 2010 22:05
Photo

Favole → Omoikane

ω ναι.πολυ να υποθεσω οτι κι εσυ τη γνωριζεις?
Jun 27 2010 21:29
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Oooooh I see I see... Τουλάχιστον τώρα έχει ξεκούραση~ Και ναιιι μπανιοοοοοο... Wanna... Αλλά έτσι που έχω φορτωθεί με βλέπω από Αύγουστο :( Και σήμερα είχαν συναυλία οι Animaniacs και δεν μπορώ να πάω επειδή έχω μία τουμπανοέκθεση να γράψω+μαθηματικά+φυσική T_T Gambatte~ Θα έχεις ευκαιρίες... λέω αν έχουν κανένα παρτυ Αύγουστο ή κάτι τέτοιο να πέσω στα γόνατα (για τους higher-ups, να με αφήσουν ^^') και να ανεβώ Αθήνα να γνωρίσω και άλλους :3 *eager*
Jun 27 2010 21:24
Photo

iris 生活 kurosaki → Paprika!

χαχαχα ναι μωρε :)
Jun 27 2010 21:22
Photo

valadorn → karkas

Yoshhhhhhhhhhhhh! Λεγαμε μες τη χρονια για την καλοκαιρινη λιστα ανιμε. Μολις τελειωσα τις εξετασεις(παει και το σχεδιο) και ετοιμαζομε για κτ καινουριο εκτος απο τα κλασσικα. Φιλτατε μπορεις να μου ψαρεψεις τπτ απο τη λιστα σου γιατι θελω κατι καλο καινουριο και εμπιστευομαι φυσικα την κριση σου αρα Suggest kark plz ;) Που τa θυμηθηκες τa Pokemon?:dazed::terror2:
Jun 27 2010 21:10
Photo

Paprika! → iris 生活 kurosaki

[COLOR=black]Κι εγώ μια χαρούλα!!...Μια και δεν είχα να κάνω κάτι ιδιαίτερο σήμερα, είπα να περιηγηθώ λίγο στα forums!... :) Προς το παρόν, ψάχνω μερικές πληροφορίες για πρόσφατα manga!!! (Συνήθως διαβάζω shoujo)!...Οπότε, πάσα πληροφορία δεκτή..χε...χεεε!!![/COLOR] ;) ;)
Jun 27 2010 21:05
Photo

valadorn → endless_inspiration

Thanx!:) Δεν μπηκα στο site επειδη επρεπε να παω στη Θεσσαλονικη για να δωσω. Τελικα πολυ καλα τα πηγα. Μπορει επειδη ημουν ανετος καθως δεν εξαρτωμουν απο το βαθμο του σχεδιου(εχω γραψει πολυ καλα στις Πανελλαδικες). Στο σχεδιο ειναι οπλο πιστευω να εισαι ανετος αρα και πιο ελευθερος στη δημιουργια και πανω απ ολα ψυχραιμος. Το ελευθερο επειδη μαλλον θα σ ενδιαφερει, δεν ηταν μεγαλο αν και φαινονταν μεγαλο(what?). Στο χαρτι εβγαινε στενο λογω της μεγαλης διαφορας των διαστασεων του θεματος εννοω.Καποιος στο επιπεδο σου ας πουμε, εγραφε ΕΥΚΟΛΑ πολυ ψηλα. Το γραμμικο ηταν λιγο ζορικο γιατι ηταν μεγαλο αλλα ειπαμε με ψυχραιμια ολα γινονται. Επιτελους λιγος χρονος να σχεδιασω αυτα που πραγματικα θελω και οχι αλλες καρεκλες , ομπρελες , μπουκαλια και σαπραγκαλα!!
Jun 27 2010 21:04
Photo

FallenSpiritGR → Lucy Heartfilia

εν μου λες τα linux σε βολεβουν?? σκευτομε να τα βαλω αλλα δεν ξερω κατα ποσω εχουν διαφορα προγραματα και ετσι .....
Jun 27 2010 21:02
Photo

iris 生活 kurosaki → Paprika!

χαχα ολα καλα!! εσυ; :) τιποτα μωρεε ^^
Jun 27 2010 20:59
Photo

Paprika! → iris 生活 kurosaki

[COLOR=black]Καλησπέραααα!!! Όλα καλά;;!!!!...Επιτέλους, τελείωσε η εξεταστική που έδινα αυτές τις εβδομάδες και τώρα έχω και πάλι χρόνο να επισκέπτομαι το forum!! Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω και ευχαριστώ για το add!!![/COLOR] ;) ;) ;)
Jun 27 2010 20:47
Photo

Botsun → Vagelio

Εντάξει,όχι και τεράστια θα το καταλάβεις και μόνη σου από τον Οκτώβρη και μετά,όσον αφορά το μετρό και εγω χανόμουν στις αρχές του έτους,αλλά τελικά μαθένεται εύκολα. Και σ'εμάς τα αποτελέσματα 7 Ιουλίου βγαίνουν με πιθανότερο προορισμό πενταετούς διάρκειας διακοπών τη Πάτρα.
Jun 27 2010 20:32
Photo

nikki2010 → Lucy Heartfilia

ουαου!πολλαπλοι ρολοι!πρεπει να ειχε πολλη πλακα!!ποσα επεισοδια γυρισατε??:P
Jun 27 2010 20:32