Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Botsun

Eμας θα μας τα ανακοινωσουν στις 7 ιουλιου Τ^Τ. Ναι, το μονο ΤΕΙ γραφιστικης που υπαρχει στην ελλαδα βρισκεται στην αθηνα και περνει 100 ατομα καθε χρονο με αποτελεσμα να θεωρειται αρκετα υψυλοβαθμο. Still, I have hopes. Εν το μεταξυ η αθηνα ειναι Τεταστια!!!!! Πραγματικα τεραστια!! Πιστευω πως τουλαχιστον τους πρωτους δυο μηνες που θα παω εκει μονιμα θα χανομαι συνεχεια στο μετρο XDDDD
Jun 27 2010 20:21
Photo

Jorg → Vagelio

Οχι παιζουμε! Τι Ichigo και κουραφεξαλα! Baraggan FTW!!!
Jun 27 2010 20:05
Photo

Botsun → Vagelio

Καλά μας αποτελέσματα(μόλις δυόμιση εβδομάδες μας χωρίζουν από την λυπητερή :sadist:) Άκυρο,ΤΕΙ Γραφιστικής Αθηνών ?
Jun 27 2010 20:02
Photo

Vagelio → Jorg

Hahahahahahahahah:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Οπως τα λες! [B]True shinigami!!!![/B] (gomen, με τετοιο avatar δεν μπορεσα να μην σε spamαρω)
Jun 27 2010 19:51
Photo

Vagelio → Botsun

Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση jumpei-kun, στο σπιτι της θειας δεν ειχε ιντερνετ :hot:. Λογικα με το σημερα εννοεις το πρωτο μαθημα που ηταν ελευθερο σχεδιο. Εκει τα πηγα παρα πολυ καλα και περιμενω να παρω γυρω στο 18. Θυμαμαι μας εβαλαν να ζωγραφισουμε μια ανοιχτη κουτα που ειχε μεσα ενα χωνι και μια ανοιχτη ομπρελα της οποιας φαινοταν οι κρικοι (εμαθα να ζωγραφιζω ομπρελες υστερα απο αυτο XDDDDD :hahaha:) Οσο για το δευτερο μαθημα, που ηταν το γραμμικο σχεδιο (ξερεις, με χαρακες και τριγωνα) τα πηγα μετρια. Το θεμα που μας δοθηκε ηταν απιστευτα απαιτητικο και με δυσκολεψε τοσο που καποια αρχισα να κλαιω μεσα στην ταξη και ανυσηχησα τους καθηγητες:unlucky:. Ευτυχως προλαβα να τελειωσω το μελανωμα του (αν και το εκανα λιγο crappy) και περιμενω να εχω καπου στο 12. Παντως πιστευω πως θα καταφερφω να περασω στο ΤΕΙ γραφιστικης μιας και οι φετεινες βασεις θα πεσουν κατακορυφα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον, και καλα μας αποτελεσματα:ureshii:
Jun 27 2010 19:49
Photo

iris 生活 kurosaki → matassos

χαχαχα οχι δεν ειπα οτι με χαλανε Β)
Jun 27 2010 19:48
Photo

matassos → iris 生活 kurosaki

ε δεν γινετε αλλιως! :P (αμα ειχε πιο κατω κινδυνευω για warn xD) γιατι σε χαλανε????? :Ρ
Jun 27 2010 19:46
Photo

meidei → Lucy Heartfilia

Το βάζω στα "to watch" επειδή φαίνεται ότι έχει να κάνει με την ιαπωνική διαδικτυακή κουλτούρα (twitter εν προκειμένω).
Jun 27 2010 19:14
Photo

Lucy Heartfilia → nikki2010

Όντως και εγώ "φιλοσοφούσα" περί του θέματος *γκουχ γκουχ* Και ναι επαιζα τον Yagami Light + Matsuda, η φίλη μου Misa+Ryuk+Chief Yagami, οο αδελφός της L+Ryuk No2, η μητέρα της Rem+Wendy, και ο πατέρας της Matsuda No2+Chief Yagami No2 Αποτέλεσμα= ήταν "λίγο" γελείο αλλά έχει πολύ φάση γιατί γίνεται ότι μπούρδα μπορεί κανείς να φανταστεί *embarrassed*
Jun 27 2010 18:57
Photo

Lucy Heartfilia → meidei

Lol δεν κάνει τίποτα αλλά παίζει και σε ένα ιαπωνικό drama - Sunao ni Narenakute (ο πιο δεξιά τύπος) [SPOILER][IMG]http://www.phantom-theater.com/vb/imagehosting/3124bb7ffe1962cd.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jun 27 2010 18:49
Photo

nikki2010 → Lucy Heartfilia

και εγω το βρηκα πολυ καλο,αν και το θεμα ηταν λεπτο,οντως πολυ πορωτικο!!με εβαλε σε σκεψεις σε καποια σημεια!!κανατε ταινια??τελεια!!ποιο ρολο επαιζες?
Jun 27 2010 18:48
Photo

meidei → Lucy Heartfilia

Κορεάτης; Κάπως απογοητεύτηκα. Thanks for the answer anyway.
Jun 27 2010 18:42
Photo

Lucy Heartfilia → nikki2010

:hihi2: Τελειο! (είναι κάτι πολύ πορωτικές φάσεις) μέχρι που εγώ και η κολλητή μου φτιάξαμε ταινία Death Note (λίγο γελεία αλλà LOL)
Jun 27 2010 18:35
Photo

Jorg → Lucy Heartfilia

Of course 8)!
Jun 27 2010 18:35
Photo

nikki2010 → Lucy Heartfilia

τιποτα!ειδα οτι εχεις δει το death note!πως σου φανηκε?
Jun 27 2010 18:24