Community Status Updates

Vagelio → Botsun
Eμας θα μας τα ανακοινωσουν στις 7 ιουλιου Τ^Τ.
Ναι, το μονο ΤΕΙ γραφιστικης που υπαρχει στην ελλαδα βρισκεται στην αθηνα και περνει 100 ατομα καθε χρονο με αποτελεσμα να θεωρειται αρκετα υψυλοβαθμο. Still, I have hopes.
Εν το μεταξυ η αθηνα ειναι Τεταστια!!!!! Πραγματικα τεραστια!! Πιστευω πως τουλαχιστον τους πρωτους δυο μηνες που θα παω εκει μονιμα θα χανομαι συνεχεια στο μετρο XDDDD

Botsun → Vagelio
Καλά μας αποτελέσματα(μόλις δυόμιση εβδομάδες μας χωρίζουν από την λυπητερή :sadist:)
Άκυρο,ΤΕΙ Γραφιστικής Αθηνών ?

Vagelio → Jorg
Hahahahahahahahah:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Οπως τα λες! [B]True shinigami!!!![/B] (gomen, με τετοιο avatar δεν μπορεσα να μην σε spamαρω)

Vagelio → Botsun
Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση jumpei-kun, στο σπιτι της θειας δεν ειχε ιντερνετ :hot:.
Λογικα με το σημερα εννοεις το πρωτο μαθημα που ηταν ελευθερο σχεδιο. Εκει τα πηγα παρα πολυ καλα και περιμενω να παρω γυρω στο 18. Θυμαμαι μας εβαλαν να ζωγραφισουμε μια ανοιχτη κουτα που ειχε μεσα ενα χωνι και μια ανοιχτη ομπρελα της οποιας φαινοταν οι κρικοι (εμαθα να ζωγραφιζω ομπρελες υστερα απο αυτο XDDDDD :hahaha:)
Οσο για το δευτερο μαθημα, που ηταν το γραμμικο σχεδιο (ξερεις, με χαρακες και τριγωνα) τα πηγα μετρια. Το θεμα που μας δοθηκε ηταν απιστευτα απαιτητικο και με δυσκολεψε τοσο που καποια αρχισα να κλαιω μεσα στην ταξη και ανυσηχησα τους καθηγητες:unlucky:. Ευτυχως προλαβα να τελειωσω το μελανωμα του (αν και το εκανα λιγο crappy) και περιμενω να εχω καπου στο 12. Παντως πιστευω πως θα καταφερφω να περασω στο ΤΕΙ γραφιστικης μιας και οι φετεινες βασεις θα πεσουν κατακορυφα.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον, και καλα μας αποτελεσματα:ureshii:

matassos → iris 生活 kurosaki
ε δεν γινετε αλλιως! :P (αμα ειχε πιο κατω κινδυνευω για warn xD) γιατι σε χαλανε????? :Ρ

meidei → Lucy Heartfilia
Το βάζω στα "to watch" επειδή φαίνεται ότι έχει να κάνει με την ιαπωνική διαδικτυακή κουλτούρα (twitter εν προκειμένω).

Lucy Heartfilia → nikki2010
Όντως και εγώ "φιλοσοφούσα" περί του θέματος *γκουχ γκουχ*
Και ναι επαιζα τον Yagami Light + Matsuda, η φίλη μου Misa+Ryuk+Chief Yagami, οο αδελφός της L+Ryuk No2, η μητέρα της Rem+Wendy, και ο πατέρας της Matsuda No2+Chief Yagami No2
Αποτέλεσμα= ήταν "λίγο" γελείο αλλά έχει πολύ φάση γιατί γίνεται ότι μπούρδα μπορεί κανείς να φανταστεί *embarrassed*

Lucy Heartfilia → meidei
Lol δεν κάνει τίποτα αλλά παίζει και σε ένα ιαπωνικό drama - Sunao ni Narenakute
(ο πιο δεξιά τύπος)
[SPOILER][IMG]http://www.phantom-theater.com/vb/imagehosting/3124bb7ffe1962cd.jpg[/IMG][/SPOILER]

nikki2010 → Lucy Heartfilia
και εγω το βρηκα πολυ καλο,αν και το θεμα ηταν λεπτο,οντως πολυ πορωτικο!!με εβαλε σε σκεψεις σε καποια σημεια!!κανατε ταινια??τελεια!!ποιο ρολο επαιζες?

meidei → Lucy Heartfilia
Κορεάτης; Κάπως απογοητεύτηκα.
Thanks for the answer anyway.

Lucy Heartfilia → nikki2010
:hihi2: Τελειο! (είναι κάτι πολύ πορωτικές φάσεις) μέχρι που εγώ και η κολλητή μου φτιάξαμε ταινία Death Note (λίγο γελεία αλλà LOL)

nikki2010 → Lucy Heartfilia
τιποτα!ειδα οτι εχεις δει το death note!πως σου φανηκε?