Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

iris 生活 kurosaki → odin
llooolll xD εγω καμια 25αρια ωρες το πολυ xD
μπραβο παντως στην υπομονη σ γτ ηθελε πολους ποντους γ ολα αυτα!

odin → iris 生活 kurosaki
Well,οχι υπερβολικα πολλη ωρα. Καμια 60αρια ωρες ειχα φτασει αν θυμαμαι καλα. Στα τελευταια επιπεδα ειχα καταφερει να εχω αρκετα καλη επιτυχια στις additions, more or less πρεπει να μου πετυχαιναν (μιλαμε για τις τελικες παντα) σε ενα ποσοστο
~80%:tensai:

Sakura!!! → Aposutorosu
giati kale pikra otan eides oti einai ongoing?...{Kaichou wa maid-sama}

Tenshi → Nighteyes
Μα δεν ειπα οτι θα ανεβασω με τις δικες σου φωτο. Ασε που βαριεμαι!
Κανα 2-3 θα ανεβασω.... μην ανησυχεις!! ;)
Αφου σου εδωσα το λογο μου!!

iristella → batigoal9
Παρακαλώ μην γράφεις με greeklish στο forum. ^^ Καλή συνέχεια!

DarkElf → Nighteyes
Ναι, είχαμε μια έκρηξη πληροφοριών για τον Kanda(έχει κι άλλα βέβαια που κρύβει ακόμα η sensei).Έχω τρελή αδυναμία στον Allen (παρότι μ'αρέσει και ο Kanda σαν χαρακτήρας) αν και κάποιους τους εκνευρίζει αυτή η μανία του να τους σώσει όλους.Ίσως να'ναι ο πιο "όμορφος" lead σε ό,τι έχω δει μέχρι τώρα.(δεν το εννοώ that way :p)Μου αρέσει πολύ αυτή η αθωότητα που βγάζει.
Χμμμ...δε θυμάμαι αν την έχω ακούσει και κάπου αλλού.Τον seiyu του Kanda(Takahiro Sakurai:blush2:) έχω ακούσει σε πολλά anime.Είναι και στο House of Five Leaves.

Nighteyes → Tenshi
Είπες δεν θα τις ανέβαζες. Mην με δω μόνο, θα ψάχνεις για σκοινί.:D

Nighteyes → DarkElf
Καμία σχέση με Code geass επίσης απ 'όλες τις απόψεις.
lol Κανεναν. Βασικά κανέναν αν εννοείς "that way". Πιο πολύ βέβαια θα ήταν υποψήφιος ο Kanda για κάτι τέτοιο αλλά ήταν πολύ απόμακρος. Εμαθα όμως ότι μαθαίνουμε διάφορα γι αυτόν στον manga οπότε μπορεί να τον έβλεπα με άλλο μάτι τότε. Ως πιο ενδιαφέρον βρήκα τον Allen. Ε πρωταγωνιστής είναι εξάλλου. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο του btw και που παλεύει με τον εαυτό του. Α κάτι που ξέχασα: Η seiyu του κάνει και τον συμπρωταγωνιστή στο Hikaru. Ένας από τους λογους που τον συμπαθούσα (το είχα δει μετα το hikaru).

Serperoth → Lucy Heartfilia
Aww, I don't want anything serious. A magnet with the Union Jack at most.:)
Thank you again!!!:P
Sorry for not replying I was away from my PC for about 3 days or so. Hope you enjoy your stay in the Kingdom^^

iristella → d.neko-angel
Ι don't know how it happened. It was as if the words reached out to me and called my name.:hihi2:
Βασικά έψαχνα τον τίτλο του που έβαλες στο manga pictures trivia και βρέθηκα στο profil σου. Αnd the rest is history που λέμε.