Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

psofia → Strange Loop

Hello there.
Ιούλ 06 2010 01:47
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → odin

llooolll xD εγω καμια 25αρια ωρες το πολυ xD μπραβο παντως στην υπομονη σ γτ ηθελε πολους ποντους γ ολα αυτα!
Ιούλ 06 2010 00:25
Φωτογραφία

Mad_Hatter → The Tragic Prince

[IMG]http://i50.tinypic.com/sxbwco.jpg[/IMG]
Ιούλ 05 2010 23:10
Φωτογραφία

odin → iris 生活 kurosaki

Well,οχι υπερβολικα πολλη ωρα. Καμια 60αρια ωρες ειχα φτασει αν θυμαμαι καλα. Στα τελευταια επιπεδα ειχα καταφερει να εχω αρκετα καλη επιτυχια στις additions, more or less πρεπει να μου πετυχαιναν (μιλαμε για τις τελικες παντα) σε ενα ποσοστο ~80%:tensai:
Ιούλ 05 2010 23:01
Φωτογραφία

kleidokrator → MisaYoshiko

Πιστεύω να κατάλαβες ότι τα έχω όλα αυτά :D
Ιούλ 05 2010 22:55
Φωτογραφία

Nighteyes → Tenshi

Φύλαγε τα ρούχα σου...:P
Ιούλ 05 2010 22:14
Φωτογραφία

Sakura!!! → Aposutorosu

giati kale pikra otan eides oti einai ongoing?...{Kaichou wa maid-sama}
Ιούλ 05 2010 21:14
Φωτογραφία

Tenshi → Nighteyes

Μα δεν ειπα οτι θα ανεβασω με τις δικες σου φωτο. Ασε που βαριεμαι! Κανα 2-3 θα ανεβασω.... μην ανησυχεις!! ;) Αφου σου εδωσα το λογο μου!!
Ιούλ 05 2010 20:47
Φωτογραφία

iristella → batigoal9

Παρακαλώ μην γράφεις με greeklish στο forum. ^^ Καλή συνέχεια!
Ιούλ 05 2010 20:24
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Ναι, είχαμε μια έκρηξη πληροφοριών για τον Kanda(έχει κι άλλα βέβαια που κρύβει ακόμα η sensei).Έχω τρελή αδυναμία στον Allen (παρότι μ'αρέσει και ο Kanda σαν χαρακτήρας) αν και κάποιους τους εκνευρίζει αυτή η μανία του να τους σώσει όλους.Ίσως να'ναι ο πιο "όμορφος" lead σε ό,τι έχω δει μέχρι τώρα.(δεν το εννοώ that way :p)Μου αρέσει πολύ αυτή η αθωότητα που βγάζει. Χμμμ...δε θυμάμαι αν την έχω ακούσει και κάπου αλλού.Τον seiyu του Kanda(Takahiro Sakurai:blush2:) έχω ακούσει σε πολλά anime.Είναι και στο House of Five Leaves.
Ιούλ 05 2010 20:23
Φωτογραφία

Nighteyes → Tenshi

Είπες δεν θα τις ανέβαζες. Mην με δω μόνο, θα ψάχνεις για σκοινί.:D
Ιούλ 05 2010 20:18
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Καμία σχέση με Code geass επίσης απ 'όλες τις απόψεις. lol Κανεναν. Βασικά κανέναν αν εννοείς "that way". Πιο πολύ βέβαια θα ήταν υποψήφιος ο Kanda για κάτι τέτοιο αλλά ήταν πολύ απόμακρος. Εμαθα όμως ότι μαθαίνουμε διάφορα γι αυτόν στον manga οπότε μπορεί να τον έβλεπα με άλλο μάτι τότε. Ως πιο ενδιαφέρον βρήκα τον Allen. Ε πρωταγωνιστής είναι εξάλλου. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο του btw και που παλεύει με τον εαυτό του. Α κάτι που ξέχασα: Η seiyu του κάνει και τον συμπρωταγωνιστή στο Hikaru. Ένας από τους λογους που τον συμπαθούσα (το είχα δει μετα το hikaru).
Ιούλ 05 2010 20:03
Φωτογραφία

Serperoth → Lucy Heartfilia

Aww, I don't want anything serious. A magnet with the Union Jack at most.:) Thank you again!!!:P Sorry for not replying I was away from my PC for about 3 days or so. Hope you enjoy your stay in the Kingdom^^
Ιούλ 05 2010 19:52
Φωτογραφία

GhostPrince → shinigami94

thanks πολυ μαν ^^
Ιούλ 05 2010 19:44
Φωτογραφία

iristella → d.neko-angel

Ι don't know how it happened. It was as if the words reached out to me and called my name.:hihi2: Βασικά έψαχνα τον τίτλο του που έβαλες στο manga pictures trivia και βρέθηκα στο profil σου. Αnd the rest is history που λέμε.
Ιούλ 05 2010 19:40