Community Status Updates

valadorn
→
Azathoth
Sorry που σε απασχολω παλι για μια χαζη ερωτηση αλλα επειδη με καιει αυτη τη στιγμη, υπαρχει προγραμμα που να ανοιγει αρχεια τυπου .manga ?Αν ναι ποιο ειναι?

Maya-chan → The Tragic Prince
ισως. αλλα απο το πορτραιτο μου φαινεται οτι αυτος/η με το ροζ έχει boobs. hmmm...

shinigami94 → GhostPrince
Καλά.Πάω δύο φορές στην θάλασσα κάθε μέρα,λίγο ποδήλατο,anime,manga & internet.:)
Εσύ, μάλλον περιμένεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

valadorn → endless_inspiration
Gantz? :O :O :O
Αργει πολυ αλλα αξιζει(21+ volumes αν θυμαμαι καλα) . Και εγω καποια στιγμη θα το ξεκινησω...

Azathoth
→
Anelis
XD και εγώ μια από τα ίδια, έχω δει και εικόνες από αυτό το βιβλίο (έχει διαφορες αυτό που διάβασα) και φαίνονται γνήσιες του κερατα

Anelis
→
Azathoth
δυστυχώς όχι, έχω διαβάσει πολλά αποσπάσματά του και έχω droolarei ανελέητα για την πάρτη του όμως xD

Azathoth
→
Anelis
το έχεις διαβάσει? :Ο μάλλον πρέπει να το παραγγείλω as soon as possible

Azathoth
→
Anelis
στο βιβλίο αυτό αναφέρει πολλά γνήσια μεσαιωνικά και μεταγενέστερα βιβλία, αυτό που μου τράβηξε πολύ την προσοχή είναι αυτό: Compendium Maleficarum θέλω να το διαβάσω κάποια στιγμή

DarkElf → Nighteyes
Δε μ'εντυπωσιάζει για την πρωταγωνίστρια,σπάνια να βρεις κάποια της προκοπής,τα'χουμε πει αυτά.
D.Gray-man δεν έχεις δει?Παρότι είμαι narutard,θεωρώ το D.Gray-man κορυφή.
Switch?Δε μου λέει κάτι,αλλά αφού είναι μικρό no problem.(παραφουσκώνω πάλι τη λίστα και δεν ξέρω τί θα πρωτοδώ.:hehehe:)Το House of Five Leaves,που σου έλεγα,τελείωσε οπότε μπορείς να το δεις άνετα.

Maya-chan → Kino no Tabi
χθες ήταν το schoolwave? το είχα ξεχάσει τελείως. είχε κανένα καλό συγκρότημα?
εγώ καλά τα περνάω μόνο που έχω κλειστεί λίγο μέσα λόγω φροντιστηρίου. :)

Kino no Tabi → Maya-chan
kala-kala!! imouna schoolwave xtes kai itan polu wraia!
esu pws ta pernas??