Jump to content

Community Status Updates

Photo

BoredForLife → Konata

Hey θελω να ρωτήσω : 1. Τι ώρες είναι ανοιχτό το shop? 2. Το shop έχει το volume 48 του naruto και οποιδίποτε volume του reborn (katekyo hitman reborn) ???
Jul 06 2010 13:51
Photo

d.neko-angel → Kenny

ε! όχι και madam καλέ, νιάτο είμαι ακόμα :hiding_something: [S][SIZE=1]πάντως η αλήθεια είναι πως με το κόψιμο τις δολοφωνώ τις εικόνες, αφού το κάνω γιατί να μην το παραδεχτώ. xaxaxa μην μου βάλετε ποτέ να κάνω photoshop δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταστρέψω[/SIZE][/S] Παιζί οριστώ και η παραγγελιά σου :P [URL]http://moe.imouto.org/post/show/82081/kaninn-sword[/URL]
Jul 06 2010 13:51
Photo

Adventurer → Tenshi

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι κατι ηξερε ο Strange Loop :P Και τωρα ξερω γιατι αργησες να απαντησεις... ηξερες οτι μολις επανεκκινουσαμε θα τον εβρισκα οποτε ηθελες να εισαι "DM" λιγες ωρες παραπανω ;)
Jul 06 2010 13:44
Photo

psofia → Strange Loop

Έχεις internet στο χωριό; Μπράβο. Μου αρέσει που εμπνέω τρόμο, και καλά. :Ρ Cool ebuddies.... Κολλιτούληδες.
Jul 06 2010 13:36
Photo

Strange Loop → psofia

Διακοπες στο χωριο. Τωρα παω για μπανιο γιατι κάνει ζεστη οσο δε πάει. Δεν ξερω αν θες να με trolareis ή οχι. Εχω αρχίσει και σε φοβαμαι. We used to be cool ebuddies...
Jul 06 2010 13:16
Photo

phm → Kisara

aahh, nice profile, τα χρώματα και οι εικόνες είναι πολύ χαλαρωτικά :drink:
Jul 06 2010 13:06
Photo

Tenshi → Adventurer

Zoρικο...δε μπορεις να πεις?? Ηταν η μορφη του τετοια που επρεπε να κανεις αρκετες ερωτησεις μεχρι να καταλαβεις!
Jul 06 2010 13:04
Photo

demonicMC → Sakura!!!

δευτερη ερωτηση τοτε....πως βαζω τα anime?
Jul 06 2010 12:59
Photo

acid black cherry → MisaYoshiko

σχολαω γυρω στις 4 οποτε 4μιση το πολυ 5 θα ειμαι εκει αλλα στις 6 θα πρεπει να φυγω!
Jul 06 2010 12:54
Photo

gypas

signomi gia tin terastia kathisterisi (enas xronos sxedon) ego eimai o pianistas/tragoudistis . exoume group sto facebook an exeis facebook account. to onoma mou sto facebook einai paulos sinigalias an thes na deis kai alla videakia sto youtube grapse animeniacs . to account mou sto youtube einai sinpack kai exo postarei ola ta videakia apo ta prosfata live mas :)
Jul 06 2010 12:51
Photo

Tenshi → Anelis

Eυχαριστω για το support !! xD
Jul 06 2010 12:47
Photo

Tenshi → Adventurer

Σορυ που αργησα να απαντησω! Αι να δουμε θα το βρειτε? :P xD
Jul 06 2010 12:47
Photo

Kenny → d.neko-angel

Ωραίο το railgun setάκι, madam, και ακόμα πιο ωραίο το profile background. :moeee: Αν μπορείς να μου στείλεις link από κανά danbooru/moe.imouto/etc με το συγκεκριμένο background σε πλήρες μέγεθος, θα σου ήμουν υπόχρεος. ^^
Jul 06 2010 12:13
Photo

Adventurer → Tenshi

Καποιος μας χρωσταει απαντησεις στο Guess Who :P
Jul 06 2010 12:11
Photo

KennyLoke

Ξέρω 'γω; Φέρ 'την και βλέπουμε. Εδώ που είμαι δεν πολυκάθομαι και στο pc... τουλάχιστον έχει Photoshop.
Jul 06 2010 12:09