Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

BoredForLife → Konata
Hey θελω να ρωτήσω :
1. Τι ώρες είναι ανοιχτό το shop?
2. Το shop έχει το volume 48 του naruto και οποιδίποτε volume του reborn (katekyo hitman reborn) ???

d.neko-angel → Kenny
ε! όχι και madam καλέ, νιάτο είμαι ακόμα :hiding_something:
[S][SIZE=1]πάντως η αλήθεια είναι πως με το κόψιμο τις δολοφωνώ τις εικόνες, αφού το κάνω γιατί να μην το παραδεχτώ.
xaxaxa μην μου βάλετε ποτέ να κάνω photoshop δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταστρέψω[/SIZE][/S]
Παιζί οριστώ και η παραγγελιά σου :P
[URL]http://moe.imouto.org/post/show/82081/kaninn-sword[/URL]

Adventurer → Tenshi
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι κατι ηξερε ο Strange Loop :P
Και τωρα ξερω γιατι αργησες να απαντησεις... ηξερες οτι μολις επανεκκινουσαμε θα τον εβρισκα οποτε ηθελες να εισαι "DM" λιγες ωρες παραπανω ;)

psofia → Strange Loop
Έχεις internet στο χωριό; Μπράβο.
Μου αρέσει που εμπνέω τρόμο, και καλά. :Ρ Cool ebuddies.... Κολλιτούληδες.

Strange Loop → psofia
Διακοπες στο χωριο. Τωρα παω για μπανιο γιατι κάνει ζεστη οσο δε πάει.
Δεν ξερω αν θες να με trolareis ή οχι. Εχω αρχίσει και σε φοβαμαι. We used to be cool ebuddies...

phm → Kisara
aahh, nice profile, τα χρώματα και οι εικόνες είναι πολύ χαλαρωτικά :drink:

Tenshi → Adventurer
Zoρικο...δε μπορεις να πεις??
Ηταν η μορφη του τετοια που επρεπε να κανεις αρκετες ερωτησεις μεχρι να καταλαβεις!

acid black cherry → MisaYoshiko
σχολαω γυρω στις 4 οποτε 4μιση το πολυ 5 θα ειμαι εκει αλλα στις 6 θα πρεπει να φυγω!

gypas
signomi gia tin terastia kathisterisi (enas xronos sxedon) ego eimai o pianistas/tragoudistis .
exoume group sto facebook an exeis facebook account.
to onoma mou sto facebook einai paulos sinigalias
an thes na deis kai alla videakia sto youtube grapse animeniacs .
to account mou sto youtube einai sinpack kai exo postarei ola ta videakia apo ta prosfata live mas :)

Kenny → d.neko-angel
Ωραίο το railgun setάκι, madam, και ακόμα πιο ωραίο το profile background. :moeee:
Αν μπορείς να μου στείλεις link από κανά danbooru/moe.imouto/etc με το συγκεκριμένο background σε πλήρες μέγεθος, θα σου ήμουν υπόχρεος. ^^

Kenny → Loke
Ξέρω 'γω; Φέρ 'την και βλέπουμε. Εδώ που είμαι δεν πολυκάθομαι και στο pc... τουλάχιστον έχει Photoshop.