Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

BoredForLife → Konata

Hey θελω να ρωτήσω : 1. Τι ώρες είναι ανοιχτό το shop? 2. Το shop έχει το volume 48 του naruto και οποιδίποτε volume του reborn (katekyo hitman reborn) ???
Ιούλ 06 2010 13:51
Φωτογραφία

d.neko-angel → Kenny

ε! όχι και madam καλέ, νιάτο είμαι ακόμα :hiding_something: [S][SIZE=1]πάντως η αλήθεια είναι πως με το κόψιμο τις δολοφωνώ τις εικόνες, αφού το κάνω γιατί να μην το παραδεχτώ. xaxaxa μην μου βάλετε ποτέ να κάνω photoshop δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταστρέψω[/SIZE][/S] Παιζί οριστώ και η παραγγελιά σου :P [URL]http://moe.imouto.org/post/show/82081/kaninn-sword[/URL]
Ιούλ 06 2010 13:51
Φωτογραφία

Adventurer → Tenshi

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι κατι ηξερε ο Strange Loop :P Και τωρα ξερω γιατι αργησες να απαντησεις... ηξερες οτι μολις επανεκκινουσαμε θα τον εβρισκα οποτε ηθελες να εισαι "DM" λιγες ωρες παραπανω ;)
Ιούλ 06 2010 13:44
Φωτογραφία

psofia → Strange Loop

Έχεις internet στο χωριό; Μπράβο. Μου αρέσει που εμπνέω τρόμο, και καλά. :Ρ Cool ebuddies.... Κολλιτούληδες.
Ιούλ 06 2010 13:36
Φωτογραφία

Strange Loop → psofia

Διακοπες στο χωριο. Τωρα παω για μπανιο γιατι κάνει ζεστη οσο δε πάει. Δεν ξερω αν θες να με trolareis ή οχι. Εχω αρχίσει και σε φοβαμαι. We used to be cool ebuddies...
Ιούλ 06 2010 13:16
Φωτογραφία

phm → Kisara

aahh, nice profile, τα χρώματα και οι εικόνες είναι πολύ χαλαρωτικά :drink:
Ιούλ 06 2010 13:06
Φωτογραφία

Tenshi → Adventurer

Zoρικο...δε μπορεις να πεις?? Ηταν η μορφη του τετοια που επρεπε να κανεις αρκετες ερωτησεις μεχρι να καταλαβεις!
Ιούλ 06 2010 13:04
Φωτογραφία

demonicMC → Sakura!!!

δευτερη ερωτηση τοτε....πως βαζω τα anime?
Ιούλ 06 2010 12:59
Φωτογραφία

acid black cherry → MisaYoshiko

σχολαω γυρω στις 4 οποτε 4μιση το πολυ 5 θα ειμαι εκει αλλα στις 6 θα πρεπει να φυγω!
Ιούλ 06 2010 12:54
Φωτογραφία

gypas

signomi gia tin terastia kathisterisi (enas xronos sxedon) ego eimai o pianistas/tragoudistis . exoume group sto facebook an exeis facebook account. to onoma mou sto facebook einai paulos sinigalias an thes na deis kai alla videakia sto youtube grapse animeniacs . to account mou sto youtube einai sinpack kai exo postarei ola ta videakia apo ta prosfata live mas :)
Ιούλ 06 2010 12:51
Φωτογραφία

Tenshi → Anelis

Eυχαριστω για το support !! xD
Ιούλ 06 2010 12:47
Φωτογραφία

Tenshi → Adventurer

Σορυ που αργησα να απαντησω! Αι να δουμε θα το βρειτε? :P xD
Ιούλ 06 2010 12:47
Φωτογραφία

Kenny → d.neko-angel

Ωραίο το railgun setάκι, madam, και ακόμα πιο ωραίο το profile background. :moeee: Αν μπορείς να μου στείλεις link από κανά danbooru/moe.imouto/etc με το συγκεκριμένο background σε πλήρες μέγεθος, θα σου ήμουν υπόχρεος. ^^
Ιούλ 06 2010 12:13
Φωτογραφία

Adventurer → Tenshi

Καποιος μας χρωσταει απαντησεις στο Guess Who :P
Ιούλ 06 2010 12:11
Φωτογραφία

KennyLoke

Ξέρω 'γω; Φέρ 'την και βλέπουμε. Εδώ που είμαι δεν πολυκάθομαι και στο pc... τουλάχιστον έχει Photoshop.
Ιούλ 06 2010 12:09