Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kennyiristella

Που πήγε το background, ωρέ; Also: Hi, lol.
Ιούλ 06 2010 12:09
Φωτογραφία

MisaYoshiko → acid black cherry

τι ωρα θα πας??
Ιούλ 06 2010 11:51
Φωτογραφία

psofia → Strange Loop

Eυχαριστώ. :Ρ Εδώ κααααθομαι. What about you?
Ιούλ 06 2010 11:40
Φωτογραφία

Strange Loop → psofia

Χρονια Πολλα. Τι κάνεις ;
Ιούλ 06 2010 11:21
Φωτογραφία

croco~boy → monkey d luffy

Oxi δεν εχω ιδεα! Τωρα ειδα το μνμ σ, γτ ελειπα γ διακοπες!
Ιούλ 06 2010 11:09
Φωτογραφία

demonicMC → iristella

ααα οκ ευχαριστω!
Ιούλ 06 2010 10:52
Φωτογραφία

acid black cherry → MisaYoshiko

ok! θα περασω σημερα κιολας για να τσεκαρω.:joyful: [SIZE=3]Arigatou![/SIZE]
Ιούλ 06 2010 09:28
Φωτογραφία

MisaYoshiko → acid black cherry

hehehe. ελεγα ολο και καποιος διψασμενος οτακου θα με ρωτησει:Ρ λοιπον εγω εχω βρει 2 μαγαζια. το ενα ειναι το πολυ γνωστο που πουλαει τους παλιους δισκους κλπ, στη μεση της ηφαιστου, που τωρα εχει αναβαθμιστει εχει ανεβει στον πρωτο οροφο και εχει παρα πολλα dvd απο video club που εχουν κλεισει. μεσα σ αυτα βρηκα πολλα ανιμε, πχ trigun, lupin 3, rahxephon, gundam, και υπερβολικα πολλα hentai. τιμη: 1 ευρω! το αλλο ειναι οπως τελειωνει η ηφαιστου κανεις δεξια και θα το δεις ειναι ενα καινουριο dvdαδικο. εκει εχει κανα 2 ραφια μονο με ανιμε, παλι απειρα hentai, πολλα απο τα οποια τα βρηκα στο αλλο μαγαζι με το 1ευρω. τιμη: 7μιση ευρω..... το μονο θετικο ειναι οτι εδω ειναι καινουρια, ενω στο προηγουμενο μεταχειρισμενα
Ιούλ 06 2010 08:22
Φωτογραφία

MisaYoshiko → kleidokrator

oh yes. τωρα το συνειδητοποιησα:Ρ αμα ερθετε καμια μερα απο το σπιτι μου με τα παιδια, να μου γραψεις τιποτα
Ιούλ 06 2010 08:18
Φωτογραφία

Loke → digitaltracker

ρε πες μου δε το παρακαναν με τα βυζια? το ξερουμε οτι εχουν φετιχ, ολος ο κοσμος το ξερει, και οι αγελαδες το ξερουν ( ασχετο ) αλλα πιστευω το παρακαναν, με ξινισαν. συμφωνας? ή διαφωνας ενω ορμεις να χωθεις στα βυζια της 'ιατρινας'
Ιούλ 06 2010 06:47
Φωτογραφία

Lokeiristella

τι να σωσω καρδια μου, αφου μια χαρα τα πα, απο κει και περα αμα εσυ θελεις να οδευεις στο μονοπατι της αρνησης ..... θα σου δωσω φαι για το δρομο ! right, i think.
Ιούλ 06 2010 06:45
Φωτογραφία

batigoal9 → iristella

Συγγνωμη ξεχαστηκα. Δεν θα επαναληφθει :P
Ιούλ 06 2010 03:23
Φωτογραφία

mono → didimakia

Ναι δεν είχα άλλη δουλειά, να σε ειρωνεύομαι 3 η ώρα το πρωί :P Το λέω γιατί είναι τα χρώματα της... [spoiler][IMG]http://www.harehareyukai.com/img/hare2.jpg[/IMG][/spoiler]
Ιούλ 06 2010 02:28
Φωτογραφία

didimakia → mono

Suzumiya Haruhi no yuuutsu you say? how come? ή μηπως το λες ειρωνικα? :/
Ιούλ 06 2010 02:23
Φωτογραφία

demonicMC → Sakura!!!

καλησπεραααα....εωτηση.....πως εφτιαξες το sig?
Ιούλ 06 2010 02:01