Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

DarkElf → Nighteyes
Αααα...θα με καταστρέψεις εσύ!Κι έλεγα οτι θα διαβάσω τώρα το καλοκαίρι...:sigh2:
Όχι κλάμα,δεν αντέχω άλλο.Μετά το τέλος του Code Geass ήμουν σαν living dead.
Α!Έχω να σου κάνω μια πολύ σοβαρή ερώτηση.......Allen,Kanda ή Lavi????:hehehe:

iristella → spartankid
[URL="http://www.megaupload.com/?d=9H6P0ZNW"]There[/URL] you go. Enjoy!

Nighteyes → DarkElf
Όχι καλέ, μια χαρά είναι. Αν ήθελα να σε καταθλίψω έχω άλλα.:P Το FMA B έχει και κωμικά στοιχεία μέσα. Κυρίως είναι δράσης πάντως. Εχει κάποια τραγικά γεγονότα μέσα και σε προβληματίζει λιγάκι, αλλά καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι. Και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών έχει ένα κοινό με το D gray man.:P (Τίποτα συγκλονιστικό, θα δεις.)

spartankid → iristella
hi hi μήπως έχεις ιδέα που μπορώ να βρώ το the zone που μου πρότεινες ; έψαξα σε bakabt mangatraders και σε άλλα για online αλλά δεν βρήκα κάτι :/

DarkElf → Nighteyes
Περιέργως δε με είχαν ενοχλήσει τα filler του D.Gray-man.(βασικά δε μ'είχε ενοχλήσει τίποτα στο d.gray-man κι αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια!)Μακάρι πάντως να συνεχιστεί κάποια στιγμή το anime,αλλά έτσι αργά που πάει το manga αν είναι να γίνει θ'αργήσει.
Α,ώστε μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά τις σειρές που βλέπεις.Ομολογώ οτι δυσκολεύομαι να το κάνω.
Αχ,Rurouni Kenshin...τί μου θύμισες...:wooi2::wooi2: Είχε αρχίσει ένας φίλος μου το FMA και στα πρώτα επεισόδια μου είπε οτι είχε πλαντάξει στο κλάμα οπότε δίσταζα να το αρχίσω.(δε λέω,να υπάρχει angst αλλά μην πάθουμε και τίποτα απο το πολύ κλάμα..)

endless_inspiration → valadorn
πολύ καλό το gantz!!!!!
έχω διαβάσει μέχρι το 307(δεν τα βρίσκω τα άλλα :/ )
στο συνιστώ!!!!

GhostPrince → shinigami94
ναι, εχω αυτη τη αγωνια....αλλα νταξι βγαινουνε οπου να νε οποτε 8α μ φιγει :hot:XD
μια χαρα σε βλεπω...εγω δεν εχω πολλα 2-3 μπανια εχω κανει μονο...*cry*

shinigami94 → valadorn
Δεν τα έχω ξανακούσει αυτά τα αρχεία.Εγώ τα διαβάζω τα δικά μου με το CDisplay.Δεν νομίζω όμως να σου κάνει.
Αν δεν βρείς λύση και δεν βαριέσαι, μπορείς να τα κατεβάσεις και απο εδώ:
[URL]http://www.bakabt.com/129298-berserk-manga-vol-1-34-added-chapter-296-and-297-to-vol-33-vol-34-warning-18.html[/URL]

Nighteyes → DarkElf
Ναι ρε, φυσικά και το έχω δει. Βασικά μετά το 50 κάτι είναι όντως πολύ καλό, στην αρχή όμως μας είχε πρήξει στα filler. Για ένα διάστημα το είχα κι αυτό στο top 10 των αγαπημένων μου βέβαια. (Btw έχω δύο λίστες. Μία αγαπημένων και μία καλύτερων ως δουλειές) Περιμένω να προχωρήσει αρκετά το manga για να το συνεχίσω. Μακάρι να το συνεχίσουν και σε anime κάποτε.
Στο ίδιο στυλ όμως λεύγες μπροστά βρίσκεται το FMA Brotherhood. Είναι το καλύτερο action shounen που έχω δει including Rurouni Kenshin(την σειρά).

valadorn → shinigami94
Οχι το berserk που κατεβασα μετα απο πολυ προσπαθεια μου ειναι σε .manga .Πρωτη φορα το βλεπω. Manga files!

shinigami94 → valadorn
Μήπως είναι αρχεία .cbr?:hmmm:
Μόνο έτσι εγώ διαβάζω manga στον υπολογιστή.

valadorn → shinigami94
Μηπως ξερεις ρε φιλε πως ανοιγουν αρχεια τυπου .manga ?Λογικα θελουν κπ προγραμμα ξερεις ποιο ειναι?