Community Status Updates

digitaltracker → Loke
"τεραστια και μυτερα σα κωνοι ...."
Fucking hate that! Με χαλαει πολυ αυτο...

Tenshi → Adventurer
Πες τα ρε Γιαννη. πες τα.... ανοιγουν παντου συζητησεις!!!
Μουαχαχαχαχα!! :P
j/k ofc
[U][B]The same post here xD[/B][/U]

Tenshi → Cassiel
Πες τα ρε Γιαννη. πες τα.... ανοιγουν παντου συζητησεις!!!
Μουαχαχαχαχα!! :P
j/k ofc

Adventurer → Cassiel
Αν θελεις να απαντησεις [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=408075&postcount=12"]στο ποστ του BadBoy[/URL] να το κανεις μεσω pm/vm/MSN/Facebook κτλ, οχι στο thread.

iristella → Loke
Κοίτα δεν θα τα χαλάσουμε στο αν η Rei και ο Takashi είναι μυαλά για το MIT. Eίμαστε ακόμη στο πρώτο επεισόδιο. Κάτσε να δούμε και τα υπόλοιπα και θα δούμε ποιός θα είναι αυτός που θα λέει "I told you so" :P
Μετά πάντως το Homage στο 28 days later περιμένω cameo από τον Shawn.

SpirosK81 → IreneTheCardcaptor
Αθήνα, Την Παρασκευή. Προτείνεται Naruto vs Bleach, αλλά κανείς δε σε υποχρεώνει :)
Δες το forum "meetings και προβολές"

Strange Loop → psofia
Εδω ρε συ είμαι παραλια και μπαινω απο το κινητο να τσεκαρω τι γινεται.Internet Addiction δυστυχως. Ποτε πέρασαν ωρε 3+ χρόνια. Κολλητουλια ftw. XD

Zoro → GkLoc
ROFL, με το που είδα το set δεν μπόρεσα να μην σχολιάσω: κι εσύ FMAικός αυτή την περίοδο ωρέ GK; :P Το βλέπω κι εγώ και μου λείπει το τελευταίο επεισόδιο για να το τελειώσω, ενώ είδα και το παλιό.
Που το έχεις φτάσει εσύ ενώ το Brotherhood; Είδες και το παλιό;
Πέραν αυτών βλέπω επέστρεψες κανονικά στο forum και ειδικά στα pix threads, wc back.

Loke → digitaltracker
ετσι μπραβο, γτ ξενερωσα ολιγον. Για το flat chest, δε θυμαμαι σιγουρα αλλα νομιζω οτι ναι μονο στο OP εδειξε ενα usual flat loli.
Ασε που τα εχουν σχεδιασει και λιγο αφυσικα, τεραστια και μυτερα σα κωνοι ....

Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
[QUOTE=°•πίΟu-πίΟu•°™;407980]Φιου, δηλαδη δεν ημουν η μονη που της θυμιζε seitokai no ichizon και kaichou wa maid sama..
Παντως, ενω μεχρι τωρα [B]συμφωνω με τις αποψεις σας[/B], οτι ειναι πολυ ιδιο με ολα του ειδους κλπ κλπ, θα συνεχισω να το βλεπω μιας και οπως προανεφερα, ειναι [B]καλη σειρουλα μωρε[/B] για να περνας την ωρα σου![/QUOTE]
και τωρα πας να τα σωσεις και να δικαιολογηθεις, Ε ΟΧΙ λοιπον! βλεπεις εκει κατι κενες / αχρηστες σειρες και μολις αντιληφθεις σε τι λαθος εχεις υποπεσει και την αντιδραση της ομυγυρης σου, πας να πλησιασεις στη κοινη γνωμη!
Ουστ!
[SPOILER=ps.]το ομυγυρη πρεπει να το εκτελεσα ορθογραφικα...
μη μου ανησυχεις, ναι δε τη παλευω, αυπνος μετα απο ταξιδι, αλλα δε παω να με δικαιολογισω οχι, ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε! just stating the facts! O_o[/SPOILER]

Loke → Kenny
[URL="http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Nihim/anime%20related/ginpachi-sensei-1.jpg"]οριστε[/URL]
ισως κατω να αφαιρεσεις τη γραμμη απο το border που φαινεται και γενικα το background να το κανεις ασπρο? ωστε να μη ξεχωριζεται απο το ασπρο background του site.

digitaltracker → Loke
Ναι η αληθεια ειναι οτι το παρακαναν... btw σ αυτον το τομεα δεν ειμαι της αποψης "the more the merrier" XD... μου αρεσουν τα καλοσχηματισμενα... οπως πχ της πρωταγωνιστριας :Ρ
p.s. Παιζει να μην υπαρχει flat chested κοπελα στο πρωτο επ.

Anelis → Tenshi
Αλληλεγγύη to the man with the man who takes great photos and speaks the truth λέμε! XD