Community Status Updates
DeLGaDo → johntheo95
[url]http://a.imageshack.us/img828/4131/deskop2.jpg[/url]
Εδώ είναι σε full μέγεθος :P
Aug 21 2010 19:22
BlackRoseOfDestiny → Lil Marine
Οχι δεν με λενε αλεξανδρα δυστηχως. Ελπιζω παντως να βρεις την φιλη σου ^^
Aug 21 2010 19:17
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Tς τς τς, γονεις... κι εμενα με ρωτανε γιατι δεν βγαινω εξω συχνα. Ελεος δηλαδη, καθε μερα πρεπει να πηγαινουμε καφετερια;!
Μα ουτε κι ο δικος ηξερε να ψαχνει, μεχρι που βρηκε κατι pop ups (απο εκεινα με τους πολλους ιους) και τον εβγαλαν σε κατι κακοβουλα σαιτ. Η οχι, νομιζω πως απο τοτε που αρχισε να χρησιμοποιει το google τα εμαθε. Θυμαμαι μαλιστα πως μια πηγε να με κατηγορησει οτι εβλεπα πορνο επειδη εγραψε το γραμμα "γ" στον γοογλη -εψαχνε για ενα μηχανημα- και του εμφανησε απο κατω μια κατεβατη λιστα με τα πιο "περιζητητα" αποτελεσματα :kakaka: (τι ακυρος, πιστεψε πως τα ειχα γραψει εγω και τα ειχε κρατησει). Αμα σου λενε noob....
Cool, προσωπικα προσπαθω να κραταω αποστασεις με τον δικο μου γιατι δεν τον πολυπαω. Σκεφτομουν μαλιστα να τον φρικαρω καπως λεγοντας του οτι βλεπω yaoi, αλλα φοβαμαι μην με αποκληρωσει. Παντως θυμαμαι οτι μια φορα μου ειχε ζητησει να του βρω κανενα "ανεμε" (ετσι τα λεει:hihi2:) με διαφορα "ωραια", you know τι θελω να πω...
Τhanks vage-chan:gotit:, με τιμας. Βασικα τωρα το εχουν ενσωματωσει μεσα στην εφημεριδα αν δεν κανω λαθος και οχι σε περιοδικο. Γυφτοι...
Αυτο σκρφτομουν κι εγω:canthelp:. Το πρωτο βραβειο θα μεταφερθει στον δευτερο αμα ο νικητης δεν το δεκτει. Κριμα που δεν εξαργυρωνεται :unlucky:
Το κοβω για μια τεραστια pic το sketchdump, θα προσπαθησω να δωσω χωρο σε ολα τα σκιτσα :)
Να του την δωσεις! Κι εγω τον πριζω...αχεμ, τον παροτρυνω ολη την ωρα να κατεβαζει ανιμε με ελληνικους υποτιτλους. Καμια φορα πετυχαινει, αλλα αμα το release δεν ειναι τελειωμενο παει και το τσακιζει απο τα αγγλικα γρουπ.:burningbe3:
ΟΜG! Tωρα ειδα αυτο που εγραψε ο kenny:OMG3:
Aug 21 2010 16:51
johntheo95 → iristella
οκ και εγω αυτο εννοουσα meeting αναμεσα στα μελη του animegr
ευχαριστω:nod2:
Aug 21 2010 15:11
iristella → johntheo95
Not sure. Συνάντηση σε στυλ τριπλό Meeting Anime//gr Animeclipse Animeplanet δεν νομίζω αλλά είναι πολύ πιθανό να διοργανωθεί μικρότερης κλίμακας meeting αν υπάρχει η σχετική πρωτοβουλία από τα μέλη. Μην ξεχνάς να κοιτάς τις ανακοινώσεις σε περίπτωση που ανακοινωθεί κάποιο party.
Aug 21 2010 15:06
johntheo95 → iristella
να ρωτησω υπαρχει να περιπτωση να γινει ξανα συναντηση στην Θεσσαλονικη πριν τι νεο σχολικο ετος??:hmmm:
Aug 21 2010 15:02
Jorg → Tenshi
Τα κτελ ειναι στο λιμανι.Τωρα να σου πω την αληθεια δεν εχω κανει ποτε αυτη τη διαδρομη και δεν ξερω (I mean, μπορει να εχω κανει κτελ-σπιτι, σπιτι-κεντρο, but not this XD), αλλα ειναι κοντινες αποστασεις. Σου στελνω και εγω το τηλ. μου οταν πας κεντρο, να μου στειλεις κανενα μηνυμα or whatevah, να μου πεις που εισαι.
Aug 21 2010 14:49
Tenshi → Jorg
Παιρνω το ΚΤΕΛ των 19:45 απο Ρεθυμνο. Λογικα φτανω στις 21:00. Τα κτελ δε ξερω που ειναι, και αν ειναι μακρυα απο το κεντρο.... σου στελνω σε ΠΜ το τηλ μου.
Aug 21 2010 14:23
Jorg → Tenshi
Βασικα αν εισαι κεντρο κατα τις 21:00 μπορουμε να συναντηθουμε να αλλαξουμε καμια κουβεντα τουλαχιστον.
Aug 21 2010 14:10
Jorg → Tenshi
Ναι, κριμα, παντως αν βρεις καμια αλλη ευκαιρια, στειλε να κανονισουμε τιποτα.
Χαχα, δε με νοιαζει, ουτως ή αλλως μολις τελειωσω το σχολειο θα φυγω, θα παω αλλου! :P
Thanks, καλα να περασεις και εσυ. ^^
Aug 21 2010 13:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed