Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Επειδή έπεσε κάπου τυχαία το μάτι μου να σε ρωτήσω τι παίζει atm με το 9 και αν ξέρεις περιπου τι μέρες κυκλοφορεί? Θέλω λίγο να το τσεκάρω μετά από αρκετό καιρό και δεν ξέρω πότε να το πετύχω. Βtw λέει τίποτα ή μπα?
Aug 22 2010 10:20
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd

Suju kisses FTW!!!:hihi2::hihi2:
Aug 22 2010 08:55
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd

[IMG]http://static.allkpop.com/wp-content/uploads/old/2009_stories/20090105_suju.gif[/IMG] My new sig!! :blush2::if:
Aug 22 2010 08:54
Photo

Kamen Tantei Zura → LethalMike

Ωωω το βλέπεις στα ελληνικά; Κουλ. Λίγα άτομα ξέρω που τα βλέπουν στα ελληνικά. Καλό το macross frontier; Έχω δει μέχρι το 128. Μετά περίμενα να μαζευτούν αρκετά για να το δω μονοκοπανιά. Ακόμα αυτό κάνω. Πρέπει να πάρω τα επεισόδια από την αδερφή μου βέβαια, για να το συνεχίσω. Προς το παρόν δεν το βλέπω να το συνεχίζω τώρα, γιατί άρχισα ένα σορό μαζί. Έχω κάποια που ακόμα τα βλέπω, λόγω μετάφρασης στα ελληνικά. (η βαρεμάρα). Πάλι καλά που κάποιες σειρές από αυτές που βλέπω είναι μικρές, όπως το Kage Kara Mamoru ή το Lain(είπα και εγώ να το δω μετά από τόσα χρόνια xD) Έχω κάποια που βλέπω με την sis, που δεν γνωρίζω πότε θα τα τελειώσουμε. Αλήθεια, εσύ τι είδους anime βλέπεις γενικά; Shounen, action; Αυτά που ανέφερες πχ είναι shounen.
Aug 22 2010 02:46
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Θα κάνει το ίδιο και στα yuri; Εννοείς αποφεύγεις τυχόν συζητήσεις μαζί τους; Ναι καταλαβαίνω, όλοι έχουμε κάποια ελαττώματα κατά την σκέψη των άλλων που μπορεί να τους ενοχλούν κατά ένα όριο. Και εμένα δε μου αρέσει να κάνω σοβαρές συζητήσεις με τον μπαμπά, γιατί στο τέλος καταλήγουμε να διαφωνούμε αρκετά, και μετά είναι εκεί που πέφτει η μεγάλη σιωπή. Χαχαχα θεικό είναι όμως xD τώρα θυμήθηκα τους μεγάλους, τουλάχιστον στον οικογενειακό κύκλο, αν και γινόταν και σε άλλα παιδιά, που λέγανε τα digimon τζιτζιμον. Και μετά είχαν καταλήξει να φωνάζουν ότι έβλεπαν που θύμιζε άνιμε ''τζιτζιμον'' Αν το απέσυραν και αυτό -_- τουλάχιστον μέχρι τώρα ζει. Είπαν ότι θα έχει περισσότερες σελίδες, τώρα μπορεί να είναι λόγω του διαγωνισμού.
Aug 22 2010 02:42
Photo

Serestrum → Tenshi

αααα μονο με σοκολατα εχει το καταστημα... αν και στη χαλκιδικη τρωω κατι απιστευτους με μελακι... ρε ανθρωπε, δεν βλεπω τι γραφω στο προφιλ σου XD φτιαξε την εικονα!
Aug 22 2010 02:11
Photo

Tenshi → Serestrum

εγω τους θελω με μπολικο μελι.... αχ και δεν ειμαι στο πιτσι μου.... να βαλω καμια καλη φωτο! xD
Aug 22 2010 02:03
Photo

Serestrum → Tenshi

φχαστω φχαστω, κερναω λουκουμαδες!
Aug 22 2010 02:02
Photo

Tenshi → Serestrum

Μεγια το Avatar and sig btw :) (Υ)
Aug 22 2010 02:00
Photo

amaya3 → Tristessa

Why yes, I was just about to friend you too! XD [QUOTE=Tristessa;419597][SIZE=1]you know what? η διαφορά ανάμεσα στους MUCC και στους Merry για μένα είναι ότι οι μεν MUCC το κάνουν γιατί θέλουν (και το κάνουν καλά), ενώ οι Merry γιατί έτσι τους είπε η Free-Will (και γίνονται άλλο ένα κακέκτυπο στη visual kei σκηνή. Kαι μιλάμε για τους Merry, FFS.)[/SIZE] [S][SIZE=1]leave my eroguro bands alone, universe, k and thx.[/SIZE][/S][/QUOTE] [SIZE=5][B]IKR?[/B][/SIZE] orz such a waste of talent and creativity...:/ [SIZE=1]Έτσι μου 'ρχεται να πιάσω το Nero στο twitter και ν' αρχίσω να τον e-ταρακουνάω! XDD[/SIZE] [SIZE=1] Και μένα μου άρεσε το preview του Falling Down, btw. :3[/SIZE]
Aug 22 2010 01:04
Photo

jun → Tristessa

η κριτικη με εκανε να τους σκεφτομαι boyband σαν τους big bang και με πιανουν γελια στην εικονα. και μενα μ'αρεσε!!!^_^ ειναι πολυ κολλητικο. δεν μπορω να περιμενω το θελω ολο να το ακουσω. αλλα εχω την αισθηση πως θα φανε θαψιμο απο πολλους
Aug 22 2010 01:04
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Δεν τον πολυπαω, ειναι πολυ ενοχλητικος οταν γκαριζει :burningbe3:. Μπα, θα προτιμουσα να μην ακουω τις κλειστομυαλες αποψεις του για τα Yaoi, θα με ενοχλουσε απιστευτα. Νah, προσπαθω να μην εχω πολυ κοντινες σχεσεις με τους γονεις μου, οχι δλδ πως δεν τους αγαπαω, αλλα δεν μου αρεσουν και πολυ τα ιδεολογικα τους... Ναι ανεμε. Αστα, ειναι ειδικη περιπτωση :hihi2: Χαιρομαι που το ακουω αυτο, εψαχνα να βρω νεα σχετικα με το 9. Ειχα ακουσει οτι θα το απεσυραν εντελως και ανησυχουσα :hot:
Aug 22 2010 00:43
Photo

Tristessa → jun

Iερόσυλοι... άκου εκεί να συγκρίνουμε τον Miya με τους BIG BANG! Tsk tsk tsk... Just kidding, ούτε που έχω ακούσει BIG BANG :P Πάντως, αν και καταλαβαίνω τη γενική δυσαρέσκεια, μου άρεσε *hides from MUCC stans* Θα προτιμούσα να κρατήσει τα dance tracks του για το σόλο του, αλλά τι να κάνω που του έχω αδυναμία XD
Aug 22 2010 00:34
Photo

Tristessa → amaya3

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! Friends? XDD
Aug 22 2010 00:34
Photo

Jorg → Tenshi

Haha οντως. XD Καλη συνεχεια. ^^
Aug 22 2010 00:15