Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Kenny

ε καιρος ηταν να αλλαξω...
Aug 21 2010 00:36
Photo

Kenny → Serestrum

I like your "MIND = BLOWN" sig.
Aug 21 2010 00:18
Photo

didimakia → Ritsuka

Ευχαριστω (παρα παρα παρα παρα παρα παρα)² πολυ :P
Aug 21 2010 00:14
Photo

LethalMike → Kamen Tantei Zura

yup, το ακουσες και αυτο, και δεν εκανα τιποτα αλλο, χωρις πλακα, μερικοι ανθρωποι δεν την παλευουν και μετα παω στον διευθυντη, αυτος στα τετια του, τιποτα δεν τον ενδιαφερει, μου αραδειαζε ενα σωρο δικαιολογιες. Τι να πεις, Νταξει αυτην την δικαιολογω λιγακι την καθηγητρια που ειναι τοσο στριμενη γιατι εχει χασει το χερι της και εχει ενα πλαστικο, ποιος ξερει τι εχει ακουσει, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να με πεταξει εξω. Μετα πηγα να της μιλησω μου λεει δεν ακουω τιποτα, αυτη μαλλον θα το πηρε σαν προσβολη που εβαλα κοτσιδακι οταν εκανε τα σχολια για τα μαλλια μου. Τεσπα τι να πεις, το εφαγα και αυτο.
Aug 21 2010 00:06
Photo

Ritsuka → didimakia

Here it is :D Χαιρομαι που σου αρεσε [URL]http://img839.imageshack.us/f/darkerthanblack.jpg/[/URL]
Aug 20 2010 23:43
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

χαχα...εγω νταξει...κατι καταλαβαινω...εχω και tutorials Που δεν εχω ανοιξει ακομα O.o....αλλα εχει πολυ πραμααααα γμτοοοοο XD xaxaxa :P but anyways....παλευεται πιστευω ^^ tespa...τι αλλα εσυ? ζεστανε κα8ολου ο ακιρο εκει? γτ εδω ακομα καυσονα εχουμε...woot!...αν κιεκανα μπανιο και σηεμρα και χτες....οποτε mia xara την παλευω χαχα :P
Aug 20 2010 23:40
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

Και εγώ προσπαθώ να μάθω μελετώντας τις οδηγίες αλλά δεν έχω καταλάβει τίποτα :P
Aug 20 2010 23:34
Photo

Portgas D. Spark → Rihardil

Perimenoume!!!! kai meta 8a h8ela na dw kai mia eikonografish gia to apogiwseis!!! :P
Aug 20 2010 23:28
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Ε μου λέει κάθε τόσες ώρες στον υπολογιστή και τέτοια. Αν και σε κάποιες φάσεις έχει δίκιο. Τώρα το καλοκαίρι δεν μου λέει τόσο, μου λέει γιατί δεν βγαίνω έξω. Όσο να 'ναι δεν έχεις όλη την ώρα όρεξη για βόλτα. Χαχαχα ΛΟΛ όμως. Τον πετυχαίνεις στις κατάλληλες στιγμές. Εγώ πάλι δεν έχω πετύχει τον πατέρα μου στο ίντερνετ σε τέτοια site, δεν πολυξέρει να ψάχνει. Συνήθως του δίνουν CD με εικόνες, τα οποία φυσικά ξέρω τι είναι XD Πια έχουμε πιο ελεύθερη σχέση σε αυτά, του έχω πει ότι έχω δει hentai, yaoi και yuri :hahaha: Ωραία, να θυμηθώ να το πάρω δηλαδή. Ναι σε αυτό έχεις μεγάλο δίκιο, δεν λέει ξαφνικά να πας στο ΙΕΚ. Σε αυτήν την περίπτωση θα το δώσουν αλλού δηλαδή; Ωωω ωραία; Θα κάνεις sketchdump πολλά μαζί, ή ένα ένα; Thank you. Βασικά ήθελα να κάνω οπότε :hero: α να του δώσω τη σελίδα μας τότε, να κάνω και λίγο διαφήμιση :hahaha:
Aug 20 2010 22:39
Photo

Kamen Tantei Zura → LethalMike

ναι καταλαβαίνω, αυτό συμβαίνει πάντα. :) έλεος κάτσε λίγο, σε έβγαλε γιατί μάζεψες με λαστιχάκι τα μαλλιά σου; Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Έχω ακούσει ένα σωρό πράγματα να λένε καθηγητές σε παιδιά και να τα βγάζουν έξω, αλλά αυτό πραγματικά ήταν ότι πιο άκυρο έχω ακούσει, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Επίτηδες σε άφησε; : o
Aug 20 2010 22:32
Photo

SkullKaizer → didimakia

XD το ευτιαξα!! λογικα τωρα φεναιται απλα εγω εβλεπα εικονα γιατι το link με το οποιο το συνδεσα ειναι απο αλλο account οπου ειχα ανεβαση την εικονα αλλα δεν την ειχαν δεχτη ακομα ... (τσεκαρουν πρωτα εκει αν εχει της απετισης και ακολουθει τους κανονες manual ομως και θελει λιγο χρονο ...XD)
Aug 20 2010 22:03
Photo

didimakia → SkullKaizer

Δεν υπαρχει εικονα ρε XD
Aug 20 2010 21:55
Photo

SkullKaizer → didimakia

δεν φεναιται τιποτα(δηλαδη δεν υπαρχει εικονα) ή δεν φαινεται τιποτα επειδη εβαλα φιλτρο?
Aug 20 2010 21:52
Photo

LethalMike → Kamen Tantei Zura

κοιταξε σχετικα εγω στο γυμνασιο ημουν ησυχος, αλλα ξερεις παρεα και ετσι παρασυρεσε, τωρα λυκειο δεν εκανα ******* αλλα μου εκαναν συνεχως σχολια μια συγκεκριμενη καθηγητρια για τα μαλλια μου(φρατζα), και σε καποια φαση της λεω, αφου δεν σαρεσουν τα πιανω με λαστιχακι, τα πιανω με λαστιχακι λοιπον και με πεταξε εξω επειδη, ακου τωρα επειδη το λαστιχακι που ειχα ηταν κιτρινο και τα μαλλια μου μαυρα(βαμμενα) δεν της αρεσε και με πεταξε εξω, η καριολα. Σορρυ για τις βρισιες αλλα ηταν αδικο. Λυκειο αυτα. Τωρα αλλαζω λυκειο γιατι δεν θελω να την ξαναδω με αφισε και σε 2 μαθηματα η ρουφιανα.
Aug 20 2010 21:50
Photo

Sadman → Glaurung

Σχετικά με τον προγραμματισμό της 3ης,το να συνεχίσω τα μαθήματακια που έκανα σχετικά με την C θα ήταν χρήσιμο ή θα τα μπέρδευα όλα μαζί?
Aug 20 2010 21:31