Jump to content

Community Status Updates

Photo

zulabar → Anelis

What do you mean by "Virgin" Queen Elizabeth my dear ? :P
Aug 21 2010 13:47
Photo

Tenshi → Jorg

μμμ, i see. Ε δε ξερω ποτε ακριβως θα φυγω, και αν θα μπορεσω να ξανακατεβω Ηρακλειο, γιατι θα παω και Χανια. Ερμμ, ωραια ειναι, σαν μια μικρη Αθηνα, but no offence , τα Χανια για μενα εχουν τα πρωτεία! ^^ Anyway, κριμα που δε μπορεις, καλα να περασεις σημερα.
Aug 21 2010 13:37
Photo

Jorg → Tenshi

Θα το ηθελα, και πολυ μαλιστα, αλλα εχω κανονισει να βγω με κατι παιδια να μεθυσουμε (no kidding XD) και δεν ξερω τι θα παιξει τωρα. Αν θες για καμια αλλη μερα. Να μπορει σιγουρα και ο pappous και να καλεσω αν ειναι και την Vagelio. XD Εσυ ποτε φευγεις? btw πως σου φαινεται η πανεμορφη πολη μας [/ψωναρα mode]?
Aug 21 2010 13:32
Photo

Tenshi → Jorg

Εστειλα και στον pappou, οτι κατα τις 21:00 8α ειμαι Ηρακλειο. Επειδη θα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 6 το πρωι να παω λιμανι να παραλαβω ατομα, ελεγα αν ηθελες και εσυ να πηγαιναμε για κανα ποτο-καφε. Ο παππους δεν απαντησε ακομα. Αλλα αμα θες πες μου! :)
Aug 21 2010 13:21
Photo

LethalMike → Kamen Tantei Zura

btw για να αλλαξουμε θεμα, σε τι ανιμε φαση βρισκομαστε ;
Aug 21 2010 12:47
Photo

Glaurung → Sadman

Πρέπει να σκεφτείς πως θα είναι μια κάπως κουραστική χρονιά η φετινή για σένα . Δεν θα πεθάνεις ( εσύ με αυτό το στόχο παίζει ) αλλά δεν θα έχεις και τόσο χρόνο και διάθεση να διαβάζει εκτός των άλλων και για το κέφι σου . Αν το θέμα είναι να κάνεις ή C ή την γλώσσα που κάνουμε στο λύκειο , η απάντηση είναι η προφανής . Αν τώρα γουστάρεις να κάνεις και μόνος σου C ακόμα καλύτερα , δεν νομίζω να σε μπερδέψει . Έχει απ ότι ξέρω εντελώς άλλο συντακτικό αλλά η λογική είναι παραπλήσια , οπότε θα βοηθιέσαι από το σχολείο . Το να γίνει το αντίθετο και να ξέρεις καλύτερα C μου φαίνεται κάπως επίφοβο , αν ξέρεις να τα κοντρολάρεις και να μην σου ξεφεύγουν το γνωρίζεις μόνο εσύ . Να ασχοληθείς κατά την διάρκεια της χρονιάς με C θα στο πρότεινα το πολύ ως χόμπι , αλλά σίγουρα θέλεις να διαβάζεις επιπλέον ; :P
Aug 21 2010 11:57
Photo

johntheo95 → DeLGaDo

μπορεις να ανεβασεις την pic του desktop σου σε full μεγεθος????
Aug 21 2010 11:48
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Κοιτα εξαρτάται. :smokingg: Αν είναι κανονική φωτο και οχι anime ή line art με δυσκολεύεις λίγο γιατι τα χρώματα που έχω δεν αποδίδουν εύκολα το βάθος και τη διάσταση οπότε κατα πάσα πιθανότητα θα βγει βλακεία, δεν το έχω δοκιμάσει. . . :beaten: Εκτός και αν είναι εικόνα που γίνεται Stencil οπότε είναι λίγο πιο εύκολο. Τι σκέφτεσαι ακριβώς? :hmmm:
Aug 21 2010 11:21
Photo

Maya-chanKenny

:hihi2: Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Τιμή μου να είμαι μέλος της ομάδας των εκλεκτών anime junkies. :nod2:
Aug 21 2010 10:28
Photo

jun → Tristessa

naii oi M ειναι!! δεν ειναι πολυ cuute^^ το εκανα ποστ και puplic αλλα οριστε ελεγες για merry και κοιτα τι επαθαν οι mucc xDD [URL]http://edohsama.blogspot.com/2010/08/mucc-falling-down-preview.html[/URL] η κριτικη απο κατω που γραφει [QUOTE][FONT=verdana]If people wanted to listen to music like this, they'd just listen to BIG BANG[/FONT][/QUOTE]xDDD
Aug 21 2010 10:26
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

[QUOTE=Kenny]Κορίτσια, προσοχή με τη χρήση της λέξης "ματζαφλάρι", γιατί πρωτίστως σημαίνει [URL="http://www.slang.gr/lemma/show/matzaflari_2809"]κάτι άλλο[/URL]...[/QUOTE] Λολ όμως, δεν το γνώριζα αυτό. :sigh2: οπότε να προσέχουμε που το χρησιμοποιούμε.
Aug 21 2010 02:15
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Το πρώτο που σκέφτηκα όταν είδα το comment όμως ήταν, ''πω πάλι λάθος λέω την λέξη''. Είναι ματζαφλάρι τελικά. Δεν την γνώριζα τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια, ευχαριστούμε για την ενημέρωση :8): αν και εμείς το χρησιμοποιούμε με την δεύτερη έννοια, τώρα όποιος το σκεφτεί αλλιώς το σκέφτηκε :kakaka: Θα το έχουμε υπόψιν μας, σε ποιον και που το αναφέρουμε όμως. =ρ
Aug 21 2010 02:12
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Κορίτσια, προσοχή με τη χρήση της λέξης "ματζαφλάρι", γιατί πρωτίστως σημαίνει [URL="http://www.slang.gr/lemma/show/matzaflari_2809"]κάτι άλλο[/URL]...
Aug 21 2010 01:35
Photo

KennyMaya-chan

Με γεια το Complete! status btw. Another one in the .aNiMe//GR-jUnKiEs club. :hihi2:
Aug 21 2010 00:55
Photo

Kamen Tantei Zura → LethalMike

Στον διευθυντή μην περιμένεις τίποτε, ποτέ δε πρόκειται να σε υπερασπιστούν. Είτε καθηγητές είτε ο διευθυντής. Είχαμε πρόσφατα και με μια συζήτηση με την αδερφή μου, είχε διαβάσει και ένα άρθρο κιόλας, που στο εξωτερικό οι καθηγητές δεν έχουν προσωπικές σχέσεις, φιλικές. Γιατί έτσι πιο εύκολα το παιδί μπορεί να κάνει report κάποιον άλλον καθηγητή. εδώ πέφτουν ΟΙ δικαιολογίες. Καλά, δεν νομίζω να είναι το χέρι. Απλά η γυναίκα δεν έπαιρνε στροφές. Σε πέταξε με λόγο το κοτσιδάκι. Ό,τι να ναι. Προσβολή; Αφού είπες "αφού δεν σας αρέσουν, θα τα πιάσω κοτσιδάκι". Ποιος θα το έπαιρνε αυτό για προσβολή; Πραγματικά έχω μείνει άφωνη. Ακριβώς, τι να πεις. Καλύτερα που θα αλλάξεις σχολικό περιβάλλον. Ελπίζω να μη σου τύχει κανένας ή καμία ιδιότροπη πάλι.
Aug 21 2010 00:38