Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Jorg

Ιτ's ok! Ανθρωπινο ειναι δε πειραζει. Δε εχω καπου αλλου να παω. θα χαζευω στο νετ, απο το να ειμαι εξω στους δρομους :P
Aug 22 2010 00:11
Photo

Jorg → Tenshi

Τι εκανα ο μ@λακας... Θα κατσεις στα Gnet μεχρι τις 6 (να μου πεις αλλοι καθοναι και κλεινουν 12ωρο εκει);
Aug 21 2010 23:51
Photo

Melkor → bifteki

seen it
Aug 21 2010 23:47
Photo

Tenshi → Jorg

sigh* Καθομουν και βαριομουν στη πλατεια με το συντριβανι, μεχρι τις 12 και κατι. Τωρα ειπα να ερθω στα Gnet! Περιμενω μεχρι να παει 6 το πρωι... :/
Aug 21 2010 23:46
Photo

Jorg → Tenshi

Πω, πω φιλε, χιλια συγγνωμη που σε᾽ στησα. Πεσαμε λιγο με τον αδερφο μου για υπνο το απογευμα, αυτος εβαλε το κινητο μου σε airplane (flight) mode και μετα ξεχασα να το γυρισω στο κανονικο. Τωρα που το θυμηθηκα και το γυρισα ειδα τις κλησεις και τα μηνυματα. Και δεν πηγα και βολτα σημερα γιατι τα αλλα παιδια ειχαν κατι προβληματα. XD Και παλι συγγνωμη! Ελπιζω τουλαχιστον να περασες καλα. ^^'
Aug 21 2010 23:46
Photo

LethalMike → Kamen Tantei Zura

εγω ξεκινησα gintama, επισης high school of the dead, χμμμμ, α ναι fairy tail το εχω καψει περιμενω το 42 απο animeclipse, τι αλλο; ξεκινησα σημερα Macross frontier, αυτααααα, εσυ το gintama το εχεις δει;
Aug 21 2010 23:40
Photo

GhostPrince → johntheo95

[url]http://img839.imageshack.us/img839/9624/darkerthanblack.jpg[/url] ευχαριστω μαν....τπτ ^^
Aug 21 2010 23:33
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

:hihi2: Ναι σήμερα έκανε κάπως ζέστη, αλλά από αύριο βράδυ λένε πως ξαναρχίζουν οι βροχές :P Πάντως μου λίπει η βρόμικη, ρυπασμένη με καύσωνα Αθήνα, βαρέθικα τα ρυάκια, τις αγελάδες και τις κατσίκες τις Ελβετίας
Aug 21 2010 23:12
Photo

johntheo95 → GhostPrince

μαγευτικη η pic απο το desktop σου,θα μπορουσες να μου στειλεις το λινκ απο οπου την κατευασες? ευχαριστω
Aug 21 2010 22:47
Photo

Sadman → Glaurung

Ε σε χαλαρούς ρυθμούς εννοείτε και λίγα πράγματακια κάθε φόρα(μόνος μου μαθαίνω)
Aug 21 2010 22:22
Photo

Strange Loop → Kenny

τα ιδια φιλε, λεω να διαβασω φετος και να σταματησω τις βλακειες... btw παρα καποιες γαμημενες πουστιες της πουτ@$# παναγιας το καλοκαιρι αυτο ηταν πολυ καλο αν και συντομο... πηγα και σε ενα live του μαλαμα στην Γραβια προχθες
Aug 21 2010 21:50
Photo

iris 生活 kurosaki → kakashi sensei

χαχαχα ναι :P το τραγουδουσαμε μια μερα με funkyfisch και μ εχει κολησει :P
Aug 21 2010 21:18
Photo

kakashi sensei → iris 生活 kurosaki

[url]http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY[/url]
Aug 21 2010 21:14
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Ναι άσε! μα σε παρακαλώ, αυτή είναι η ζωή. κατά την θεία μου η ζωή να βγαίνεις όλη την ώρα έξω, καφετέριες μπαράκια κτλ -_- και κορίτσια σαν εμάς τις φαινόμαστε παράξενες. Χαχα οι ιοί παραμονεύουν. ό, τι να ναι. εμένα στο opera βγάζει πιθανά αποτελέσματα οπότε βάζεις Τ και ξες τι σου βγαίνει αν βάλεις και ένα ζ από πίσω xD Δεν τον πολυπάς; Εννοείς ότι τα έχεις καλύτερα με την μητέρα σου πχ; Χαχαχα λολ κάντο, θα έχει πλάκα. Εξάλλου τώρα είσαι ενήλικη μπορείς να δεις ό,τι θέλεις. Εμένα ο πατέρας γενικά δεν ήξερε ότι ξέρω τι είναι ο συνουσιασμός τέλος πάντων. Του λέω "τι λες βρε μπαμπά; στην βιολογία στην πρώτη τι μάθαμε;" όχι ότι δεν ήξερα τι είναι πιο πριν. Ανεμε λολ! του βρήκες; xD Ναι, προς το παρόν είναι ενσωματωμένο. Μετά το καλοκαίρι θα το βγάλουν πάλι όπως πριν. Ή τουλάχιστον έτσι διάβασα. Πφφ, πράγματι. Έπρεπε να είχε και κανά χρηματικό ποσό. xD Τυχερός ο δεύτερος λοιπόν. Ωραίααααααααααααααααααααααααα!!! :hahaha: θα έχει να χορτάσει το μάτι μας λοιπόν. Ωχ, θα περιμένω να το τελειώσουμε λοιπόν για να του την δώσω xD εκτός αν το δει νωρίτερα βέβαια. Άσε! Μιλάμε έλεος xD οπότε να προσέχουμε που το λέμε. Μεταξύ μας καλά είναι :hahaha:
Aug 21 2010 19:55
Photo

Kamen Tantei Zura → LethalMike

εννοείς τι anime βλέπω αυτό το καιρό έτσι; βασικά έχω αρχίσει το ένα με το άλλο και έχω μαζέψει αρκετά. και διάφορων ειδών. Παρόλα αυτά βλέπω κάποια από τα Ongoing ¨οπως amagami, sekirei s2, occult academy και το ookami (αν και αυτό μάλλον θα περιμένω να ολοκληρωθεί). εσύ;
Aug 21 2010 19:44