Jump to content

Community Status Updates

Photo

phm → Kenny

Μπες κανα msn ρε χαμένε :P
Aug 22 2010 15:14
Photo

ichigo13 → Kenny

Εμένα μου το είχαν στείλει με USPS και μετά τα ΕΛΤΑ το έστειλαν με το απλό ταχυδρομείο, που σημαίνει ότι θα σου στείλουν χαρτάκι και θα πας να το πάρεις από το ταχυδρομείο.:Στο Ηράκλειο θα είσαι τότε ή Θεσσαλονίκη?
Aug 22 2010 15:10
Photo

Kenny → ichigo13

50 ευρώ; Ήμαρτον... Thanks για την πληροφορία, θα τους πω να το στείλουν με απλό Canada Post. Βέβαια τώρα με τρώει και κάτι άλλο. Όταν φτάσει στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου θα μου στείλουν ειδοποιητήριο, ή θα περάσει ο ταχυδρόμος και θα το αφήσει στην πόρτα της πολυκατοικίας; :frozen:
Aug 22 2010 15:04
Photo

ichigo13 → Kenny

Well και πάλι πες τους να το στείλουν με το "κρατικό" ταχυδρομείο. το Canada post είναι νομίζω στον Καναδά.Με UPS κατά 99,9% θα πληρώσεις τελωνείο πάνω από 50 euro!
Aug 22 2010 14:58
Photo

Serestrum → Anelis

κατσουυυυφη~~ οχι ρε, απλα σποιλεριαζομαι σαν καλος ηλιθιος... θα τελειωσω κατι αλλα που εχω και αρχιζω μελετη μετα. μπας και εχετε καλους αγγλικους υποτιτλους? εχω βρει ελληνικους αλλα δεν μαρεσουν και πολυ...
Aug 22 2010 14:53
Photo

Anelis → Serestrum

Και εγώ και ο κατσούφης ρίξαμε heart-melting smile με την pic ^^ Tennant <3 Έφτασες στον 10ο κιόλας ρε θηρίο;
Aug 22 2010 14:49
Photo

Serestrum → Anelis

[IMG]http://img594.imageshack.us/img594/5672/633561000142863688imsor.jpg[/IMG]
Aug 22 2010 14:34
Photo

Kenny → ichigo13

[QUOTE]Θα σου πρότεινα να τους πεις να σου στείλουν με USPS που είναι τα ΕΛΤΑ της Αμερικής[/QUOTE]Μα αυτοί βρίσκονται στον Καναδά! Εξυπηρετεί το USPS και Καναδά;
Aug 22 2010 14:23
Photo

Anelis → zulabar

δεν το έχει δείξει ακόμα ρε συ, μόνο από τα υπονοούμενα.... λοιπόν το τελείωσα, έπικ τέλος πάμε για torchwood τώρα να δούμε και gay kiss jack harkness
Aug 22 2010 14:23
Photo

Anelis → Serestrum

xo xo xo welcome to the awesome side! :P μεγειές και το καινούργιο σετάκι
Aug 22 2010 14:20
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Χαχα κατάλαβα. Οι άνδρες έτσι είναι :hahaha: Ναι ναι, ξέχασα να γράψω το σοβαρές xD Μωρέ, εσένα μπρούμε να σε δικαιολογήσουμε λόγω ηλικίας και τα λοιπά. Εδώ μέχρι και τώρα ακούω κάποιους να τα λένε τζίτζιμον. Μιλάμε, πέρυσι το καλοκαίρι θα ήταν, εκεί που καθόμασταν με την αδερφή μου στο μπαλκόνι του σπιτιού στο χωριό, ακούμε το ελληνικό opening του digimon και μείναμε. Τελικά ήταν κάτι παιδάκια που μάλλον τα βλέπανε σε βίντεο. Ήταν τελείως ξαφνικό. Καλά αν το κόψουν και αυτό~ -_- όχι ότι το έχω πάρει ποτέ μου, αλλά τρέχει τόσα χρόνια.
Aug 22 2010 13:56
Photo

Tristessa → LucyBR

Thanks! Τελικά είναι πολύ συμπαθητικό (και δεν της το 'χα XD)
Aug 22 2010 13:25
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Μπα, τα yuri θα τα παρει στο καλαμπουρι και τον εχω ικανο να μου ζητησει να του κατεβασω >_<. Απο την αλλη τα yaoi θα τα κατακρινει και θα τα χλευασει. Νο no, αποφευγω κυριως τις σοβαρες συζητησεις για τον λογο που προανεφερες. Ασ' το καλο! Κι εγω μικρη τζιτζιμον τα ελεγα :kakaka: Ελπιζω οι φημες για τνη επανεκδοση του να υσχυουν, αν και ειναι λιγο δυσκολο :unlucky:
Aug 22 2010 13:21
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Βασικά, δεν το έχω τσεκάρει η ίδια, αλλά προς το παρόν το 9 έχει δυο σελίδες δικές του στην ελευθεροτυπία του Σαββάτου. Με το καλοκαίρι λένε ότι θα ξαναρχίσει να βγαίνει ως περιοδικό, μαζί πάλι με την εφημερίδα, με περισσότερες σελίδες. Συγγνώμη, δεν το έχω αγοράσει ποτέ xD Ήθελα να το αγοράσω λόγω του διαγωνισμού που διεξάγεται. Η Βαγγελιώ μου είπε ότι μέχρι τις 24 πρέπει να παραδώσει το κόμικ, οπότε μετά το καλοκαίρι θα δείξουν τα έργα των παιδιών (γι' αυτό και οι πολλές σελίδες λογικά.)
Aug 22 2010 12:49
Photo

Jorg → Tea-chan

[QUOTE=Tea-chan;419647][SIZE=5][B]^ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;; [/B][/SIZE] [IMG]http://www.laymark.com/i/bo/bo018.jpg[/IMG][/QUOTE] Lol didn't get that. XD
Aug 22 2010 12:17