Community Status Updates
Kai → Napster
Κι εμένα μ' αρέσει περισσότερο το Yankee, για τους χαρακτήρες περισσότερο και δεν είναι ότι δεν έχει μάχες μέσα, όχι με άτομα με super duper δύναμη βέβαια και δε διαρκούν καμιά 2-3 chapters αλλά μια χαρά είναι και γελάς κι από πάνω. Η Adachi είναι όλα τα λεφτά και πολύ κουλ!!!
Sci-Fi δεν έχω δει πολλά αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χάλασαν ιδιαίτερα όσα είδα, μη σου πω ότι πήραν και καλές βαθμολογίες, οπότε δε νομίζω να με πειράξει σ' αυτό το κομμάτι τουλάχιστον. Τι κακές εμπειρίες έχεις με sci-fi; Η δε σε συγκινεί γενικά το είδος από μόνο του, άσχετα από την ιστορία;
Dec 16 2010 13:18
Mad_Hatter → The Tragic Prince
Ναι μαλλον το καλυτερο setaki που εχω βαλει μεχρι στιγμης:wooi2:.
Dec 16 2010 13:15
Napster → Kai
Μακαρι να συνεχισει ετσι το Beelzebub. ^.^ Το Yankee-kun του Megane-chan η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε λιγακι περισσοτερο απο το Beelzebub. :P Οι πρωταγωνιστες ειναι παρα~~~ πολυ καλοι και εχει φοβερο γελιο. Ειδικα αυτην την Adachi την εχω λατρεψει. :lovulovu:
Οσο για το Deadman το μονο που με φοβιζει ειναι οτι ειναι Sci-Fi τα οποια δεν μου αρεσουν καθολου. :P (οχι σε ολα τα manga/anime φυσικα...) ΟΚ, θα σου ριξω και ενα review μολις το προχωρησω λιγακι.
Dec 16 2010 13:07
Anelis → mono
E όχι και gets picked on a lot! Κατα φανταστίαν θύμα!!
XD
Πάντως άμα δεν είχε τόσο άσπρο δέρμα θα σου έφερνε,....
χο χο χο
Dec 16 2010 12:54
Anelis → Nighteyes
Μα ρε συ τα ξέρω όλα αυτά για το gintama και για το επεισόδιο. Έχω καταλάβει το randomness του (περιέργως, γιατί έχω δει πολύ λίγα επεισόδια) και πάλι δεν μου αρέσει. Και η σάτιρα του dragonball, ε, δεν με έκανε ούτε να χαμογελάσω. Ακόμα και ο αυτοσαρκασμός του, που τον βλέπω και είναι σχεδόν μόνιμο στοιχείο από τα intro κιόλας, δεν μου κινεί το ενδιαφέρον...it does not even tingle my irony senses!!
Από τη στιγμή που είδα τον πράσινο παππού στις θητείες το κατάλαβα τι θα γίνει. Και ότι ο Shogoku θα ζήταγε κάτι άσχετο στο δράκο κτλ. Θα γέλαγα μόνο αν πχ ο Hijikata έπαιρνε εξ' αρχής το τελευταίο τσιγάρο και το κάπνιζε και κλάειν για το παιδάκι.
Θα τα κοιτάξω και τα άλλα που μου είπες πάντως, γιατί θέλω να μου αρέσει αυτή η σειρά. Ε αν δεν μου αρέσουν ούτε αυτά τα 2 αρκ τότε θα φάει perma drop.
O Beagle έχει γράψει και άλλα 2 που μου άρεσαν, τα γιγάντια οστά που είναι short stories και την μπαλάντα του πανδοχέα, που δεν το θυμάμαι, (και η οποία έχει την πρώτη h-scene που διάβασα σε fantasy).
Το ξέρω ότι είναι καρακλισεδιά του κερατά. Αλλά ήταν η 1η μου και το αγαπάω!
χο~χο~χο
Dec 16 2010 12:49
Kai → Napster
Καλά έχει κι άλλες τέτοιες σκηνές και μέχρι και τα chapter που είναι τώρα δεν έχει χάσει το χιούμορ του. Και το Yankee-kun του Megane-chan είναι πολύ καλό, από τα αγαπημένα μου, εκεί κι αν έχει γέλιο και οι δύο πρωταγωνιστές είναι τελείως άκυροι, θα τους δεις.
Deadman, ε; Έχω διαβάσει μόνο το πρώτο volume που έχει πάρει η αδερφή μου, φαίνόταν ενδιαφέρον ως εκεί, για μετά δεν ξέρω. Πάντως θα τσεκάρω σίγουρα το anime που θα βγει γιατί τώρα που το έπιασα από τη μικρή και όχι online δύσκολα θα συνεχίσω να το διαβάζω αν δεν πάρει κι άλλο volume. Μόλις το πιάσεις ρίξε και μια review να ξέρουμε τι θα περιμένουμε.
Dec 16 2010 12:25
Nighteyes → Anelis
Aνάποδα τα πήρες.:P
Αναμενόμενο εννοείται! Η πλάκα ήταν στις ατάκες και αυτά που σατίριζε. Το dragonball ξεφτίλα το έκανε και τα κλισέ "πέθανε ο μπαμπας/φίλος στο πόλεμο". Και φυσικά δεν θα κόψει το κάπνισμα: Hijikata είναι αυτός, σιγά μην τον κάνουν ότι θέλουν.:P To επ αυτό ήταν αυτοτελές, δεν υπάρχει τέτοια απαγόρευση παρακάτω. Το gintama δεν πρέπει να το παίρνεις στα σοβαρά. Ακόμα και στις σοβαρές σκηνές σατιρίζει ή αυτοσαρκάζεται.
Εχω διαβάσει το the last unicorn αλλά μου είχε αρέσει πιο πολύ το animation. Ίσως να φταίει που είχα δει πρώτη την ταινία. Πάντως έγραφε καλά.
Το υφαντό μου είχε αρέσει τότε, αλλά δεν μ' ενθουσίασε κιόλας. Ήταν απλά ΟΚ. Και το διάβασα μεγάλη.:P Υπάρχουν πολύ πιο καλά fantasy κατα την γνώμη μου γι αυτό μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησε απ' αυτό. Και από αυτά που γράφει στο blog νομίζω ότι το βρήκε πολύ κλισέ.
Dec 16 2010 12:02
mono → Anelis
[IMG]http://www.tokyomango.com/tokyo_mango/images/2008/04/01/afghanistanfull_2.jpg[/IMG]
:hihi2::hihi2: Apparently if I was a country I would be Afghanistan:hihi2:
Dec 16 2010 12:00
Napster → Kai
Ναι, ειναι παρα πολυ ωραιο μεχρι εκει που εχω διαβασει (2 volumes). Εκει που εκλαψα πραγματικα απ' τα γελια ειναι [spoiler]οταν συναντησε εκεινη την κοπελα που ειχε μαζι της ενα μωρο (τον αδελφο της) και ο Oga τους εβαλε να μαλωσουν και λεει Fight!. Απλα epic οπως το ειπες. xD [/spoiler]
Και 'γω εχω κατεβασει αρκετα manga, θελω να διαβασω μεχρι τα chaps που εχουν βγει τα Beelzebub, Yankee-kun to Megane-chan και το Dead Wonderland. Τα αλλα που εχω στη λιστα θα τα αρχισω σιγα σιγα.
Επομενο manga που θα εχει high priority μαλλον θα ειναι το Rookies.
Για το Zetsuen να'ναι καλα το mangaupdates που εχει εκεινο το πραγμα που σου λεει αμα εχει βγει καινουργιο chap γιατι εψαχνα αμα εχει βγει καινουργιο chapter Vagabond αλλα δεν...και ειδα μετα κατω κατω πως ειχε βγει ενα του Zetsuen.
Dec 16 2010 11:36
Orion19 → Erisadesu
Το συγκεκριμένο θα το βρείς στο Dramastyle. Η σειρά είναι σκαλοπάτια ανώτερη απο τα συνηθησμένα kdrama.
Η πρωταγωνήστρια έχει κερδίσει Blue Dragon (κορεάτικο Oscar), για να καταλάβεις. Πολύ πρωτότυπo and fresh.
Dec 16 2010 11:30
laraska → Getekid
οι τιτλοι που σου ειπα ειναι οι κορυφαιοι σε ανιμε ή μανγκα. το μονο σε gore ειναι το berserk.
[QUOTE]''monster, 20th century boys...pluto..billy bat''[/QUOTE] ειναι εργα του naoki urasawa ...κορυφαιο μανγκακα της ιαπωνιας.
το πλουτο ειναι μια αλλη αποδοση του astro boy. μιλαμε μονο για seinen, δλδ για ενηλικες.
εχουν να κανουν με μυστηριο, τρομο και με κορυφαια ΠΛΟΚΗ. τα διαβασα και δυστηχως δεν βρισκω καλυτερα απο αυτα.
Dec 16 2010 11:29
Kai → Napster
:hahaha: Στο είπα, θα σ' αρέσει, είναι epic. Και καλά που μου το είπες γιατί αυτές τις μέρες δεν τσεκάρω τίποτα, έχω κάτι κατεβασμένα chapters κι αυτά τα καημένα κάθονται. Θα το τιμήσω σύντομα το Zetsuen όμως γιατί δε μας κάνει συχνά τη χάρη να βγει.
Dec 16 2010 11:22
Kai → Vagelio
:himitsu: Τα spoiler είναι εκβιασμός για να το αρχίσεις πιο γρήγορα. Πάντως γίνανε αρκετά από το σημείο που το άφησε το anime και πιστεύω θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα σημείο έστω κι αν το πιάσεις από εκεί το manga.
:hahaha: Άντε να βλέπει κι άλλος κόσμος Durarara και να ζητάει 2η season, να μην είμαστε οι μόνοι!!
Ε μωρέ και από την AC που βλέπουν μια χαρά είναι, έκανε αρκετές σειρές γνωστές. Αυτό είναι βασικά το σπαστικό. 1-2 φορές που έτυχε να πετύχω άτομα να μιλάνε για anime στο δρόμο ήταν για το Naruto (και μάλιστα το 1ο XD). :hahaha: Η μικρή είναι σε χειρότερη κατάσταση, έχουν αρχίσει πολλά αγόρια στο σχολείο της να βλέπουν One Piece/Bleach ή Naruto και έχει αρχίσει να της σπάει τα νεύρα γιατί μόνο γι' αυτά ακούει.
Να τα δοκιμάσεις. Στο συγκεκριμένο 1η season παίζει standar, στο DVD την είδα, στη 2η από Aarinfantasy πρόσεχε σε τι ταχύτητα θα τη γράψεις στο DVD γιατί πιξέλιαζε άσχημα.
Dec 16 2010 11:20
Erisadesu → Orion19
προσπαθώ να το δω αλλά πρώτα πρέπει να βρω σαιτ για να το βλέπω ονλαιν.
Dec 16 2010 09:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed