Community Status Updates
Nighteyes → Anelis
Α καλά στα πρώτα 3 ήμουν απασχολημένη να καταλάβω που σκατα διαδραματίζονται όλα αυτά. Μου είχε τραβήξει την προσοχή το όλο μυστήριο του τι γίνεται δηλαδή. Από την πρώτη στιγμή που ο Gin ετρεχε στο δάσος naruto like και βρίσκεται ξαφνικά στο φουτουριστικό edo. :P Ήταν εισαγωγικά filler βέβαια τα 2 πρώτα.
Συγνώμη είδες τα 80-81; Αυτά είναι το τέλος του ενός arc που σου έδωσα. Είδες το τέλος χωρίς την αρχή;:oo:
Dec 16 2010 17:11
Anelis → Nighteyes
Όχι ρε, αναφέρομαι σε αυτά που είχα δει, τα 1-2-3, και 80-81 (μέχρι τη μέση).
Dec 16 2010 17:03
Nighteyes → Anelis
Μα περισσότερο στο gintama γελάς με τις ατάκες, τους seiyou, τις απίθανες καταστάσεις που βρίσκονται, την σάτιρα... Τέτοια πράγματα.
Ποια είδες; Εκτός απο το 119.
Dec 16 2010 17:00
lou → Lord Leon
Σε ευχαριστώ πολύ :)
Χαίρομαι που σου άρεσε. Η δουλειά της είναι από τις καλύτερες. Βασικά την Katy Towell την βρήκα στο deviant art πριν ένα- δύο χρόνια και από τότε την ακολουθώ συνέχεια.
Dec 16 2010 16:24
Anelis → Nighteyes
Μα ρε συ εμένα η προβλεψιμότητα είναι που με χαλάει!
Δεν μπορώ να γελάσω άμα το περιμένω.
Αν και δεν νομίζω η προβλεψιμότητα να είναι θελημένη tbh.
Πάντως έχω δει 5-6 επεισόδια από τη σειρά και ακόμα να γελάσω. Θα προσπαθήσω να δω και τα άλλα όμως, μπας και..
Dec 16 2010 16:13
Jorg → Kai
Δεν παλεύεσαι! :kakaka:
Δεν πρέπει να πέρασε ούτε ένα 10λεπτο από τότε που διάβασα το νέο bleach (I know, έχω και εγώ τα ελλατώματά μου) και δεν είχε βγει ακόμα το νέο reborn και μέσα σε αυτό το 10λεπτο, κατάφερες να το διαβάσεις και να μου στείλεις vm. XD (Θα σου έστελνα πιο πριν αλλά είχα μια δουλειά)
Έχω περιέργεια να δω γιατί ήρθε ο Hibari. I mean, αυτός δεν θέλει να ανακτεύεται με την οικογένεια και τώρα ήρθε και με cool εμφάνιση κιόλας. Λογικά θα ήρθε για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με την Adelheid, αλλά και πάλι μου φαίνεται περίεργο.
Ναι όντως, αν και, φυσικά, δεν νομίζω να σκότωσε αυτός την οικογένεια του Enma. Για κόλπο του Daemon μου κάνει.
Εντωμεταξύ, Η Chrome υπνοτισμένη είναι και κάνει έτσι; Για να μην λέει Mukuro-sama λογικά ναι. XD
Γενικά, λίγο fail η δικαιολογία: Είναι έτσι ο Tsuna, για αυτό δεν μπορεί να πολεμήσει. Δηλαδή, είσαι έτοιμος να πεθάνεις και σκέφτεσαι τις π@παριές που έκανε ο πατέρα σου;
Και εγώ την περιμένω αυτή την μάχη. Να δούμε και τα καινούρια equipment του Hibari και της Adelheid.
Έτσι! :kakaka:
Dec 16 2010 15:01
Robin-Chwan → ala1n
Πω, καθε φορα που πεφτω πανω στην υπογραφη σου εχω συνοιρμους επι 10 λεπτα. Τα σπαει παντως. Τεσπα εχω μια ερωτηση: ο Rοxas τερμα αριστερα απο ποιο παιχνιδι ειναι? ΚΗ2 ή ΚΗ 358/2 Days? Γιατι φαινεται σα να φοραει πανοπλια και αυτο απ οσο ξερω θα γινει στο ΚΗ3:sleepy:
Dec 16 2010 14:26
Lord Leon → lou
Επειδη εκει μονοποσταρουμε βιντεο σου γραφω εδω οτι ειδα ολη τη δουλεια της Katy Towell' και επαθα πλακα. ηταν ολα υπεροχα. εσυ απο που την ξετρυπωσες; Καλωσηλθες κιολας.
Dec 16 2010 13:45
Kai → Jorg
Reborn 319:
[spoiler]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Και πάνω που λέγαμε για τον Hibari έκανε την εμφάνισή του! Ήθελε και είσοδο. Lol ο Kusakabe που οδηγούσε το ελικόπτερο XD Αναρωτιέμαι αν είναι δικό του, τι στο καλό έχει η οικογένειά του πια, δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτήν. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Μ' άρεσε που τελικά όντως οι διαταγές ήταν από τον Iemitsu και δε μας το γυρίανε στο τέλος, αλλά θέλω να δω τι στο καλό έγινε σ' εκείνο το συμβάν και ο 9ος έκανε έτσι μόλις το άκουσε, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Όσο για τον Spade, lol ρε XD εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν. Άλλαξε outfit στην Chrome και χαίρεται. Σου λέει άσ' τους αυτούς να σφάζονται, τα έχω κανονίσει όλα έτσι κι αλλιώς. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Να δούμε και πώς θα συνέλθει ο Tsuna γενικά από το shock. Άντε να δούμε στο επόμενο και τη μάχη Hibari/Adel που μας την χρωστάει από τότε που την είχαν πρωτοξεκινήσει στο σχολείο.[/FONT][/COLOR]
[/spoiler]
Όπως το υποσχέθηκα :hahaha:
Και για να μην ξεχάσω
...and then there was nothing :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 16 2010 13:37
Nighteyes → Anelis
Μα δεν είπα ότι δεν ήταν προβλέψιμο. Δεν πήγε να το αποφύγει αυτό. Ίσα ίσα που ήταν σκόπιμο νομίζω.
Βασικά δεν ξέρω αν μπορείς να κρίνεις απ' αυτά μόνο γιατί ο καθένας έχει αλλα γούστα και η κάθε ιστορία του gintama είναι εντελως διαφορετική. Και υπάρχουν και αμέτρητοι chars, επαναλαμβανόμενοι που τους χάνεις έτσι. Tουλάχιστον δες και τα 18, 29, 38, 39, 40-42, 64, το 2o μισό του 72, 96, 98-99, 101-105, 110, 113, 148-149 πριν οριστικοποιήσεις την απόφαση.:P Δες τα με την σειρά όμως (μαζί με τα άλλα που σου είπα πριν).:congrats: Α και δες και το nausikaa του miyazaki γιατί θα σου χρειαστεί σε κάποια φάση.
Dec 16 2010 13:31
Napster → Kai
Ναι, συμφωνω απολυτα. Οι χαρακτηρες βασικα ειναι που το κανουν τοσο ωραιο αυτο το manga (2 volumes διαβασα και απο αυτο) xD και ο Daichi ειναι τουμπανοχαρακτηρας και γενικα τετοιου στυλ χαρακτηρες μου αρεσουν πολυ ειδικα σε τετοιου ειδους anime/manga/ταινιες. :P (ya know, να δειχνει πως ειναι ο δυνατος και ο cool της υποθεσης) xD, γι' αυτο εξαλου μου αρεσει και η J-movie, Crows Zero. :P Καλα η Daichi ειναι απλα θεα, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ! xD
Γενικα δεν μου αρεσει αυτο το ειδος ουτε στα anime ουτε στις ταινιες (με εξαιρεση 2-3 που εχω δει) + ουτε τα διαστημικα (space) δεν μου αρεσουν. Ωστοσο αμα μου αρεσει το Deadman, δεν εχω προβλημα να το συνεχισω και ας ειναι Sci-Fi.
Dec 16 2010 13:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed