Community Status Updates
Nighteyes → Erisadesu
lol
Δεν βαρέθηκες να το γράψεις όλο αυτό; Να σου πω, από το Υφαντό το δικό σου έχει πιο πολλές ανατροπές.:P
Βασικά ο [S]Gay [/S]Kay δεν μου αρέσει. Μου βγάζει κάτι το φαλλοκρατικό, δεν ξέρω. Αυτή η εντύπωση μου είχε δοθεί περισσότερο σε άλλα έργα του βέβαια. Ενα κακό σε όλα τα έργα του, ενώ στην αρχή σου παρουσιάζει μια ιδέα αρκετά ενδιαφέρουσα, μετά σε ξενερώνει. Το υφαντό ήταν από τα πρώτα του που διάβασα και το μόνο που δεν με ενόχλησε τόσο. Αλλά να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι και πολλά.:congrats:
Από fantasy αλλα μου άρεσαν εμένα. Πέρα απο το Lord of the rings που θα είναι για πάντα αγαπημένο μου, πιο πολύ μου άρεσαν τo Wheel of time(κλασικό epic fantasy αλλά με απειρες ανατροπές, ραδιουργίες, πολύ συγκροτημένο κόσμο και πολλούς χαρακτήρες για να ταυτιστεί κανείς), αν και ακόμα δεν τελειωσε, και το Farseer trilogy.
Από χαρακτήρα του 2ου πήρα το nick μου. Η συγγραφέας του γράφει απίστευτα καλά, και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα των fantasy. Θα μπορούσε να μην ήταν καθόλου fantasy.
Τι του ρθε του Θαναση και σου έδωσε το Υφαντό;:nosey:
Dec 16 2010 00:05
Anelis → Nighteyes
Χαχαχαχαχα
Είδες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντα σοκάρω τα πλήθη!
/hairflip
Είδα τελικά ότι δεν το διέγραψα, και προσπαθούσα να θυμηθώ το επεισόδιο που μου είχες πει να δω αλλά δεν θυμόμουνα ποιο ήταν. Το 50;
Dec 16 2010 00:02
Erisadesu → jun
δες και αυτό
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=78qnp_bE1Ss[/youtube]
νέο κανάλι απο την yg entertainment.
Dec 15 2010 23:51
laraska → Getekid
εκτος απο τα τρια γνωστα ... παρακολουθω μονο ...tragedy΄
βρες χρονο για τα: monster, 20th century boys...pluto..billy bat...berserk ....
epishs to noblesse
Dec 15 2010 23:38
Getekid → laraska
Manga λίγα πράγματα, Kenshin, Liar Game και Elfen Lied και γενικά δεν πολυδιαβάζω. Θέλω κάποια στιγμή να πιάσω μερικά που θέλω αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω...
Τώρα από anime από ongoing One Piece, Naruto και Panty & Stocking. Επίσης μόλις τελείωσα το Clannad και βλέπω Kanon, Casshern Sins και ξεκίνησα και το Legend of the Galactic Heroes. Γενικά σε αυτήν τη φάση θέλω να βλέπω tragedy καταστάσεις, γενικά αν έχεις κι εσύ κάποιο να προτείνεις ευπρόσδεκτο....
Εσύ τι παρακολουθείς;
Dec 15 2010 22:24
Erisadesu → Nighteyes
διάβασα την τριλογία του Υφαντού της Φιοναβαρ
αποφάσισα ότι μου αρέσει η λογοτεχνία του φανταστικού
και είπα να κάνω την πρώτη μου απόπειρα να γράψω κάτι.
σε παρακαλώ διάβαστο και be genttle :
[url]http://athlieskores.blogspot.com/2010/12/blog-post_15.html[/url]
Dec 15 2010 22:16
Lucy Heartfilia → DarkElf
Αύριο μεθαύριο που θα τελιώσω την lucy, θα ακολουθίσω την συμβουλή σου με ένα AllenxLavi happy new year fan art! :3
Dec 15 2010 21:31
jun → Erisadesu
το ειδα το ειδα =) ειδα χτες και το Live που ειπες δεν το χα δει <3. αντε θελω τo album :3
to high high μ'αρεσει, το oh yeah οχι τοσο.[SIZE=1](γιατι εχουν κανει 80'ς στυλ αναρωτιεμαι[/SIZE].)συνηθησα το μαλλι του ΤΟΠ
Dec 15 2010 21:10
Getekid → laraska
Αχα, προς θεωρητική κατεύθυνση δηλαδή, ε;
Όχι δεν είναι κάποιος τύπος (η προηγούμενη υπογραφή είχε). Απλά αυτά είναι τα γράμματα που χρησιμοποιούμε όταν μιλάμε για ακεραίους. Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με πραγματικούς αριθμούς συνήθως τους αγνώστους τους λέμε x,y,z ... ενώ για φυσικούς αριθμούς α,β,γ... ή n. Ε, στους ακεραίους βάζουμε m,n,k,l εξού και η υπογραφή μου μιας και τυχαίνει να είναι τα αρχιγράμματα των χαρακτήρων του Death Note:hahaha:!! Όπως είχα γράψει και το "Βλέπεις πολλά anime..." κάναμε στο μάθημα για ακεραίους m και n και μου ήρθε η ιδέα!! Τώρα από μερικά post που είχα κάνει φαίνεται περισσότερο [S]η καήλα[/S], η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη υπογραφή είναι inside joke.
Dec 15 2010 20:49
Erisadesu → jun
που είσαι;
το είδες;
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1M0UKcq8ro&feature=sub[/youtube]
Dec 15 2010 20:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed