Community Status Updates
Anelis → Nighteyes
Είδα το 119.
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;
ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ;
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;;;;!!!!
:oo:
Πάντως ρε συ, δε γέλασα καθόλου, ήταν όλο εντελώς αναμενόμενο..
Θενξ για τις πληροφορίες, τα έχω βάλει να κατεβαίνουν.
Κάτι μου λέει όμως ότι για κάποιο περίεργο λόγο εγώ και το gintama δεν είμαστε compatible T-T
Also, καλά ρε δεν σου άρεσε το Υφαντό της Φιόναβαρ;
Εγώ θυμάμαι το είχα λατρέψει (βέβαια ήμουνα 14 αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
Ντροπή. Να διαβάσεις Peter S.Beagle. Είναι φοβεροτρόμερος, σαν κ εμένα ένα πράγμα! :P
Dec 16 2010 09:37
Getekid → laraska
Φαντάζομαι μιλάς για manga σε όλα αυτά, ε; Γιατί πχ. το Berserk δεν σκοπεύω να δω σε anime και έχω διαβάσει τα πρώτα chapters του, κάποια στιγμή θα το συνεχίσω. Το Monster σε anime είναι ίδιο με το manga ή μέρος του σε στυλ gantz, elfen lied κτλ;
Δεν είναι τόσο πολύ θέμα χρόνου, έχω μερικούς τίτλους που λέω τόσο καιρό να πιάσω (fma, mx0 κ.α.) και δεν ξέρω, πρέπει κάποια στιγμή να το πάρω απόφαση....
:hot:
Dec 16 2010 06:19
iristella → Shiro_Tamori
Νο multiple posts dear. Use the edit button please.
Για το thread του Dokuhime λέω.;)
Dec 16 2010 02:54
Nighteyes → Anelis
Από τα αγαπημένα μου είναι το arc των 58-61. Εχει γίνει και ταινία που περιμένουμε να υποτιτλιστεί όπου να ναι. Οπότε ίσως να έβλεπες καλύτερα την ταινία που θα ναι λογικά καλύτερη σαν ποιότητα.
Ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει συμπεριλαμβάνεται μέσα στο arc των επ 76-81. Είχα πατήσει το pause και γέλαγα κανα 5λεπτο μέχρι να μπορέσω να δω παρακάτω. Αν και στο σύνολο του το arc δεν είναι αγαπημένο μου, γι αυτό το επεισοδιο και μόνο αξίζει. Α και μην ξεχάσεις να δεις το ending ειδικά σ' αυτό το arc.:P
Επειδή δεν ξερω αν το έχεις υπόψιν: Διαδραματίζεται σε εναλλακτικό παρελθόν (αντί να πάνε οι Αμερικάνοι κτλ. στο Edo πήγαν οι Amando που είναι μία εξωγήινη φυλή) κάπου στο 1880. Ο Gintoki πολέμησε εναντίον τους με τον Κatsura (τον φωνάζει zura o oποίος τσαντίζεται γιατί θα πει περούκα) και 2 ακόμη φίλους του που όμως έχουν πάρει πια διαφορετικό δρόμο ο καθένας. Ο Katsura συνεχίζει την αντίσταση γι αυτό τον κυνηγούν οι shinsengumi.
Η Κagura είναι από μια εξωγήινη φυλή με υπερβολικά μεγάλη δύναμη. Ο Κοndou είναι αρχηγός των shinsengumi. Ο Okita είναι σαδιστής, ο Ηιjikata έχει φετιχ με την μαγιονέζα.
Και να δεις οπωσδήποτε μετα, το 119. Σε αφορά (κι εμένα κάποτε).:P
--ΒTW με έβαλες και τα βλέπω πάλι αυτα που σου ανέφερα.:hahaha:--
Dec 16 2010 02:25
Orion19 → Erisadesu
Γιατί μωρή να μη βλέπει; Και εγώ βλέπω. Όχι τα μελοδράματα. Ρομαντικές κωμωδίες και έτσι. Έχεις δεί Secret Garden; Τα σπάει η σειρά!
Dec 16 2010 01:23
Erisadesu → Kenny
πάω για ύπνο.
δεν σου μιλάω
και δεν σε αγαπάω για τις επόμενες ώρες που θα κοιμάμε.
όταν θα ξυπνήσω θα το ξανασκεφτώ την αγάπη που είχα για σένα.
hair flip and walking away moving my ass
retard Ricky FTW
Dec 16 2010 00:53
Erisadesu → Ptomahawk
εγώ θελω να με πληρώνουν για να κάνω σεξ στον Άρη
τυχαιο που και αυτή την λενε Λίζα;
δεν νομίζω.
Dec 16 2010 00:52
Napster → Kai
Ενταξει απλα respectu το Beelzebub. Πολυ μου αρεσε. Αααα παραλιγο να το ξεχασω (ψεματα) :P βγηκε το [URL="http://www.mediafire.com/?4bbp7g1w9v4y426"][B]5ο chapter του Zetsuen no Tempest[/B][/URL].:Blissfull:
Dec 16 2010 00:41
iristella → kostas1410
[URL="http://www.bakabt.com/152031-uchuu-no-kishi-tekkaman-blade-h264-g-p.html"]there[/URL] you go dear. Βέβαια άλλη φορά καλύτερα να ρωτάς στο κατάλληλο thread aka [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4267"]Απο που μπορω να κατεβασω αυτο το anime/manga;(ρίξτε πρώτα μια ματιά στο πρώτο post)[/URL] για download info.
Εχει και τρία OVAκια και μια δεύτερη season (που imo μην την δεις δεν αξίζει καθόλου). Είσαι τυχερός γιατί πρόσφατα το έβγαλε το group που σου έδωσα σε τέλεια ποιότητα. Το λάτρευα και εγώ όταν παιζόταν και κατάλαβα ότι έλεγες αυτό από το πρώτο post.
Anw αν χρειαστείς τίποτε άλλο στείλε μου vm (στο δικό μου profile) ή pm. Okie?
Dec 16 2010 00:29
Nighteyes → Anelis
Το 25 εννοούσα, μπερδεύτηκα. Και το 50 ήταν πολύ καλό αλλά εδειχνε και χαρακτήρες που δεν είδες ακόμα.
Βασικά σκεφτόμουν ένα συγκεκριμένο arc που μπορεί να σου άρεσε. Θα βρω επεισόδια και θα επανελθω.
Dec 16 2010 00:18
Erisadesu → Orion19
ήθελα τόσο να σε κοροιδέψω για τη μαμά σου που βλέπει KDrama
αλλά μετά πήγα στο σαλόνι, είδα τη δική μου και σκέφθηκα
οτι η κατάστασή της είναι πολύ χειρότερη που βλέπει Τdrama
Και το Τ stands for Turkish...
χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη.
Dec 16 2010 00:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed