Community Status Updates
Anelis → Nozomu
Εντάξει τώρα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σε συμπαθώ!
[SIZE=4][B]10th FOR THE WIN!!!!!!!!!!!:wooi2:[/B][/SIZE]
Dec 16 2010 20:16
Anelis → Nighteyes
Domo domo domo για τη σούμα!
Μου είπε και ο Κέννυ να δω 18, 25,34 οπότε θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα!!
Θα έρθω να σε πρήξω όταν τα δω!!
Dec 16 2010 20:15
Nozomu → Anelis
You know... haters gonna hate or sth.... xDDDD
Τωρα που το λες οντως... Μετα απο 3 δυναμικες προσωπικοτητες αυτη ειναι λιγο λιγη... :P
Θα πω με περηφανια οτι μου αρεσε ο 10ος... Ναι δεν λεω μπορει να φταιει το οτι εκανε 3 σεζον σε αντιθεση με τον 9ο και τωρα τον 11ο αλλα και παλι... ηταν ταυτοχρονα παιδι και wise elder of doom... xD + better sense of style... (ο 11ος φοραει σκαρπινια!!! Ο_Ο i hate those shoes... xD)
Dec 16 2010 20:14
Anelis → Darthnicolas
Από [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=21335"]ένα yaoi[/URL], u sure you wanna know? :P
Dec 16 2010 20:11
Darthnicolas → Anelis
από που είναι αυτή η pic???
[url]http://img121.imageshack.us/img121/9260/5903oneshotcmzwxharapek.jpg[/url]
Dec 16 2010 20:09
Anelis → Nozomu
Χαχαχαχα, γιατί να σε μισώ βρε;
Η κοκκινομάλλα είναι η πιο γλυκιά, πιο όμορφη και πιο ΑΔΙΑΦΟΡΗ χαρακτήρας της σειράς ρε γμτ! Ενώ ο γκόμενός της είναι για μένα από τους καλύτερους companions του δόκτορα!
Πες πες, ποιός δόκτορας σου άρεσε πιο πολύ;
ΛΑΛζ για την εικόνα!
Dec 16 2010 20:06
Nozomu → Anelis
Hey there again!! Thnx for being my friend!! xDD (at least you don't hate me... xD)
Updates:
Τελειωσα την πεμπτη σεζον DW... (τωρα θα κατσω να δω το Torchwood)
Εντυπωσεις:
Αφου συνηθισα την αμφανιση του νεου Ντοκτορα αρχισε να μου αρεσει... Ακομα βεβαια να χωνεψω την συμπερηφορα του (εχει παθει αμνησια or sth ή απλα βλεπει τα πραγματα διαφορετικα πλεον?) Αγαπαμε Ginger (<3 wish i was in her town :if: ) και ο γκομενος της αρκετα συμπαθητικος...
Το νεο TARDIS ταιριαζει στον νεο Ντοκτορ και ολοι ευτυχισμενοι...
Για αλλη μια φορα αγαπημενο επεισοδιο αυτο με τους weeping angels :lovulovu:
Αυτα και αναμενουμε 6η σεζον... :P
Now funny picture time...
[SPOILER][IMG]http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/4/14/128842255596738050.jpg[/IMG][/SPOILER]
Dec 16 2010 19:56
Erisadesu → vectrapearl
εσύ τι λες δεν κατάλαβα ότι έλειπες;
κάθε στιγμή της ημέρας εσένα σκεφτόμουν,
σε σκεφτόμουν το πρωί και δεν μπορούσα να φάω
σε σκεφτόμουν το βράδυ, στην τουαλέτα, στο χώλ, στον διάδρομο
όλες μου οι σκέψεις εσύ ήσουν.
Είσαι μαλάκ@ς εγώ νόμιζα πέθαινες παραλίγο να ξεχάσω και ποιος ήσουν.
Μου έλειψες ρε βλαμένο. Πραγματικά έριξες μαύρη πέτρα πίσω σου.
Θα πρέπει να μου πεις τι έγινε τόσο καιρό.
Dec 16 2010 19:43
vectrapearl → Erisadesu
ΜΕ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ..????
ειχα πιξει τοσο πολυ που δεν ειχα χρονο ουτε για κλικ εδω μεσα..χερωμαι τουλαχιστον που υπαρχουν ακομα μερικοι και εσυ.....
Dec 16 2010 19:38
Serestrum → Mad_Hatter
το Ova του 88 δεν το εχω δει αν και θελω. απο οτι εχω καταλαβει εκεινο ακολουθει το manga ενω οι ταινιες (2004 και το πολυ μετριο sequel της) κρατανε το setting αλλα εχουν αλλη ιστορια.
λιγο που τσεκαρα το ova τωρα μολις, μιας και μου το θυμησες, προτεινω εκεινο πρωτα ^^
ακομα καλυτερα, διαβσε το manga :P
να μου πεις αν αξιζει να το διαβασω και εγω XD
Dec 16 2010 19:15
Mad_Hatter → Serestrum
Καλησπερες.
Εσυ νομιζω ειχες δει τα appleseed, ε?
Τι ακριβως παιζει με αυτα?Πιο βλεπουμε πρωτα, την ova του 88 η την ταινια του 2004?
Dec 16 2010 18:58
Nighteyes → Anelis
Μα το arc ξεκινάει από το 76! Τεσπα. Κοίτα σου είπα ότι κι εμένα το συγκεκριμένο δεν είναι αγαπημένο μου. Αλλά υπάρχει 1 επ που όταν το είχα δει κόντεψα να πάθω συγκοπή απο τα γέλια. Κατά τ' άλλα όπως το πες. Αλλά έχω ακούσει πολλούς ότι τους άρεσε πολύ αυτό το arc. Γι αυτό σου λέω, γούστα. Ελπίζω να πέτυχα κάποια που να σ' αρέσουν πάντως.
Λοιπόν πάρ' τα από την αρχή τα νούμερα αν είναι. Κάποια είναι απαραίτητα για κάποια παρακάτω γι αυτό τα έβαλα. Πάντως αν μόνο αυτά είδες και σου φάνηκαν χλιαρά, λογικό το βρίσκω. Το 119 βέβαια θα το εκτιμούσες καλύτερα αν είχες δει παραπάνω τον hijikata, αλλά αφού το είδες τι να γίνει.:P
Στα βάζω όλα μαζί στη σειρά να μην ψάχνεσαι. 18, 29, 38, 39, 40-42, 58-61(αυτό είναι το arc που έγινε και ταινία. Μέχρι να φτάσεις εδώ μπορεί να έχει βγει υποτιτλισμένη), 64, το 25 δες το κάπου εδώ καλύτερα, το 2o μισό του 72, 76-81, 96, 98-99, 101-105, 110, 113, 148-149
Βέβαια λείπουν πολλοί χαρακτήρες και καποιοι που θα τους δεις δεν αναπτύσσονται καθόλου...πχ ο Hasegawa που είναι τρομερός χαρακτήρας(MADAO FTW:P)
Dec 16 2010 18:19
Anelis → Nighteyes
Τα είχα δει παλιά γιατί κάποιος μου είχε πει ότι ήτανε από τα καλά επεισόδια..
Δεν τα θυμάμαι καθόλου όμως.
Εγώ στην αρχή δεν είχα θέμα με το setting etc, απλά ήμουνα σε φάση "are they trying to make a funny now?"
Dec 16 2010 17:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed