Community Status Updates
Hanzo → Anelis
Hθελημενα η οχι σε διαβεβαιω οτι εχουμε λιωσει εξισου στο γελιο με τις αντιδρασεις του "20χρονου"-suuure- φιλου.
Aπο κει που δεν το περιμενεις αυτο το φορουμ διαθετει κουβαδες βλακειας που σου φτιαχνουν τη μερα :D
Also με την ευκαιρια,μου ειπε ο Kenny οτι πηρες Mahjong set και αυτη τη στιγμη εχεις την τιμη να αποκαλεισαι το μοναδικα ενεργο μελος του φορουμ που εχει στην κατοχη του αυτα τα αξιαγαπητα tiles.Μαθε πρωτα εσυ και μετα πιασε και τιποτα mono,iristella και στρωστες και αυτες.Οι κανονες ειναι απλοι αρκει να ξερεις ποιον να ρωτησεις και που να ψαξεις.Αντε και να οργανωσουμε τιποτα γιατι οι βορειοι εχουν προβαδισμα στον συγκεκριμενο τομεα και ο Kenny δεν χανει ευκαρια να μου το χτυπαει. xD
Jan 07 2011 23:16
Anelis → Hanzo
"[I]Θα κατεβασω να δω το πρωτο επ παντως για να μελετησω αν αυτο η το Infinite Stratos ειναι πιο ποιοτικο σαν συνολο.Kαποιος να φτιαξει τοπικ και γι'αυτο βασικα.[/I]"
Δεν ξέρω αν το κάνεις καταλάθος ή του βάζεις ιδέες επίτηδες, αλλά με τις ιδέες που του δίνεις θα πάθουμε κανά έμφραγμα από τα γέλια.
Jan 07 2011 22:59
Napster → Kai
Μπα μην νομιζεις, τα δικα μας Seven ειναι τα.....χειροτερα.:hahaha:
Yeap, χθες μιλουσαμε για το Naruto μαζι με την αδελφη σου στο msn, και ακριβως το ιδιο πραγμα της ειπα. :P Το παιχνιδι ειναι καλυτερο.
Jan 07 2011 22:29
Radagast → Anelis
Πάρε μια gintama λίστα που ήθελες :
good recs to introduce some chars: (καλό είναι να τα δει κανείς για να ξέρει σωστά κάποιους chars, αν και δεν βρήκα κάτι καλό για hijikata και shinsengumi γμτ)
08-toshi/otae-san
15&39-Katsura
16-madao (hasegawa)
22-ninja pervert girl
24-travesty team
34-35-Shinpachi in love
40-42-Alien arc (Kagura's father)
76-78 Beginning of Kyubei Arc (Otae's childhood friend)
84-hard boiled detective
94-95-Hasegawa Trial
recs to laugh:
18-robin hood of the pants
25-death note
47-neighbor demon hedoro (also appears on 48 & 68-test of courage)
48-hijikata-gintoki loutra-gramps
49-gambling-akagi parody
66-food competition
74-zombie apocalypse
79-80-toilet epos (part of Kyubei arc 76-81 - des to olo kalitera)
85-Fox (84-85 hard boiled arc)
89-blade upgrade
91-women diet dojo
96-Kagura's father-baldy
98-99-Otaku Game festival
106-football
109-tsaki tsan (katsura)
110-monte cristo (katsura)
113-Bacteria (shinsengumi)
Ειδικά τα πρώτα 4 απ' αυτά, και τα 74, toilet arc, hardboiled arc και το otaku game festival είναι τρελά must. Όπως και το parody του Monte cristo. Αν δεν γελάσεις ούτε με αυτά τότε είσαι ανεπίδεικτη γέλιου με το gintama, οπότε θα παραιτηθώ!
Jan 07 2011 21:54
iristella → Kamen Tantei Zura
Ασε... Σε ορισμένες κατηγορίες γίνεται της τρελής και σε άλλες τα ψάχνω με τα κυάλια. Τ^Τ
Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε το Otaryman απλά υπήρχαν πολλά τα οποία μου άρεσαν πολύ περισσότερο. Αλλά δεδομένου ότι άρεσε και σε άλλο κόσμο είπα να μην το αγνοήσω. ;3
Jan 07 2011 21:38
Kamen Tantei Zura → iristella
Και νόμιζα ότι το Boku Otary Man δεν θα έμπαινε στο τέλος. :hahaha:
[QUOTE=iristella;450303]
Για το Boku Otaryman really? Best quickwatch? It was kinda average. Το κρατάω στα υπόψιν σε περίπτωση που αρέσει και σε άλλους πάντως.
[/QUOTE]
Χαίρομαι που μπήκε τελικά, αν και θα είναι δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε όλα αυτά που έχει το beck quick watch :drink:
Jan 07 2011 21:32
Kai → Napster
:hahaha: Σε παρακαλώ, τι το πέρασες το Seven μας, μας αφήνει να παίζουμε μόνο ποιοτικά παιχνίδια, για εμάς το κάνει, για να μη πέσουμε σε παιχνίδια σαν το Sengoku Basara.
Still, το παιχνίδι του Naruto είναι πολύ καλύτερο από το anime, ναι το ομολογώ το πήραμε και το παίξαμε.
Jan 07 2011 21:26
Kai → Napster
Περισσότερη εντύπωση μου έκανε που έχουν 2 copy από το τελευταίο παιχνίδι του Naruto να φιγουράρει άνετο και ωραίο στα ράφια και είπαν ότι δεν πρόκειται να φέρουν το Sengoku Basara, δλδ wth πια.
Jan 07 2011 20:19
SpeedFreak
aman που έπεσα...Κι ο αδερφός μου τα ίδια κολλήματα έχει με τους γαύρους και μου την έχει σπάσει κυριολεκτικά...Τι να πω...Ελπίζω να μην είσαι τόσο φανατίλασ...(ελπίζω)...Τί αλλα?(στείλε με private)
Jan 07 2011 20:17
Napster → Kai
Και 'γω τωρα τελευταια λιγο παιζω. Αμα τυχει να βρω κανα καλο Jrpg ή να παιξω κανα παιχνιδι με τα φιλαρακια μου αλλιως τσουκ. :P Εχε πιστη, θα το φερουν καποτε! xD
Jan 07 2011 20:12
Kai → Napster
Τυχερέ! Ναι, πού και πού, γιατί αλλιώς θα καθόταν και θα σκονιζόταν. Το κακό είναι ότι βαριέμαι συνήθως να πάω στο Seven και να ψάξω για κανέναν τίτλο. Ένα έτυχε να θέλω πολύ μιας και δεν είμαι καμιά τρελή gamer και δεν το έχουν. Αίσχος XD
Jan 07 2011 19:52
Napster → Kai
Hai! Ολοκληρη [I]τεχνη [/I]εριξε η Capcom στο DMC. Ειναι φανταστικο παιχνιδι. Το επαιξα σε ενα φιλαρακι μου το Sengoku Basara 3. Πολυ~~~ ωραιο. Παιζει να ειναι το καλυτερο SB που εχει βγει. Τουλαχιστον παιζεις που και που κανα παιχνιδι στη κονσολα? :P
Jan 07 2011 19:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed