Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Ναι μου φανηκε παραξενο που δεν υπαρχει [B]αλλα[/B] μπορει να ειναι comic και οχι manga. *_* Δε ξερω... Μα εγω το εχω μεταφρασμενο. :P Αμα θες να στο στειλω πες μου. Ναι, απο τους αγαπημενους μου. Ο τυπος πραγματικα τα σπαει! Δυστηχως...στα fighting games ποτε δεν παιζω [I]καθαρα[/I]. Μολις αφησω καποιον με λιγη ζωη τρεχω για να μην με χτυπησει και να τελειωσει ο χρονος. :P Παντως εκει ηταν epic στιγμη. Εγω το μονο που του ειπα ειναι..."Lead?" xD Χεχ, εχω κοιμηθει αρκετες φορες οταν εβλεπα OP. xD Αμα δεν εχει ενδιαφερον το επεισοδιο σου ερχεται να κοιμηθεις. LoL! Ετσι, αγαπαμε τετοιους chars εμεις! xD Επειδη ειμαι ακομα στην αρχη (40κατι chap) μεχρι εκει ειναι εντελως στην κοσμαρα του. Αλλα μερικες photos που ειδα, εδειχνε πολυ σοβαρος. ~_~ Ειδικα με την γραβατουλα δεινει πολυ σοβαρος. *_* xD Φυσικα, xD η αδελφη σου ειναι expert σε αυτη την σειρα. Ο Yamamoto ηδη μπηκε στους top 10 μου παντως. xD Και φαντασου, ειμαι ακομα στην αρχη. Ο Gokudera ειναι ο 2ος αγαπημενος μου. Πραγματικα σε κανει να σκας στα γελια ειδικα οταν ζηλευει. xD Λυπαμαι τον Lambo. :( xD
Jan 07 2011 19:34
Photo

Kai → Napster

Ακούω καλά λόγια πάντως για το παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Άσε, θέλω να παίξω Sengoku Basara 3 και στο Seven λένω ότι δεν πρόκειται να το φέρουν, τι στο καλό την έχω τότε την κονσόλα και χαίρεται στο ράφι; :madtodeath:
Jan 07 2011 19:29
Photo

demonicMC → Kai

Καλη ιδεα αλλα ειναι και η αναμονη που τρως μεχρι να τα κατεβασεις, προτιμω να το βλεπω εκεινη τη στιγμη, σε οσες σειρες εχω δει σχεδον καθολου δεν υπαρχει ελλειψη ποιοτητας. Αναρωτιεμαι ομως γιατι ειναι τοσο διαδεδομενο το downloading... Tricks of the trade I guess... Αν και πιστευω οτι θα το μετανιωσω μονο και μονο επειδη ειμαι moralfag, ποσο χρονων εισαι?
Jan 07 2011 19:28
Photo

Napster → Kai

Χεχ...Εγω ειμαι μεγαλος fan του DMC. Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια και φυσικα ειναι απο τα καλυτερα hack 'n Slash games. Μπραβο παντως στη φιλη σου. xD Μεχ...μακρια απο το anime και το manga του, ειδικα απο το anime. Το μονο που μου αρεσε απο 'κει ηταν το opening. :P Με λιγα λογια, o Dante ειναι ο Date (απο SB) του DMC. :P
Jan 07 2011 19:25
Photo

Erisadesu → Hyuuga_Nikorasu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ot4v6EqtHns[/youtube] καλή χρονιά!
Jan 07 2011 19:21
Photo

Kai → Napster

Πφφφ.... μη νομίζεις ότι το έχω διαβάσει ή έχω παίξει κανένα παιχνίδι. Απλά μια φίλη μου μ' έχει ενημερώσει για όοοοοολη την ιστορία, έχει κόλλημα. XD Είχα κάνει μια απόπειρα να δω το anime αλλά δεν άντεξα, βαρέθηκα. Από το jukebox και τις μπότες του πρωταγωνιστή το κατάλαβα περισσότερο. XD Γι' αυτό δεν ακολουθούσε και κανένας αριθμός. XD
Jan 07 2011 19:19
Photo

demonicMC → Kai

so true.... Αξιζει το Yakitake? Εγω σημερα ειδα οτι θα αρχισει καινουργια season Gintama, αλλα εγω επειδη εχω και πολλα αρχεια στον υπολογιστη δεν με παιρνει να κατεβαζω σειρες οποτε streaming.
Jan 07 2011 19:18
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Ακριβώς! Χαλαρά και πάλι χαλαρά :3 Αλήθεια; Και φαντάσου στο Mal ή manga-updates και τα λοιπά έχει αρκετά manga μέσα. Πάντως θα είναι ωραίο αν υπάρχει πουθενά μεταφρασμένο. Ωωωω φαντάζομαι XD Έχει θεική φωνή αυτός ο άνθρωπος. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σπάσιμο εντελώς! Αλλά έχει φάση να τους σπας τα νεύρα όταν κοντεύεις να νικήσεις, Σε αυτήν την περίπτωση, κοιμήθηκα προς το τέλος ενός επεισοδίου. Αλλά ναι κοιμάμαι και εγώ XD Ρε δε γίνεται κάποιες φορές, νυστάζεις αρκετά. Το είχα κάνει αυτό σε μια μικρή σειρά, και όταν ξύπνησα έδειχνε το τελευταίο επεισόδιο. Hai! Ο αγαπημένος μου από το Reborn :3 Στην κοσμάρα του τελείως όμως, αν και αργότερα σοβαρεύει. Γι' αυτό είπα ότι θα σου αρέσει ο Squalo, αυτός και αν κουβαλάει τρέλα πάνω του. Στα πρόλαβε ήδη δηλαδή. Πάντως δεν μπορώ να σκεφτώ αρκετούς χαρακτήρες που μπορεί να σ'αρέσουν από Reborn και να μπουν στους αγαπημένους σου. Τον Gokudera τον συμπαθείς;
Jan 07 2011 19:17
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Mihashi, Mihashi.
Jan 07 2011 19:11
Photo

demonicMC → Kai

Καταλαβαινω απολυτως πως νοιωθεις... Και ελεγα στον εαυτο μου τελειωσε επιτελους αυτο το Zeta! Δες κανα επεισοδιο απο Gintama! Δεν ακουγε... Καθε πρωι ξυπνουσα και στις 1 ή 2, το απογευμα βολτα ποτε να προλαβεις? Πως περνας εσυ τις γιορτες?
Jan 07 2011 19:10
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

απο οτι φαινεται ναι.
Jan 07 2011 19:09
Photo

Napster → Kai

ο.Ο Υο! Τιποτα, ετσι και αλλιως εσυ το βρηκες, εγω εναν αριθμο απλα εβαλα. :P And btw, DMC manga sucks. xD
Jan 07 2011 19:06
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Το έβαλα ρε, άντε να δούμε αν θα δεις διαφορά. XD
Jan 07 2011 19:05
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Χα[B]λ[/B]αρα. :P Ασε που μπορεις να ξαπλωσες σε κανα καναπε/κρεβατι αμα κουραστεις να καθεσε στη καρεκλα. xD Μαλλον. *_* Χεχ, δεν παιζω πλεον παιχνιδια στο παλιο μου Xbox, το εχω μονο για να βλεπω videακια. Ναι εχει και ενα manga αν και στα site που εχω ψαξει (MAL, anime-planet κτλ) δεν αναφερει πουθενα πως υπαρχει manga. Το Lead-Lead-Lead ειναι θεικο, ειδικα με την φωνη του Ueda. Να φανταστεις, ειχα παιξει μια φορα με εναν φιλο μου, αυτος πηρε τ[B]η[/B]ν Akira και 'γω Shoma. Ειχαν μεινει 10 δευτερολεπτα και επρεπε να με χτυπησει για να χασω λιγη ζωη αλλιως θα εχανε αυτος, και του κανω το Lead-Lead-Lead και ειχε θυμωσει ο φιλος μου και πεταει το χειριστηριο του PS. xD (εντελως lol) :P Nice! lol και 'συ κοιμασε οταν βλεπεις anime? omg! xD Και σενα σου αρεσει ο Yamamoto? o.O Οπως σου ειπα, οι baseball players κουβαλανε μια τρελα πανω τους, ειδικα οι hitters. :P Εμενα μου αρεσαν τα fanarts του, λιγο το Katana, λιγο που ειναι στην κοσμαρα του, με εκανε να τον λατρεψω. xD Ναι, για τον Squalo μου το ειπε και η αδελφη σου. ^.^
Jan 07 2011 19:04
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Mihashi, Mihashi. Δεν λέω και κάτι κακό. Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις που σε περνάνε για αγόρι όλοι. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ. Mihashi, Mihashi.
Jan 07 2011 19:03