Jump to content

Community Status Updates

Photo

SpirosK81 → Azathoth

Ευχαριστώ! Χλωμό το βλέπω, θα βγάλω μούχλα εκεί κάτω σήμερα ;) :)
Jan 08 2011 11:28
Photo

monoMaya-chan

Έχετε καρμική σχέση με το Niea_7 στο anime pictures trivia ε? XD
Jan 08 2011 11:26
Photo

papp0us → Kenny

αρχαιό δε θα πείς..Πάνω απο 7 χρώματα δε παίζει να εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη, και είναι και 100 επεισόδια.. darn!! Ασε που το animation είναι σαν Slideshow στα αθλήματα, μέχρι το 50!!(μετά παίζει να πήραν κανα δάνειο, ή απλά ανακαλύφθηκε το full animation.. Έτσι όπως πάω σε λίγο, θα αρχίσω να βλέπω και anime της προκοπής.. Ο Onizuka να βάλει το χέρι του, να γλιτώσουμε.. :P
Jan 08 2011 11:23
Photo

demonicMC → Kai

Εγω πρεπει να αρχισα νομιζω πριν 2,5 χρονια περιπου αλλα δεν θυμαμαι καν ποιο μπορει να ηταν το πρωτο μου anime. Εχω μια υποψια οτι ηταν το Naruto... Εσυ με τι σειρα (αν θυμασαι βεβαια) αρχισες?
Jan 08 2011 10:49
Photo

Tenshi → Kenny

i think i'll leave this here ;) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F0s6fpobwUs[/youtube] Enjoy bro! :)
Jan 08 2011 10:38
Photo

Kai → Napster

Καλά τα έλεγε. Τουλάχιστον στο παιχνίδι μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλους τους χαρακτήρες, o mangaka΄πάλι δεν έλεγε να το κάνει. Ίσως γι' αυτό μου φαινόταν τόσο βαρετό από ένα σημείο και μετά.
Jan 08 2011 10:36
Photo

Shanks → GkLoc

εε καλα τωρα ειμαι λιγο αρρωστος και εχω σταματησει προπονησεις.......
Jan 08 2011 05:19
Photo

Napster → Mad_Hatter

Οχχ..το Battlefield song. Ωραιος, πως το ξεχασα? xD Αντε και αυτo για σενα. :P [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SXlZ1b8E8nI[/YOUTUBE]
Jan 08 2011 03:59
Photo

Mad_Hatter → Napster

Εβαλες τα καλυτερα του suikoden 2, αλλα ξεχασες το υπερτατο war theme xd [YOUTUBE]v8pf6wFn_go[/YOUTUBE]
Jan 08 2011 03:04
Photo

Anelis → Hanzo

Δεν ξέρω την τύφλα μου από mahjong αλλά όπως και να έχει τον στόχο μου θα τον πετύχω. Κ ας υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες, χαλάλι!
Jan 08 2011 02:28
Photo

Hanzo → Anelis

Δεν μπορω να σκεφτω πως γινεται να παιξεις καθυστερημενα mahjong γιατι ο αλλος ετσι κι αλλιως δεν βλεπει το τι κανεις.Εκτος και αν εννoεις την χρηση τεχνικων οπως "use tiles as projectiles to bring down the opponent's morale" που δεν ξερω αν θα τον κανουν να σιχαθει το mahjong η απλα...εσενα xD
Jan 08 2011 02:22
Photo

Anelis → Hanzo

Ε όχι και από εκεί που δεν το περιμένεις.. :P Μη βρει ευκαιρία να ποζεριάσει και αυτός, τσουπ την αρπάζει. Θα δεις όταν θα έρθει η στιγμή να παίξω mahjong μαζί με τον Kenny δεν θα ξαναποζεριάσει ποτέ ξανά. Θα παίξω τόσο καθυστερημένα που θα τον κάνω να το σιχαθεί για πάντα το mahjong.
Jan 08 2011 02:15
Photo

Kenny → papp0us

Ώστε βλέπεις πλέον και αρχαίο animation... how the mighty have fallen. :P (Στα 'λεγα εγώ από παλιά και δεν μ' ακουγες... XD)
Jan 08 2011 01:57
Photo

demonicMC → Kai

Αααα καλη επιτυχια στη δουλεια λοιπον! Μπαα δυσκολα, η αδερφη μου τραγικο με ανεβαζει κατεστραμενο με κατεβαζει με τα anime(αν και θυμαμαι ακομα πως εκανε καθε πρωι οταν εβαζε την Sailor Moon...)! Τυχερη εισαι και εγω θελω εναν αδερφο/μια αδερφη που να μπορουμε να βλεπουμε anime μαζι! Εσυ και η αδερφη ποσο καιρο ασχοληστε με τα anime?
Jan 08 2011 01:10
Photo

Gomu Gomu No Mi → Zouhan

Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου!Εύχομαι πολύ ανιμέ κάψιμο!
Jan 07 2011 23:50