Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Mihashi εσυ, βγάζεις alert. "Κορίτσι είναι".
Jan 07 2011 19:01
Photo

demonicMC → Kai

Αααα αδερφη σου ειναι? Και αναρωτιομουν που σε ξερει που σε ξερει :D. Για πες αν δεν ενοχλω πως παει?
Jan 07 2011 18:58
Photo

Kai → Napster

Yo! Thanks για την παραχώρηση στο manga pics trivia.
Jan 07 2011 18:52
Photo

demonicMC → Kai

Συγνωμη ξεχναω συνεχεια οτι εισαι κοπελα! Δικο σου το manga pictured trivia
Jan 07 2011 18:51
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

Ξερω αλλα συνεχεια το ξεχναω! Αλλα ενταξει το εκανα το σχολιο παλι στο manga pictures... Αλλα μαλλον θα το διαγραψει η κυρια Iri
Jan 07 2011 18:48
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Δεν είναι πιο ωραίο να το βλέπεις στην τηλεόραση; Δεν χρειάζεται να κουνιέσαι από εδώ και από εκεί για να βολευτείς στην καρέκλα, δεν σε πονάνε και τόσο εύκολα τα μάτια XDD Ναι ίσως σου δίνει την αίσθηση ότι τα συγκεκριμένα που είναι rated με αυτές τις ηλικίες δεν θα σου αρέσουν. Αν είχα την κονσόλα καλά θα ήταν :3 Είχες αναφέρει στο msn ότι έχει manga; Αααα Lead lead lead xD Για κάποιο λόγο μ'αρέσει πολύ να το ακούω αυτό :P Και εγώ σιγά-σιγά τελειώνω την πρώτη. Είδαμε βέβαια και anime με την sis και κοιμήθηκα και η βλαμμένη, και έχασα χρόνο XDD Ναι, το άβαταρ μου είχε αρέσει περισσότερο από ότι η sig. Κάτι με χαλούσε, αλλά ούτε που θυμάμαι τι ήταν. Yamamoto ε; Γιατί νομίζω θα καταλήξουμε να έχουμε παντού τους ίδιους αγαπημένους; XD Και baseball players ftw? :P Και εμένα αυτός μου άρεσε από την αρχή, αργότερα μου την είχε σπάσει κάτι, αλλά οκ. Παραμένει στην πρώτη θέση όλα αυτά τα χρόνια :D Πιστεύω και εσένα θα είναι έτσι. Ίσως αργότερα σου αρέσει και ο Squalo.
Jan 07 2011 18:39
Photo

Jorg → didimakia

Ναι, ακουστά το έχω. Θα του ρίξω μια ματιά μόλις βρω χρόνο. Thanks. :)
Jan 07 2011 17:56
Photo

Erisadesu → alxdjo

τι να τη κάνεις την Sailor ΑΦροδίτη όταν μπορείς να έχεις την Θεά Καφροδίτη;
Jan 07 2011 17:12
Photo

digitaru kohi → laraska

έχω δει το ανιμε του Monster κι έχει ήδη γίνει ένα απο τα αγαπημένα μου (δεν διάβασα το μανγκα γτ φοβάμαι ότι θα βαρεθώ, μιας και το ανιμε είναι πιστή μεταφορά απ'οτι άκουσα). σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις, αν και σε αυτή τη φάση δεν ήθελα κάτι με μυστήριο :Ρ τεσπά, έτσι κι αλλιώς τα αστυνομικά κτλ είναι το αγαπημένο μου είδος, οπότε τα βάζω κι αυτά στη λίστα μου ^^
Jan 07 2011 16:50
Photo

GkLoc → Shanks

Χαλαρα ειναι τα πραγματα στην σχολη μεχρι τωρα...περιμενω το λαπτοπ γιατι δεν την παλευω μια οταν ειμαι σπιτι ! Με το καλο θα ερθει και το ιντερνετ ;) Ψηνομαι να γραφτω και σε σχολη Muay Thai που βρισκεται κοντα στο σπιτι μου...ολα καλα ο στιβος ?
Jan 07 2011 16:30
Photo

Zouhan → DarkElf

Όου, θενκ γιου θενκ γιου!
Jan 07 2011 16:00
Photo

DarkElf → Zouhan

Χρόνια πολλά!!!Να χαίρεσαι τη γιορτή σου!!!!Ό,τι επιθυμείς!!!:yahoo:
Jan 07 2011 15:56
Photo

Anelisiristella

Είδες, είναι πτάνες όλες τους. Και σου σκάει από το πουθενά!!!!!!!!! Εγώ έχω εγκαταλείψει πλέον κάθε ελπίδα..... Τρέχω με εργασίες που δεν έκανα όσο ξεσαλώναμε στις γιορτές Τ-Τ
Jan 07 2011 15:03
Photo

iristellaAnelis

Mε πέθανες με το Tokyo Babylon ατιμη. Το τελείωσα και εχω να χύσω τόσο (δάκρυ) από εποχές Godchild. Ήταν τόοοοοσο cruel ρε συ. Άτιμες CLAMP. Τις μισώ. Και τις αγαπώ. Και θα απαιτήσω να το τελειώσουν or I ll go suicide bombing on them. Αν και έχει κατάληξη εκει που το σταμάτησαν αλλά όπως είπα... Too cruel. T^T Πώς είσαι εσύ? ^ω^
Jan 07 2011 14:46
Photo

Anelis → Tenshi

HAHAHAHAHAHAHAHAAA!!! SUPER! Για κάποιο λόγο υποψιαζόμουν ότι αυτή θα σου άρεσε περισσότερο xD
Jan 07 2011 13:56