Community Status Updates
mono → twin
Από kuragehime. Πρόσφατο anime, slice of life με κοπέλες otaku (με την ευρεία έννοια). Μου άρεσε υπερβολικά πολύ, το προτείνω ανεπιφύλακτα...Αν και δεν ξέρω τα γούστα σου και ελπίζω να μην με βρίζεις μετά :P
Jan 22 2011 22:37
miko-chin → LucyBR
O μι τζι.Τίτλος είναι αυτός ή περίληψη?
*βγάζει το μπλοκάκι και σημειώνει* Μη μου λες τέτοια!Θα καώ με Kimura και Nagase και θα με βρείτε νεκρή σε κάνα χαντάκι εκεί στα μέσα Φεβρουαρίου.Καλά έλεγες τιμημένα 90ς.Τώρα που να τις βρεις τέτοιες σειρές!
Θα το τσεκάρω fo'sho και μακάρι να με βολεύει.Αλλιώς θα αυτοκτονήσω!!!!Αν δε μπορώ να δω τον Aiba να παίζει τον μπάρμαν δε τη θέλω τη ζωή μου πλέον *dramatic mode on*
Αν και έχω την εντύπωση ότι μετά τον Aiba οι μπάρμαν δε θα είναι πλέον το ίδιο για μένα...
Jan 22 2011 21:36
Scarlet → Zeroloke
βασικα διαβαζω το μανγκα του!ειναι πολυ ωραιο.Τεσπα εγω την κανω τωρα γτ εχω καποιους πισω απο τα αυτια μου που τραγουδανε και δν μπορω αλλο!
Jan 22 2011 20:57
Zeroloke → Scarlet
Καλα εισαι! Παντως αν δεν το εχεις δει Full metal alchemist πραγματικο αριστουργημα!
Jan 22 2011 20:55
Scarlet → Zeroloke
Η λιστα μου ειναι μεγαλη...
αλλα πανω κατω
One piece,High School of the dead,Berserk,Claymore και σε ανιμε και σε μανγκα
Jan 22 2011 20:52
Zeroloke → laraska
ρε συ το death note το εχω δει το ανιμε και τρελαθηκα πολυ ωραιο! Το Code geass ομως το βαρεθηκα δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορεσα να δω πανω απο το 5ο επεισοδιο! Οσο για το Berserk θα το αρχισω το καλοκαιρι μαλλον!
Jan 22 2011 20:50
laraska → Zeroloke
καλα ειναι αυτα ...αλλα προτεινω monster σε ανιμε αλλα κατι διασκεδαστικο ειναι το death note και ειδικα το code geass ...και προσεξε ειπα διασκεδαστικα ..οχι καλυτερα
απο μανγκα αρχισε κανα berserk gantz ...σιγουρα θα σου αρεσουν.
Jan 22 2011 20:48
Zeroloke → Scarlet
Αγαπημενο ανιμε μακραν το FMA και manga pisteyv one piece αν και μου αρεσει πολυ και το claymore! εσυ?
Jan 22 2011 20:47
Scarlet → Zeroloke
χαχα το ξερω το φορουμ εδω και 3 χρονια,απλα τωρα αποφασησα να κανω το προφιλ μου.
αντε για πες αγαπημενο ανιμε.μανγκα και λοιπα! ;)
Jan 22 2011 20:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed