Community Status Updates
FireFistAce → Zoro
Εννοειτε οτι τα συνεχιζω και τα δυο (αν και στο ενα πεθανα :P και το αλλο μαλλον θα πεθανει ο Μιουρα (κατι ακοθσα οτι εχει προβληματα με την καρδια του) και θα μεινουμε με την χαρα)
Jan 22 2011 18:26
ZeD → SkullKaizer
[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=465479&postcount=45382[/url]
Jan 22 2011 17:37
meidei → Night Wizard Seal
Μάλλον με απατά όντως η μνήμη μου. Σίγουρα όμως υπήρχε ένα κείμενο για ιάπωνες και χρυσάνθεμα. χμ... λογικά τα έχω τα βιβλία ακόμα. επιφυλάσσομαι να τα βρω και να δω με τα μάτια μου.
Jan 22 2011 17:26
Night Wizard Seal → meidei
Glad you asked. Τώρα δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά στα βιβλία των κειμένων της Δευτέρας και της Τρίτης Γυμνασίου δεν έχει σίγουρα. Τώρα λές να είναι στης Πρώτης; Αν και το περιεχόμενο των κειμένων του δεν είναι για παιδιά Γυμνασίου, ειδικά της πρώτης. Τώρα αν υπήρχε σε βιβλίο παλίοτερης χρονιάς, δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Αν και θα το θυμόμουν. Τέλος πάντων, κατά 90% μάλλον όχι :P
Jan 22 2011 17:12
Strange Loop → Erisadesu
πορνη ξέρεις αν μπορώ να βρω αυτή κάπου με subs;;
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Vnws8ZymxME[/url]
Jan 22 2011 16:43
meidei → Night Wizard Seal
よ~ Θυμήθηκα κάτι και νομίζω ότι είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το επιβεβαιώσει: στα παλιά βιβλία των κειμένων, πιθανότατα του γυμνασίου υπήρχε και απόσπασμα από Λευκάδιο Χερν, ή με απατά η μνήμη μου; Το θυμήθηκα όταν χάζευα στο σάιτ του Ιανού ότι έχουν για Ιαπωνία.
Jan 22 2011 16:39
Azathoth
→
Kamen Tantei Zura
tha katso na ta tsekaro ena ena osa den ksero apo tin lista sou. to thema ine pos exo provlima aftes tis meres :| gia kapio arosto vdelyro logo den exo katholu oreksi na do anime :Ø
Jan 22 2011 16:09
Zoro → FireFistAce
I see, well ψιλομοιάζουμε σε αυτό. :D Έχω και εξεταστική αυτή την περίοδο και κάτι έπαθε πρόσφατα ο φορητός μου, οπότε θα χαθώ για λίγο (είμαι από desktop τώρα). Να τα πούμε κάποια στιγμή (στο μακρινό μέλλον :ρ), καλή συνέχεια προς το παρόν.
ΥΓ: OP-Berserk συνεχίζεις κανονικά να φανταστώ;
Jan 22 2011 15:43
Anakin Skywalker → Botsun
Να σε βοηθήσω φίλε μου, αλλά θα με βοηθούσες αν μου έλεγες τι είδους anime θες να δεις κιόλας...
Αν θες να δεις κάποια απαραίτητα, σίγουρα θα έλεγα τα εξής (για αρχή...): Legend of the Galactic Heroes, Area 88 (το παλιό OVA εννοώ), SDF Macross & Macross: Do You Remember Love (που είναι η ταινία της σειράς με καλύτερο animation φυσικά και συνοψίζει σε 2 ώρες ότι μπορεί), Rose of Versailles, Bubblegum Crisis, Captain Harlock, Galactic Express 999, Queen Millennia, Hokuto no Ken, Nausicaä of the Valley of the Wind, Laputa: Castle in the Sky, Akira, Wicked City, Demon City Shinjuku, Hi no Tori: Uchuu Hen (δες και τα υπόλοιπα αν σου αρέσει, απλά το θεωρώ το καλύτερο εκ των ταινιών του φοίνικα), They Were 11, Terra e..., Choujin Locke.
Ελπίζω για αρχή να είναι καλά. Όποια διευκρίνηση ή ερώτηση θες να μου κάνεις, μην διστάσεις. Καλό Σ/Κ!
Jan 22 2011 15:31
Zoro → Regina
Και... τρίτωσε το κακό, τελικά είμαι φοβερός! :nanana: Μπορεί να μην ξέμεινα από net, αλλά έστειλα το φορητό στην... αναρρωτική! :nanana: Πάλι καλά που έχω και έναν spare desktop, έχει κι αυτό την χρήση του τελικά, αλλά με βλέπω να μπαίνω ακόμα πιο λίγο για ένα μικρό διάστημα, μέχρι να επισκευαστεί το άλλο. Θα τα πούμε, καλή συνέχεια και σε σένα, ειδικά αν δίνεις μαθήματα κι εσύ. :D
Jan 22 2011 15:26
TheChoSenOnE → Jorg
Bσκ ρε σι το ειχα κατεβασει απο το FF insider αλλα απο το πρωι προσπαθω να μπω και δεν μπορω.Αμα θες γραψε στο google ff insider psp iso και μπες στο 2ο,αν τα καταφερεις τοτε ειναι απο τα πρωτα αφου βγηκε προσφατα.Το κακο βεβαια ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο.
Jan 22 2011 15:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed