Community Status Updates
Zem@c → Amaranth
στο επομενο θα γινει χαμος. πολυ σημαντικο επεισοδιο γενικα το ο.π. cu
Jan 23 2011 16:55
MikamiTeru → zoro77
To ξερω ! χαχαχχχαα
Καλα κανεις ! Πεφτει χοντρο γελιο καθε φορα με τους τσακωμουν για το ποδοσφαιρο... xD
Jan 23 2011 16:33
Amaranth
αχ αχ! αυτος ο Οντα...! αν δεν κανει την ανατροπη του δεν μπορει :D
το επομενο 8α ναι πιο επικο ;) (γτ προβλεπω μαχη whitebeard-blackbeard)
Jan 23 2011 16:04
Kai → Jorg
Μπα, οι IEatManga πάντα το βγάζουν πιο αργά από mangastream, οπότε για τις δικιές τους ταχύτητες ήταν οκ.
Πράγματι, πάντως δε κάθε Arc κάποιος παίζει και τον ρόλο του σχολιαστεί. Μακάρι να κάνει come back γιατί τόσο μονόπλευρο πάλι δε λέει. Να δούμε και ποιος θα πάρει σειρά μετά.
Jan 23 2011 15:49
zoro77 → MikamiTeru
ρε πίστεψε με είμαι καλό παιδί, αλλά είμαι γαύρος. :hahaha:
Πέρα από την πλάκα, πραγματικά με τέτοιους άπαιχτους τύπους σαν εσένα κάνω παρέα!
Jan 23 2011 15:11
meidei → Night Wizard Seal
Περίεργο πάντως, δεν το βρήκα στο βιβλίο. Αλλά ξεκαθάρισε τουλάχιστον η παρερμηνεία. Αλλά γιατί να μην μπει καμιά Γιούκι-όννα ή λίγη κινέζικη μυθολογία στα σχολικά βιβλία; :D
Η διαπίστωση αφορά τον γραφικό μου χαρακτήρα. Υπήρχε μια περίεργη καμπύλη βελτίωσης σε μια φάση: στο δημοτικό ήταν άσχημα αλλά διαβάζονταν, στο γυμνάσιο ήταν τυπικά και πολύ ευκολοδιάβαστα, τώρα στο λύκειο είναι σαν αραβικά γραμμένα αντίστροφα...
Jan 23 2011 14:25
Jorg → Kai
Άργησε να βγει το 322. Αν δεν το googlερνα δεν θα το έβρισκα.
Τα έσπασε και αυτό το chapter. Εντωμεταξύ, ο Hibari έκανε μια περίεργη γριμάτσα που δεν την περίμενα. XD Ο Spade αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα. Το μόνο που κάνει είναι να κάθεται έκει πέρα και να σχολιάζει. :hahaha: Άντε να πιάσει και αυτός δουλειά. Καλά θα έχει κανένα άσσο στο μανίκι της η Adel. Δεν γίνεται να είναι τόσο one-sided η μάχη.
Jan 23 2011 14:15
Night Wizard Seal → meidei
Τι διαπίστωση έκανες;
Αμ πες το έτσι. Κατάλαβα ποιo λές. Είναι όντως οι εντυπώσεις ενός συγγραφέα από το Τόκιο. Στην δευτέρας το βιβλίο ήταν. Τόκυο νομίζω ήταν ο τίτλος. Δεν ήταν του Χέρν. Έλεγα να το πω μπας και λέει αυτό, αλλά λέω άσε καλύτερα μην πετάξω καμία βλακεία. :P
Και θυμάμαι που ξεκινούσε αρνητικά, λέγοντας, αυτοί είναι oi άνθρωποι της χώρας μπλα μπλα μπλα... :P
Jan 23 2011 13:53
FireFistAce → Zoro
Δεν το διαβασα καπου αυτο για τον Μιουρα, μου το ειπε ενας καμενος φιλος μου
Jan 23 2011 13:11
meidei → Night Wizard Seal
Πρέπει να έχω πράγματι πιο παλιά εγώ. Βρήκα μόνο αυτό της Β' και δεν πρέπει να είναι μέσ' αυτό.
Θυμήθηκα κάτι που μας επιτρέπει να αποκλείσουμε τον Χερν πάντως. Ήταν διήγηση του συγγραφέα για τους γιαπωνέζους τουρίστες στην Αθήνα, και πώς φαίνεται να λατρεύουν τα χρυσάνθεμα. Είναι δηλαδή πολύ πιο σύγχρονος του Χερν και έγραψε στα ελληνικά.
ΥΓ. Πάντως από την ανασκαφή για τα βιβλία ανακάλυψα τα τετράδια μου του δημοτικού και του γυμνασίου και έκανα μια τραγική διαπίστωση.
Jan 23 2011 13:07
Kai → Jorg
322
[spoiler]
Οκ, ένα ολόκληρο chapter με τον Hibari να σαρώνει, θέλω πολύ να τη δω animated. Όχι ότι δε περιμέναμε να πει κάτι τέτοιο ο Spade με την τόση ομοιότητα που έχουν οι φίλοι μας με τη πρώτη γενειά της Vongola, αλλά και μόνο που ο ίδιος θέλεις τόσο πολύ τον Mukuro σαν θηκάρι του φαίνεται ότι κάτι παίζει. Άντε και μόλις τελειώσει κι αυτή η μάχη θα δούμε και περισσότερα από το παρελθόν.
Ελπίζω η Adel να κάνει κανένα come back, έτσι για να έχουμε να το λέμε πρν το τέλος της μάχης.
[/spoiler]
Jan 23 2011 13:06
ssj2sanji → iris 生活 kurosaki
ΤΙ??καινούργιο album from "dir en gray"????είδα το vid που πόσταρες και δεν το πίστευα!!!tell me moarr...
Jan 23 2011 12:58
Getekid → zade
Ναι ρε, και πάλι αν είναι κόπος άσ' το.
Γενικά, αν και έχω την απορία, δεν βιάζομαι. Έχω αρκετά μαθηματικά για να ασχοληθώ και χωρίς αυτό:hot:. Αν δεν μπορείς, σε 3 βδομάδες που τελειώνει η εξεταστική μας θα ρωτήσω κανέναν από τη σχολή, αν βέβαια μου το γράψεις μέχρι τότε οκ κι ευχαριστώ :riiight:.
Jan 23 2011 12:38
zade → Getekid
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να στο εξηγήσω.Αν θες μετά την εξεταστική, που θα έχω περισσότερο χρόνο.
Jan 23 2011 12:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed