Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → meidei

Μάλλον. Γιατί τα βιβλία που είχα εγώ, [URL="http://www.greekbooks.gr/books/ekpedeftika-ellinika-and-xenoglossa/sholika-vivlia-ke-voithimata/gimnasio/kimena-neoellinikis-logotehnias-a-gimnasiu-5.product"]εδώ [/URL]το ένα και [URL="http://www.greekbooks.gr/books/ekpedeftika-ellinika-and-xenoglossa/kimena-neoellinikis-logotehnias-v-gimnasiu-7.product"]εδώ[/URL] το άλλο, είναι αυτά. Της Τρίτης δεν το βρήκα, αλλά το απόσπασμα που λες δεν ήταν σίγουρα σε αυτό το βιλίο. Μπορεί να μετρήσει η οπτική επαφή :P
Jan 23 2011 12:08
Photo

Zeroloke → laraska

το ξερω ρε αλλα μ αρεσει πολυ! τι να κανουμε κολληματα ειναι αυτα!
Jan 23 2011 10:37
Photo

laraska → Zeroloke

προσεξε παντως το μαθηματικο δεν ειναι παιξε γελασε ..ειναι πολυ δυσκολο
Jan 23 2011 10:36
Photo

Zeroloke → laraska

α εγω για μαθηματικο θελω με ιστορια δεν εχω και πολλες σχεσεις! :P
Jan 23 2011 10:34
Photo

laraska → Zeroloke

ιστορικο
Jan 23 2011 10:20
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Δεν νομίζω, στα Νέα έχουμε τα βιβλία του ΟΕΔΒ. Αλλά σίγουρα έχουν αλλάξει τα βιβλία, θα είναι σε κάποιο πιο παλιό από τα τωρινά.
Jan 23 2011 10:06
Photo

MisaYoshiko → Scarlet

....................
Jan 23 2011 09:30
Photo

Zeroloke → laraska

ελα ρε εγω μενω πρεβεζα και θελω να περασω γιαννενα! τι σπουδαζεις?
Jan 23 2011 09:01
Photo

Zoro → FireFistAce

I see dead people then. :ρ Αυτό για τον Miura δεν το έχω ξανακούσει και αμφιβάλλω αν ισχύει, μιας και κακό σκυλί ψόφο δεν έχει... αν έχεις κάνα link που το αναφέρει δώκε όμως. ;)
Jan 23 2011 04:32
Photo

Zem@c → Fingolfin

+1 για το "περι καπνισματος" και εγω αυτα που εγραφες θα τα εγραφα αν δεν βαριομουνα να εξηγω. πλεον εχω αποκτησει την λογικη του "οποιος δν θελει να δει απλα ας συνεχισει ετσι,... εγω απο την στιγμη που λεω τι ισχυει ειμαι καλυμενος." αυτο οπως ειπα μας το παρουσιασαν σε εργασια για την στεφανιαια νοσο και καπνισμα στην μοριακη καρδιολογια. και εχω την εργασια. δν καθομαι ομως να ψαχνω. σπυδαζω ιατρικη. δεν λεω πιπες. οταν λεω κατι και μαλιστα γραφω 100% σημαινει οτι ισχυει .... ή το δεχεσαι ή οχι. well done παντως. με γλυτωσες απο κοπο
Jan 23 2011 03:28
Photo

Tenshi → Kenny

Tsumo!!!! [IMG]http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/293/f/e/forever_alone_heavy_by_ohtin-d315hw9.jpg[/IMG]
Jan 23 2011 00:54
Photo

Azathoth → Kamen Tantei Zura

thank gawd den exo kataliksi pote se dorama XD exo dei to hana yori dango ke to GTO vevea ala meta apo treli piesi, imun anagasmenos na ta do :P den ithela XD me ta manga pu les exo provlima, eno ta gustaro poli perisotero apo ta anime den boro na ta diavazo scanalated, os sostos bookworm prepi na ta exo tipomena, opote tora me tin krisi ime short ke me afta XD ke malon gia poli kero akoma :P
Jan 23 2011 00:50
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Μήπως είχαμε άλλα βιβλία; Αυτό με τα χρυσάνθεμα μπορεί να ισχύει, γιατί υπάρχει ένα βιβλίο του Χερν που ονομάζεται Η χώρα των χρυσάνθεμων(το οποίο έχει σταματήσει να εκδίδεται :(). Πιστεύω πως θα το είχε πάρει το μάτι μου και θα το θυμόμουν.
Jan 23 2011 00:36
Photo

Nerudo → IreneTheCardcaptor

Konnichiwa!! :DD Se vrika ki edw!! Mantepse poios eimai... :P
Jan 23 2011 00:27
Photo

Kamen Tantei Zura → Azathoth

Συμβαίνουν αυτά. Τουλάχιστον, το λέω και από προσωπική εμπειρία. Ίσως σου έρχεται περισσότερη όρεξη να διαβάσεις manga. Είναι με την διάθεση σου αν θα δεις anime. Αν και προσωπικά, σε κάποια φάση δεν θα ήθελα να κάνω κανένα από τα δύο και κατέληξα σε j-dorama. Είναι με τις εποχές σου :P
Jan 23 2011 00:26