Community Status Updates
rahxephon → johntheo95
[B][I]Απλα σημερα εβαλα μερικα απο τα DVDs μου.Παλια αγοραζα γνησια.Τωρα τελευταια το εχω κοψει.Μονο DVDs εχουν.Απλα ειναι πολυ ωραια εκδοση[/I][/B]
Jan 23 2011 22:30
Jorg → Kai
Bασικά ούτε το mangastream το είχε βγάλει, για αυτό το λέω.
Ναι, όντως. Ναι δεν παίζει να νικηθεί τόσο εύκολα η Adel. Τόσα είπε για αυτή ο Spade, δεν παίζει να βγει τόσο μούφα. Λογικά ο Yamamoto θα είναι μετά (OMG, πόσο καιρό έχουμε να το δούμε;!) αν υποθέσουμε ότι το όλο θέμα Spade-Mukuro παίζει πιο σημαντικό ρόλο στην ισοτρία.
Jan 23 2011 22:25
Jorg → Tenshi
Γεια! Ναι, όλα καλά εσύ;
Λοίπον. Την Τρίτη γίνεται κοντά στην Λεωφόρο Κνωσσού, Πέμπτη και Σάββατο γίνεται στην Πλατεία της Αγείας Άννας και μου είπε και κάτι άλλα μέρη η μάνα μου που ούτε καν ξέρω που είναι. XD Αυτά, ελπίζω να βοήθησα. ^^'
Btw γιατί ρωτάς, αν επιτρέπεται;
Jan 23 2011 22:18
johntheo95 → rahxephon
εχω μεινει με την συλλογη αλλα εχω μια απορια τα κουτια με τον Kenshin και γενικα τα αλλα τι ειχαν μεσα???
Jan 23 2011 19:53
meidei → Night Wizard Seal
Ναι, αυτό έχω βάλει στο wishlist μου στον Ιανό και θα το πάρω σύντομα. Είδα και μερικά άλλα χτες αλλά δεν συγκράτησα διαθεσιμότητα.
Jan 23 2011 19:50
Hanzo → The Tragic Prince
[IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/1295708150398.jpg[/IMG]
Rape is imminent.
Jan 23 2011 19:30
BoredForLife
→
alxdjo
Μπορείς να μου δώσεις το λινκ για τα 3 πρώτα επισόσδεια του DN που είπες?
Jan 23 2011 19:14
Night Wizard Seal → meidei
Μα υπάρχουν ανθολογίες του στα ελληνικά. Προς το παρόν μόνο μία εκδίδεται, οι άλλες έχουν εξαντληθεί και ελπίζω στο άμεσο μέλλον να επανεκδοθούν.
Τώρα διαβάζω [URL="http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/xeni-logotehnia/xeni-pezografia/kimena-apo-tin-iaponia.product"]αυτό[/URL] το βιβλίο. Εκπληκτικό(και έχει μέσα και το διήγημα με την Γιούκι-Όννα).
Jan 23 2011 18:55
meidei → Night Wizard Seal
Όχι πολύ. Έχω διαβάσει την εκδοχή του της Γιούκι-Όννα και αποσπάσματα από άλλες ιστορίες που κατέγραψε. Γιαυτό έψαχνα μήπως έχει μεταφραστεί στα ελληνικά καμιά συλλογή του.
Jan 23 2011 18:44
Tenshi → Jorg
Helloooo!!! Τι κάνεις, όλα καλά!?
Ήθελα να σε ρωτησω και ελπίζω να ξερεις. Στο Ηράκλειο ποιες μέρες γίνεται Λαική και σε ποιες οδούς κοντά!!??
Jan 23 2011 18:36
Night Wizard Seal → meidei
Εμένα πάντως στο Λύκειο έφτιαξα τα γράμματα μου. Με βοήθησε μια φιλόλογος που είχα στην Πρώτη Λυκείου. Τώρα κάνω πολύ ωραία γράμματα. Μου λένε πάνε να γίνουν καλλιγραφικά :P.
Έχεις διαβάσει Λευκάδιο;
Jan 23 2011 18:35
Zem@c → Portgas D. Spark
done! το διορθωσα ειχες δικαιο. δεν το ξαναδιαβασα και ειδα οτι ειχα κανει πολλες πατατιες.
Jan 23 2011 16:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed