Community Status Updates
Anakin Skywalker → Botsun
Να'σαι καλά! Παρακαλώ πολύ!
Να προσθέσω ακόμα το Grave of the Fireflies και το Barefoot Gen, δύο ταινίες που θα πρέπει να τα δεις. Ειδικά το πρώτο! Αν μου έρθει καμία άλλη αναλαμπή θα σου γράψω κανένα ακόμα...
Jan 24 2011 16:39
Kamen Tantei Zura → Napster
Καλά αυτό όταν γίνεται είναι ότι πιο σπαστικό. Και γενικά, όταν πεθαίνει χαρακτήρας που σου αρέσει. Φαντάσου να δεις τρεις σειρές στη σειρά, και ο χαρακτήρες/οι χαρακτήρες που πας πεθαίνει Τ^Τ
Μια χαρά είσαι ντάξει :)
Και από τα δύο XD Αυτό γίνεται στον κάθε χαρακτήρα αυτό, αν και φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις.
Σίγουρα θα συνεχιστεί, ούτε να το κόψουν αποκλείεται.
Άσε τελικά νόμιζα ότι είδα μέχρι το 10 και όχι το 9, και άνοιξα το επεισόδιο και βλέπω κάποιον κάτω πεσμένο. Αλλά ούτε που κατάλαβα ποιος ήταν, αυτόματα το έκλεισα. Πήγε να μου πει και η αδερφή μου spoiler -_-
Απλά έβγαζε δύο τόνους μαζί.
Μια χαρά είναι τώρα.
ΚΑΙ [SIZE="6"][B]ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ![/B][/SIZE]
[SIZE="5"]Να τα εκατοστήσεις! Και ό,τι επιθυμείς![/SIZE]
Jan 24 2011 15:50
Azathoth
→
Putin
lol sorry re gia kapio logo den ixa dei to vm sou :|
to shipping ine arketa ok. genika exo agorasi ke apo ebay ke apo ala magazia figures ke afto ine to kalitero. fisika to pio gnisio ine na kitas ta early bird discounts, pu dini ala 5% ekptosi!
Jan 24 2011 15:47
LucyBR → miko-chin
Kufufufu~ my evil plan is working then >DD Noμίζω ομως την αξίζουν και οι 2 τη "θυσία". ;pp
Άλλες εποχές τότε, τι να πει κανείς!
Γι'αυτό το τελευταίο η συνέχεια σε PM.
Jan 24 2011 15:23
kelborn3 → rahxephon
Green Arrow doesnt rule...U are ALL JUST DAMN FASCISTS!!!!!!!!!!!!!
Jan 24 2011 10:52
Anelis → Strange Loop
[IMG]http://26.media.tumblr.com/tumblr_lfhv6rGF3Y1qzzqaxo1_500.gif[/IMG]
Jan 24 2011 09:55
iristella → Tenshi
Nτάξει με το Tf2_forever alone vm που έστειλες στον Kenny με πέθανες, το ξέρεις έτσι? Γέλαγα μόνη μου σαν το υστερικό.
Scoutxscout = win αλλά προτιμώ το spyxpyro
Jan 24 2011 06:19
Sutera
→
MisaYoshiko
ouuuu
lol ase mperdeway dn 3ero t n kano...
tsp,8 s paro til n milisume g lepto :D
Jan 23 2011 23:56
Jorg → Tenshi
Χαχα, τίποτα. Βέβαια εσύ επιβεβαίωσε το, μη σε πάρω στον λαιμό μου. XD
Really? Welcome, welcome. :)
Jan 23 2011 23:17
Tenshi → Jorg
χοχοχο! Τέλεια! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ παλικάρι μου!! Είμαι Ηράκλειο και θα κάτσω αρκετούς μήνες !! ;)
Jan 23 2011 23:13
Napster → Kamen Tantei Zura
Ναι, η μουσικη που χρησιμοποιει η KOEI ειναι φανταστικη.
Ofc...μονο για 2 χαρακτηρες. Οταν αρχισα το OP το εβλεπα μονο για εναν χαρακτηρα (Zoro φυσικα) αλλα μετα συμπαθησα και τον Ace, μονο που ο Ace πριν απο κατι μηνες....(γνωστο spoiler) [spoiler]πεθανε.[/spoiler]
Αντε να τελειωνω σιγα-σιγα να "μικρα" manga για να αφοσιοθω περισσοτερο στο Hitman Reborn! Ειμαι στο 70 chap.
Αληθεια? ο.Ο Haters του ή απλα τους ειναι αδιαφορος? Μακαρι να συνεχιστει για πολυ καιρο γιατι σιγα-σιγα γινομαι fan του και 'γω.
Ναι μου ειπε πως της αρεσε αρκετα. Αντε αλλα λιγα επεισοδια εχεις και 'συ. ^^
Υ.Γ. Το χαλασες/εσπασες? xD
Jan 23 2011 23:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed