Community Status Updates
MisaYoshiko → jimilegolas
και αν δε το ειδες..αυριο εχει παρνηθα και 12 χιλιομετρα κατηφορα στο γυρισμο :D
Feb 17 2011 18:14
MisaYoshiko → Shevliaskovic
κριμα να μην ερθεις αυριο....το προγραμμα εχει.... προποδες παρνηθας-τελεφερικ-12 χιλιομετρα απολαυστικη κατηφορα......
Feb 17 2011 18:13
ma_foteini → iristella
sank you very much!!! περίεργο site αυτό το nexus... και πάλι thanks!
Feb 17 2011 17:40
iristella → ma_foteini
Oh hiz. Όχι είναι fanart. Την πήρα από [URL="http://anime.desktopnexus.com/wallpaper/497906/"]εδώ[/URL]. Aν θυμάμαι καλά την είχα πετύχει άλλες δυο φορές. Την μία 4chan σε αφιερωμα στο anime και άλλη μία pixiv από όπου πρέπει και να προήλθε.
Feb 17 2011 17:35
ma_foteini → iristella
hello! να σου πω, η φωτό που έχεις ποστάρει [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=472804&postcount=188"]εδώ[/URL] είναι screenshot από επεισόδιο; την έψαξα στο tineye αλλά δε βρήκα παρόμοια...
Feb 17 2011 17:27
Erisadesu → Kenny
εγώ Kenny Μου δεν έχω ωραίο αύξοντα αριθμό χρήστη ; ε ;
όχι; ούτε λίγο;
Feb 17 2011 16:53
D.Dragon → Kenobi-sensei
Απλά σου λέω πως ναι υπάρχουν ξιφομάχοι σε κάθε αντίπαλη ομάδα, άλλα δεν είναι πάντα οι 2οι δυνατότεροι...
Feb 17 2011 15:20
Kai → Napster
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Βασικά, θα σε γελάσω, το Ren είναι unisex, οπότε θα μπορούσε να είναι και τα δύο, νομίζω υπέθεσα πως είναι γυναίκα από το πως τον\την είχε ζωγραφίσει η Amano στους assistans. Μα και πάλι οι ζωγραφιές είναι άκυρες οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι είναι γυναίκα 100%. Το στυλ πάντως φέρνει, ειδικά στο zatsuen και όχι τόσο στο roll περισσότερο σε female μιας και μοιάζει περισσότερο σε στυλ manga όπως Reborn, DGM κλπ κλπ. Ποτέ δεν ξέρεις.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Ο Shirodaira λένε πως είναι άνδρας.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Πάντως, από τότε που [I]ο[/I] Motomi Kyousuke μας βγήκε γυναίκα τελικά, δεν πιστεύω τίποτα. XD Όπως λέγεται και ότι [I]ο[/I] Aimoto Shou είναι γυναίκα επίσης. Αν δε δεις φωτογραφία, μη πιστεύεις τίποτα![/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Όχι, τίποτα από Blood Lad ως τώρα. :emptyonexg1:[/SIZE][/FONT]
Feb 17 2011 11:29
Phantom Duck → Erisadesu
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Γύρισα που να μη γύρναγα. Εδώ και ολίγες εβδομάδες.[/SIZE][/FONT]
Feb 17 2011 09:25
Botsun → Erisadesu
Κοίτα,αν εξαιρέσεις τον τυρρανόσαυρο και τον Arnie,για το υπόλοιπα θα συμφωνήσω μαζί σου...
Feb 17 2011 02:30
Erisadesu → Botsun
...το μόνο που με σόκαρε είναι η κατάληξη του μπασίστα των nirvana όλα τα άλλα ήταν nuh...
όχι αρκετά
Feb 17 2011 01:49
Napster → Kai
Και οι 2 mangaka ειναι γυναικες ή μονο μια γυναικα ειναι? Ενταξει, μια χαρα ειναι το manga, ωραια υποθεση και ωραιο σχεδιο, δε χρειαζεται να ζητησω τιποτα παραπανω.
Ας βγαζουν αυτοι τα chaps γρηγορα και ας το εχουν στα drop, δεν υπαρχει prob. :P
Με το Blood Lad τι εγινε? Δεν θα συνεχισουν να βγαζουν chaps? :/
Feb 17 2011 01:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed