Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Χα χα, ΟΚ, απλώς το ρώτησα επειδή κι εμένα έτσι με λένε, να μη μπερδεύομαι,,, :P
Feb 16 2011 23:47
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

Ναι, έτσι με βαφτίσανε :P
Feb 16 2011 23:41
Photo

Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura

Καλα, κι εμενα μου αρεσει να διαβαζω καινουρια chapter απο καλες σειρες καθε βδομαδα αλλα εχω πολλα on-going γαμωτ0. Ομως διαβαζω τα post σου στο παιχνιδι και θελω ολο και πιο πολυ να το διαβασω. Αρα αυριο-μεθαυριο το πολυ θα το αρχισω!
Feb 16 2011 23:35
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Δεν θα μου δώσουν σημασία σε αυτό το θέμα, δεν με πειράζει όμως. Με αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα μπορώ να να ψηφίζω όποιον θέλω για κάθε ηλίθιο λόγο xD Αν και άρχισα να μου δίνουν γενικά, μια μικρή, μετά την κατηγορία της αδερφής μου :P
Feb 16 2011 23:27
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Δεν σε χτυπάει κανείς στα αχαμνά. ;__;
Feb 16 2011 23:20
Photo

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

Όχι, και χαίρομαι που δεν ολοκληρώθηκε ακόμη. Δεν βγάζουν νόημα οι ημερομηνίες, όποτε θέλουν βγάζουν. Και συνήθως 3-4 μαζί.
Feb 16 2011 23:16
Photo

matassos → Kenny

ξενερωτε.. πηγες και κλειδωσες το θρεντ πανω που ειχα ετοιμασει ποστ: ............................... [SPOILER] [IMG]http://blog.beliefnet.com/pontifications/imgs/Kalahari%20Desert.jpg[/IMG] [SPOILER]νεκρικη σιγη[SPOILER][SIZE=1]sorry αλλα επρεπε να το πω[/SIZE] :hahaha:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Feb 16 2011 23:08
Photo

Δεν ειναι complete ε? *sigh* Oh, well απ οτι διαβασα φαινεται ωραιο οποτε θα του δωσω μια ευκαιρια. Αλλα καθε ποτε βγαινει? Κοιταξα τις ημερομηνιες και δεν εβγαλα νοημα...
Feb 16 2011 23:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Σε λένε Μαρία?
Feb 16 2011 23:04
Photo

[url]http://www.mangafox.com/manga/yankee_kun_to_megane_chan/[/url]
Feb 16 2011 22:23
Photo

Violator

Το πιστεύω ανυπομονώ προς το παρόν ανυπομονώ να φτάσω στο Arc του Lucci να δω τι παίζει και με την Robin...Εντωμεταξύ είμαι στους Foxy Pirates και άκουσα ότι θα ξαναπάρουν τον Chopper για δεύτερη φορά...
Feb 16 2011 22:16
Photo

Εχεις link? Θα κοιταξει λιγο το πριβιου και αμα ειναι θα το αρχισω!
Feb 16 2011 22:13
Photo

Kai → zoro77

Φυσικά. Και ας γίνεται και λίγο rp όπως γίνεται τώρα, δε μας χαλάει, μόνο για ψήφους δε λέει.
Feb 16 2011 21:58
Photo

Από manga είναι. Δυστυχώς δεν το έχουν κάνει anime T^T Το έχουν μεταφέρει σε j-drama βέβαια, αλλά δεν ήταν καλή η μεταφορά. Είναι από το Yankee-kun to Megane-cham, ο Akita Hikaru. Τον λατρεύω απλά, σκάω στα γέλια όταν εμφανίζεται XD Μόνο από την φάτσα του. Λατρεύω βέβαια και την διχασμένη προσωπικότητά του :P
Feb 16 2011 21:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Έτσι φαίνεται, δεν εξηγείται αλλιώς...Περίοδος χάριτος, εντάξει το καταλαβαίνω. Καλά, το τι γέλιο έχω ρίξει με το rp δεν υπάρχει! Και το δικό μου αλλά και των άλλων!
Feb 16 2011 21:56