Community Status Updates
Shevliaskovic → MisaYoshiko
=\
κρίμα.σήμερα τελειώσε η εξεταστική,οπότε όποτε μπορώ θα πάω να κοιτάξω για ποδήλατο και απο βδομάδα ελπίζω να αρχίσω να έρχομαι =)
Feb 17 2011 20:19
Kai → Jorg
Majin Tantei Nougami Neuro (φυσικά, αν είναι να επιλέξουμε ανάμεσα σε manga και anime, επιλέγουμε το manga XD)
Feb 17 2011 20:11
Erisadesu → Kenny
επειδή είχες γράψει ένα σχόλιο στον ahireasu πως ο αύξοντας αριθμός του ειναι ωραίος και σπάνιος. ..
για κάποιο περίεργο λόγο και έτσι είπα να σε πειράξω λίγο
Feb 17 2011 20:01
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
Όχι, μια χαρά έχω προσαρμοστεί και το έχω συνηθήσει, απλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα στη Βέροια :P
Παντοτινή αγάπη :hahaha:
Feb 17 2011 19:45
Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ειδα το κομματι που τα πρωτο-παιρνει ο Akagi. Τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σειρα!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Feb 17 2011 19:31
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Αχ, κρίμα μωρέ, είναι πιο δύσκολο έτσι...Πώς κια δε σ'αρέσει η αλλαγή? Πολύ τρελή η πόλη και οι ρυθμοί της?
Feb 17 2011 19:20
Shihama-ru → Fallen_Mpougatsa
Hi, το 14 θα το βρείς [URL="http://aerandria.net/projects/current/kuro-bara-alice/"]εδώ [/URL]:bye:
Feb 17 2011 19:09
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
Ναι κι εγώ μετακόμισα. Όταν ήμουν 7 χρονών. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που αφήναμε πίσω συγγενείς. Αλλά τους βλέπω τις διακοπές. Πιστεύω πως θα μ'άρεσε περισσότερο στη Βέροια. Ποτέ δε συμφώνησα με αυτη την αλλαγή. Αλλά δε βαριέσαι.
Feb 17 2011 19:03
Kenny → Erisadesu
Ναι, σαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του παπιού (καλή ώρα, το VM από κάτω :P).
Αλλά που σου 'ρθε αυτή η ερώτηση;
Feb 17 2011 19:00
mono → LethalMike
Αν έχεις πύον στις αμυγδαλές τότε είσαι ήδη άρρωστος :P
Κοίτα προς το παρόν κάνε γαργάρες με αλατόνερο, πίνε πολλά ζεστά και πάρε καταμέλες για τον λαιμό, αλλά αν νιώσεις πρήξιμο στο λαιμό σου και να πονάς όταν καταπίνεις πρέπει να πας στο γιατρό...
Feb 17 2011 18:53
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Είσαι απ'αυτούς που μετακομίσανε ε...?
Εγώ μετακόμισα (επίσης?) σε μια φάση αλλά ευτυχώς ήμον μικρή και δε με επηρρέασε δραματικά.
Feb 17 2011 18:53
LethalMike → mono
Οταν λες αντιβιωση εννοεις φαρμακα συγκεκριμενα για αμυγδαλες ετσι δεν ειναι;
ΟΚ I got that.
Αλλα θελω κατι ωστε να κατασταλεί η κατάσταση ωστε να μην αρρωστησω.
Feb 17 2011 18:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed