Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Lord Leon

[SPOILER][QUOTE=Lord Leon;472929][I][COLOR=Plum]Eσύ ζορο πουλί μου θα πάθεις καμιά κατάκλυση από τον πολυ ύπνο και θα σε τρεχουμε με τις αλοιφες και τα ταλκ. Αμα αρχισεις και τις μπυρες στο τελος απο zoro θα γινεις ο μιστερ ζονκ. Μηπως να κανουμε και κανα παλερμο χωρις RP; Πρόταση κάνω. Πρωτο και τελευταιο οφτοπικ. στην προσκοπικη μου τιμη[/COLOR][/I][/QUOTE][/SPOILER] αλλο να τον βλεπεις σε ενα επεισοδιο και αλλο στην καθημερινοτητα του.:tensai: anyway επιτηδες το γραψα για να ηρεμησουν τα πνευματα.
Feb 18 2011 01:14
Photo

Serestrum → Kenny

[CENTER][SIZE=5][COLOR=Black][B]ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕΕΕΕΣ!!! ΠΑΡΘΕΝΑΑΑΑ!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
Feb 18 2011 01:11
Photo

iristellaKenny

Εγώ σου άνοιξα τα φύλλα της καρδιάς μου, και εσύ υπέγραψες σαν στάρ του cinema..... Έπαιξες με τα αισθήματά μου και με εξέθεσες στα μάτια της κοινωνίας. T^T Πώς θα αντικρύσω τους γονείς μου αστεφάνωτη μου λες?
Feb 18 2011 01:10
Photo

monoKenny

Άκαρδε άνδρα! Δεν φτάνει που με παράτησες με ένα παιδί στην αγκαλιά, τώρα με αγνοείς κιόλας! Τουλάχιστον πλήρωσε τη διατροφή να μπορώ να πάρω στο παιδί πάνες! Χέζει συνέχεια το άτιμο! Πήρε από τον πατέρα του φαίνεται...
Feb 18 2011 01:05
Photo

AzathothAnelis

irthane ta prota 3 books tou walking død ke diavasa ta 2! INE TELIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D ty re gia tin simvuli! perimeno me pathos na mazepso lefta na paro ke ta 4-6 na kano catch up. iparxi kana alo skliro western comix pu tha boruse na me endiaferi? edo ke kero ithela na asxolitho kapos ala ektos apo marvel den ksero tipota :o
Feb 18 2011 00:53
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → matassos

Eπειδη ο πετρος ειναι βλαμμενος (:hahaha:) και μας διελυσε το προηγουμενο παιχνιδι, δεν σημαινει οτι πρεπει να προιδεαζεσαι κ για αυτο στο οποιο απο οτι φανηκε επαιξε κυριλε και νορμαλ. Φυσιολογικο αλλωστε μετα απο τοσο κραξιμο που του ριξαμε.. Οκι? Θελω να πω ψηφισε οποιον θες αλλα οχι για εναν τετοιον λογο...
Feb 18 2011 00:51
Photo

Guest-13157 → Kenny

Είσαι άδικος, με αγνοείς για την 'άρνηση' που λέει και ο Παπανούτσος.
Feb 18 2011 00:30
Photo

MisaYoshiko → jimilegolas

παρεα για να ερθεις απο κει π μενεις οντως. αλλα στην διαδρομη εννοειται θα ειμαστε ολοι μαζι εμεις θα ειμαστε μαλλον 3-4 ατομα
Feb 18 2011 00:11
Photo

jimilegolas → MisaYoshiko

Χμμ μάλιστα. Τέσπα μπορεί να έρθω. Δύσκολο να βρω παρέα όμως:/
Feb 18 2011 00:07
Photo

Tenshi → Phantom Duck

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποια είναι η σελίδα του forum για το Blue-whitegt γιατί όταν μπαίνω στη σελίδα δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο το useraname and password και θέλω να προλάβω να κάνω εγγραφή. Μπορείς να με βοηθήσεις πως το κάνω αυτό σε παρακαλώ!?
Feb 17 2011 23:33
Photo

ειναι για να μπορουν ολοι. εγω πχ σχολαω 7:Ρ ειναι τελεια ρε συ μετα απο ολη την εβδομαδα ερχεται σουκου δε σε νοιαζει να κουραστεις
Feb 17 2011 23:32
Photo

jimilegolas → MisaYoshiko

και Πάρνηθα έ; Λίγο μακριά για τέτοια ώρα δεν είναι;:p
Feb 17 2011 22:48
Photo

9μιση θησειο. εμεις θα παμε απο λιγο νωριτερα, γιατι στις 9μιση γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ
Feb 17 2011 22:39
Photo

Azathoth → The Tragic Prince

ti gamatos :D