Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Kai

Σωστη. Αντε τα λεμε στο παιχνιδι. Προσεχε στα σπαθια μου xD
Feb 16 2011 21:56
Photo

Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura

Zura-Chwaaaaan~~~ Ποιος ειναι ο κυριουλης/α στο σετ σου?? Απο ποιο anime ειναι n_n
Feb 16 2011 21:54
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

΄Ναι, τελικά ο πρώτος γύρος μάλλον είναι free, απλά ρισκάρεις γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν αν δεν γράψεις. Ε, ναι, άμα δεν κρατήσεις μέτρο, το έχασες το θέμα.
Feb 16 2011 21:53
Photo

Kai → zoro77

Μπα. Στο κάτω-κάτω, ο καθένας παίζει όοπως θέλει, αν αρέσει το πώς παίζει στον άλλον είναι άλλο θέμα. XD Και θα ήθελα να ήξερα ποιος δεν είναι υπερβολικός μέσα στον παιχνίδι με τον δικό του τρόπο, αν δεν είσαι υπερβολικόες δεν μπορείς να παίξεις.
Feb 16 2011 21:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα χα, ναι, με βαθύ νόημα! Ναι και σ'αυτό μπορώ να πω ότι συμφωνώ αλλά επίσης πιστευώ ότι θα ξεφύγουμε και δε λέει να χαλάσουμε το παιχνίδι, κρίμα να πάει τζάμπα ειδικά τώρα που εμφανίστηκαν κι αυτοί που δεν είχαν εμφανιστεί πριν. Τώρα που ζεσταινόμαστε...
Feb 16 2011 21:51
Photo

zoro77 → Kai

ωραια οκ. Οχι γιατι ειμαι αρκετα υπερβολικος μερικες φορες και σκεφτομαι αν σας πειραζει.
Feb 16 2011 21:49
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

ΧD Αυτό σημαίνει η κάθε σου κίνηση να έχει νόημα. Ωραία θα ήταν να κάνουμε μια συζήτηση στη "γενική συζήτηση' btw, αλλά φοβάμαι να μην ξεφύγουμε όλοι μαζί από το rp και επεκταθούμε και σε άλλα.
Feb 16 2011 21:45
Photo

Kai → zoro77

ΧD Δεν έχω πρόβλημα με τα λόγια, εξάλλου και ο χαρακτήρας που έχω δεν έχει και το καλύτερο στόμα και δίσταζα να το χρησιμοποιήσω, γι' αυτό έγραψα και τη σημείωση από κάτω. Δεν απευθυνόμουν σ' εσένα μην ανησυχείς, συγνώμη αν έδειξα κάτι τέτοιο, μιλούσα γενικά. Απλά τα πράγματα εννοούνται, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα το πάρει κάποιος προσωπικά. Αν μιλούσαμε μόνο με το σεις και με το σας, δε θα είχε πλάκα το παιχνίδι.
Feb 16 2011 21:43
Photo

zoro77 → Kai

αγαπητη kai εννοειτε οτι κανουμε rp στο παιχνιδι. Μην νομιζεις οτι σας μιλαω ετσι επιτηδες για να σας τη σπασω, Σας μιλαω οπως ο zoro (οταν δεν γνωριζει καποιους). Ειναι badass character. Αν σου φανηκε καπως η απαντηση μου σε σενα στα αρχικα ποστ, δεν πηγαινε σε σενα ως kai αλλα στον ανιμε χαρακτηρα που εχεις διαλεξει.:thumbup:
Feb 16 2011 21:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Δε με χαλάει...Το ξες, μ'αρέσει να τριγυρνάω άσκοπα...! XD
Feb 16 2011 21:33
Photo

Erisadesu → Lucy Heartfilia

πλάκα πλάκα χθες διάβασα ένα one shot της Minase Masara Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα τώρα αλλά να μου τη σπάνε μερικά που είναι ongoing.
Feb 16 2011 21:32
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

ποτε γυρνάς!;
Feb 16 2011 21:29
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Δεν έχω πρόβλημα, θα πρέπει να κάνουμε βόλτα ως τις 2 όμως, σημειώνω XD
Feb 16 2011 21:27
Photo

Hellraider → zade

Γιατί πρέπει με κάποιον να [URL="http://uk.ign.com/videos/2011/02/16/dead-island-announcement-trailer"]το[/URL] μοιραστώ. :P
Feb 16 2011 21:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Έλα, μη με πειράζετε όλοι! Απλώς γράφω πολλά κι επειδή βάζω τα χρώματα στο τέλος καμιά φορά ξεχνιέμαι...Μόνο σε ένα ξέχασα να κατηγορήσω γενικά! Το γνωστό μέρος ναι, αλλά κατά τις 11κ30? ΥΣ. Άσε φίλη... Ξυραφάκι θες? ΑΚνονικά θα έπρεπε να τα πουλάνε μαζί με το CD που περιέχει αυτό το τραγούδι!
Feb 16 2011 21:18