Community Status Updates
shinigami94 → Night Wizard Seal
Ήμουν τυχερός δηλαδή:kakaka:
Πρίν λίγο κατέβασα το noble και περιμένοντας να τελειώσει άκουγα κάποια κομμάτια του άλμπουμ στο youtube. Τελικά καλοί είναι.
Τώρα κατεβάζω το Lyrical Sympathy.
Mar 07 2011 13:28
Night Wizard Seal → shinigami94
Το δεύτερο τραγούδι είναι από τον δεύτερο τους δίσκο και το πρώτο είναι το χειρότερο του πρώτου. :P
Το Noble, ο πρώτος δίσκος, έχει πολύ όμορφα τραγούδια. Άκουσέ τα εκτός από το rev.ch.
Mar 07 2011 13:20
BoredForLife → Kai
ναι βασικά....raws βρηκα μόνο...... Kανένα άλλο σε τέτοιο στήλ ξέρεις?
Mar 07 2011 12:40
Kamen Tantei Zura → matassos
Θα τις θάψεις~ :kakaka:
Καλό είναι να συμβουλεύεσαι άτομα για το τι θα δεις. Ίσως κρίνουν και από το γούστο σου, οπότε πετύχουν και πιο εύκολα αυτό που ζητάς.
Μάλλον δεν είναι στο γούστο κάποιου, χειρότερα δεν το λες αλλά ίσως κάτι που δεν σου αρέσει. Προσωπικά, για το monster δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν το έχω δει και δεν νομίζω κιόλας να το δω.
Ναι, σωστά άλλο γνωστά και άλλο mainstream.
Δεν το ήξερα~ Νόμιζα ότι σου άρεσαν αρκετά τα shounen για κάποιο λόγο :hahaha: Δεν ξέρω γιατί, είχα αυτή την εντύπωση. Και τα κοινωνικά σε βάζουν σε σκέψη αρκεί όπως να είναι καλά στο είδος τους. Ωραία πάντως, αν βρεις κάποιο που σου αρέσει πάρα πολύ να μου το προτείνεις. Δεν έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα ήδη.
Καλά ο άλλος πρέπει να ξέρει τα γούστα σου για να στο προτείνει, εκτός αν είναι καμιά σκέτο κωμωδία που από το χιούμορ του άλλου ξέρεις τι μπορεί να του αρέσει.
Γιατί; Δεν μεταφράζουν του γούστου σου anime; Πιστεύω ότι οι δύο μεγάλες ομάδες πάντως κάνουν καλές σειρές, ειδικά οι Awmn.
Οκ! Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση :3
Mar 07 2011 12:38
Versailles έχω ακούσει αλλα δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα.
2 κομμάτια είχα ακούσει: The Revenant Choir και Serenade
Δεν ξέρω απο ποιο άλμπουμ είναι αυτά αλλά δεν με εντυπωσίασαν.
Μπορεί να τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.
Mar 07 2011 12:30
Επίσης, δοκίμασε τους Versailles, τρομερή πάντα, έχουν κάνει δύο δίσκους. Ο πρώτος είναι εξαιρετικός. Άκουσέ τον όλο. Ο δεύτερος ήταν μεχ μεχ.
Επίσης μπορείς να ακούσεις SID (Ajisai, Ame, and many other things, for better info on than band ask Tristessa :P)
Mar 07 2011 12:18
[QUOTE]Ως metal συγκρότημα έχουν κάτι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα που δεν μπορώ να προσδιορίσω![/QUOTE]
Αυτό ακριβώς. Ένας από τους κύριους λόγους που άρχισα να ακούω Onmyouza.
Κατ'αρχάς, μου έκανε εντύπωση γιατί το πρώτο τραγούδι των Onmyouza που άκουσα ήταν το Nemuri.:hihi2: Θα σου αρέσουν με το καιρό.
Άλλα τραγούδια τους: Rasetsu, Tsukihime, Hyosube, Ouka no Kotowari, Kokui no Tenyo, Kureha (αυτό πιστέυω θα σου αρέσει πολύ),Shoukera.
Δοκίμασέ τα, προσωπικά τα λατρεύω αυτά τα τραγούδια. Αλλά χωρίς να το καταλάβω, κατέληξα να αναγνωρίζω όλα τα τραγούδια τους μουσικά, σε κάποια να μη θυμάμαι τίτλο, αλλά μου αρέσουν σχέδον όλα. :P
Τώρα άλλα συγκροτήματα.
Μπορείς να ακούσεις Kagrra (with highlight the song "uzu"), Gackt(Vanilla, Jesus, Redemption, The returner), Malice Mizer(μικρή δισκογραφία άκουσε την κι ότι σ'αρέσει), and Acid Black Cherry(Spell Magic, Murder Liscence, Black Cherry) and Janne Da Arc(Gekkouka, Vampire, In silence) etc...
Many many things! xD
Mar 07 2011 12:14
Anelis → Nighteyes
Κοίτα, δεν το κοίταξα πουθενά γιατί απλά δεν χρειάζεται, το έχω δει, το έχω διαβάσει, και είναι από αυτά που είναι προφανέστατα shounen ai. Υπάρχουν και shoujo όπου ποτέ δεν γίνεται τίποτα και φυσικό είναι να υπάρχουν και shounen ai, και shoujo ai, που γίνεται το ίδιο.
Τώρα τα κοριτσάκια που βλέπουν παντού yaoi δεν νομίζω να με αφορούν. Ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι έτσι, και εφόσον αναφέρθηκα στο yami no matsuei μόνο δεν καταλαβαίνω γιατί να συνεχιστεί η συζήτηση για τα γενικότερα fangirls...
Τη σύγκριση με το pulp fiction τη θεωρώ λιγάκι ατυχή. Άλλη συμπεριφορά είχε ο βιαστής στο ένα κ άλλη στο άλλο, άλλους λόγους, άλλη μετέπειτα συμπεριφορά...
Απλά το Yami no matsuei παίρνει το παράδειγμα των Clamp. Και το Legal drug το φτιάξανε για shounen ai και το περιγράφουν έτσι οι ίδιες, αλλά σε πολύ λίγα μέρη καταχωρείται ως τέτοιο και έχει μέσα και πολύ λιγότερα υπονοούμενα από το yami no matsuei.
Όχι επειδή υπάρχουν fangirls να αλλάζουμε τις προθέσεις του δημιουργού όταν απλώς θέλει να κάνει ένα boys love με υπονοούμενα μόνο.
Προσωπικά δεν με έλουσε κανείς ότι το yami no matsuei είναι shounen ai. Φαίνεται πεντακάθαρα. Πραγματικά όταν το είχα πρωτοδιαβάσει, πριν από 6 χρόνια που δεν διάβαζα ΚΑΝ yaoi μου είχε φανεί πολύ έντονο το boys love στοιχείο. Ακόμα και τώρα μου φαίνεται εμφανέστατο, και στο μάνγκα, και στο άνιμε.
Και οκ εσύ μπορεί να θεωρείς ότι όταν δεν υπάρχει ούτε ένα φιλάκι τότε δεν μπορεί να θεωρηθεί shounen ai, τότε με την ίδια λογική τα περισσότερα περιεχόμενα του Yuri Shimai, Yuri Tenkoku etc θα έπρεπε να μην θεωρούνται shoujo ai επειδή έχουν μόνο υπονοούμενα...κ όμως βρίσκονται σε yuri περιοδικό, και είναι φτιαγμένα για αυτό το λόγο.
Καλώς ήρθες στον μαγευτικό κόσμο των smut btw, απλά τα σπάνε....
Mar 07 2011 12:04
Βασικά,και ναι και οχι. ^^''
Τι θέλω να πώ?Ψάχνω ιαπωνικά συγκροτήματα που δεν έχω ξανακούσει.Δυστυχώς δεν είναι πολύ εύκολο.Πολλά τραγούδια απο διάφορα συγκροτήματα είναι απλά καλά και καταλήγουν βαρετά (αναφέρομαι μόνο σε τραγούδια που έχω ακούσει.Μπορεί να υπάρχουν και καλύτερα)
Στους Onmyouza μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή και γενικότερα το στυλ τους.Και να φανταστείς πως δεν τρελαίνομαι για metal.Οχι οτι έχω κάποιο πρόβλημα.
Έχω φάει και ένα κόλλημα με το Nemuri και το ακούω συνέχεια.Ελπίζω να βρώ κι αλλα τραγούδια τους που να μου αρέσουν.Κατεβάζω και τη δισκογραφία τους:kill4u:
Ως metal συγκρότημα έχουν κάτι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα που δεν μπορώ να προσδιορίσω!
Αν έχεις όρεξη,μπορείς να μου προτείνεις κάποια πολύ καλά συγκροτήματα και τραγούδια που σου αρέσουν απο το καθένα?
Mar 07 2011 10:12
BoredForLife → Kai
Μακάρι να το συνεχίσουν..... Θα ψάξω κι αλλό μπας και βρώ κανα τόρρεντ που να τα έχει... :/
Mar 07 2011 09:28
iristella → Strange Loop
γιες αι νοου δατ χανι. αι ντου νοτ αντερστανντ δι προμπλεμ.
Mar 07 2011 06:21
Robin-Chwan → Nozomu
Επειδη δε θελω να κανω 2 post τοσο κοντα στο rate thy neighbor, απλα να σου πω οτι το σετ σου ειναι υπεροχο (με εναν πολυ παρανοϊκο τροπο). XD Superzero indeed!
Mar 07 2011 05:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed