Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Robin-Chwan

Καλα τρελη xD. Ποσα επ εχει?
Mar 07 2011 16:56
Photo

zoro77 → Kai

Α οκ!
Mar 07 2011 16:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

Όχι, δε μου φάνηκε καθόλου κάπως, απλώς ένιωσα πως χαλάστηκες μ'αυτό που γινόταν και ρε συ μην χαλιέσαι επειδή κάποιοι είναι "χαζοί" κι ενδιαφέρονται περισσότερο να κερδίσουν παρά να παίξουν. Λες και είναι τίποτα φοβερό...Τεσπα, γι αυτό σε είπα μην χαλιέσαι, στο κάτω κάτω εσύ έπαιξες σύμφωνα με τους κανόνες και το θέμα είναι να το ευχαριτιέσαι! ^^
Mar 07 2011 16:49
Photo

Kai → zoro77

Ε, ναι, τουλάχιστον αυτά είναι αυτά που πρέπει να μένουν στο τέλος. Μέσω msn.
Mar 07 2011 16:48
Photo

zoro77 → Fallen_Mpougatsa

σορρυ αν φανηκε καπως το ποστ μου! Απλα με ενοχλησε ενα ποστ ''περι εξυπναδας'' Νταξει τωρα μια χαρα ειμαι xD! Πως περασες το τριημερο?
Mar 07 2011 16:44
Photo

zoro77 → Kai

Αυτο εχει σημασια. Να το ευχαριστιομαστε! Μια απορια που εχω! Εσεις οι δολοφονοι πως μιλαγατε?
Mar 07 2011 16:41
Photo

iristellaAnelis

[URL=http://img28.imageshack.us/i/bcb9f6aa9699d631603851b.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/1447/bcb9f6aa9699d631603851b.jpg[/IMG][/URL]
Mar 07 2011 16:32
Photo

Kotatsu → Kamen Tantei Zura

Κάνε με το ρωτάς? ο.ο Αν δε το έχει πες να στο στείλω σε πμ.
Mar 07 2011 16:15
Photo

Kotatsu → meidei

Καλά κάνεις ρε. Τι λες τωρα. Μπαίνω καιρό χωρίς να σκεφτώ ποτέ να γίνω μέλος. κατανόητο δε ξέρω.
Mar 07 2011 16:14
Photo

iristellamono

[URL=http://img16.imageshack.us/i/5ea18ae0f91a845497f3e33.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/1178/5ea18ae0f91a845497f3e33.jpg[/IMG][/URL]
Mar 07 2011 16:03
Photo

Nozomu → Robin-Chwan

xD thnx!! Ειναι απλα mindfuck τα επεισοδια... xD
Mar 07 2011 14:57
Photo

AnelisNighteyes

Μα έτσι το είδα, απλά δεν μπορώ να γράφω σεντόνια με πολλά θέματα που αν και έχουν σχέση ξεφεύγουν και μπερδεύονται με αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο το τι εννοώ για το καθένα. Το ότι εσύ αμφισβητείς τον όρο είναι άλλο θέμα. Και ναι, η πρόθεση το κάνει boys love. Το ωραίο με τα "αμφιλεγόμενα" bl είναι το ότι μπορούν να τα διαβάσουν και άτομα που δεν γουστάρουν shonen ai, αλλά αυτό δεν κάνει παράλογους αυτούς που βλέπουν και αναγνωρίζουν το bl στοιχείο. Και αυτό σου εξηγώ, και αυτό εννοούσα και πριν και στο θρεντ. Και το Pet Shop of Horrors είναι ανάλογη περίπτωση. Ουσιαστικά δεν έχει σχέση με Bl αλλά η δημιουργός το έφτιαξε έχοντας αυτό κατά νου, οπότε όσα fangirls και μη βλέπουν αυτό το στοιχείο δεν έχουν παραισθήσεις, και ούτε και κάνουν λάθος. Το ότι εσύ επιλέγεις να το προσπεράσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα και επιλογή. Στο Yami no matsuei δεν υπάρχει μόνο ο κακός που εκπροσωπεί το bl στοιχείο. Ουσιαστικά η σχέση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών έχει τα shounen ai χαρακτηριστικά, και γι αυτό η σειρά μπορεί "νόμιμα" να χαρακτηριστεί ως shounen ai. Όχι λόγο του ενός ανώμαλου κακού. Κοίτα τώρα, τα yaoi πολλές φορές είναι hentai. Τα smut από την άλλη δείχνουν μόνο βυζάκια και "υπονοούν" την, αχεμ, διείσδυση χωρίς όμως να την δείχνουν ξεκάθαρα, και το ίδιο πάει και για τα γεννητικά όργανα. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, και από τα λίγα (άντε καμιά 25αριά) smut που έχω διαβάσει, αυτό και ισχύει. Το ότι τα yaoi είναι γενικά στο σύνολό τους παρεξηγημένα επειδή αρκετά από αυτά έχουν hardcore σκηνές είναι γεγονός. Παρόλα αυτά τα smut δεν έχουν καθόλου hardcore stuff (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος), οπότε καταλαβαίνω γιατί δεν αντιμετωπίζονται ως hentai. Αυτό με το χαρακτηρισμό shounen ai/yaoi οποιασδήποτε σειράς έχει bishounen δεν το έχω παρατηρήσει, αλλά πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που το παρεξηγούν. Έχω ακούσει και εγώ από λίγους να νομίζουν ότι τα smut είναι hentai. Ε, όταν συμβαίνει αυτό εξηγείς και διαλύεις όποια παρερμήνευση υπάρχει. Αλλά ούτε να γενικεύσω μπορώ και να πω ότι αυτό συμβαίνει συχνά, ούτε να πω ότι το Yami No δεν είναι shounen ai. :P
Mar 07 2011 14:50
Photo

ZeD → SkullKaizer

Έχω βρεί τί θα ντυθώ την επόμενη φορά... Random passer-by in an anime scene.... fail ΄σήμερα έχω και δέκατα.
Mar 07 2011 14:05
Photo

Nighteyes → Akuma_Zee

Γεια σου. Η 2η εικόνα που έβαλες στο thread των "συζύγων":P ήταν ολίγον spoiler γι αυτούς που δεν έχουν ολοκληρώσει την σειρά. Την αφαίρεσα οπότε αν θες βάλε μια αλλη στη θέση της.
Mar 07 2011 13:54
Photo

NighteyesAnelis

Ναι, σ' αυτά που έγραψα δεν είπα μόνο για σένα. Κάποια πράγματα τα έγραψα για σένα και κάποια πράγματα δεν ήταν για σένα και γενίκευσα απλά για να δείξω τι με ενοχλεί. Δες το σαν 1 vm με πολλά θέματα. Από αυτό που είδα στο anime αυτή την εντύπωση έχω. Αλλά σου εξήγησα ότι αμφισβητώ τον ίδιο τον όρο όπως χρησιμοποιείται στην δύση. Σου εδωσα επίσης παραδείγματα απο site που πουλάει το manga ως απλά ένα manga. Μπορώ να ψάξω και να βρω κι άλλα. Μου λες όμως ότι αυτό δεν πιάνεται και ότι η δημιουργός ήθελε να υπάρχουν υπονοούμενα. Και; Αυτό το κάνει bl; Το ότι υπάρχει ένας "ανώμαλος" που αντιμετωπίζεται και ως ανώμαλος κι όχι θετικά, κάνει μια ταινία gay; Γι αυτό ανέφερα το pulp fiction. Δυστυχώς δεν έχω και πολλά τετοια παραδείγματα από δύση. Ο όρος bl από μόνος του θα πει ότι γουστάρουν και οι δυο. Ακόμα και βιασμός να πέσει, αυτοί έτσι το παρουσιάζουν. Γίνεται κάτι τέτοιο εδώ; Τουλάχιστον στο anime δεν εδειχνε τέτοια διάθεση από την αλλη πλευρά. --Τώρα μου βαλες την ιδέα να πάω να ψάξω μήπως βρω seinen με υπονοούμενα ανάμεσα σε άντρες.:hihi2:-- Με shoujo ai δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Το λούσιμο δεν πήγαινε σε σένα αλλά στην αγανάκτηση μου για την αντιμετώπιση όλων των yaoi ως hentai ενώ στην ουσία η πλειοψηφία τους δείχνει ότι δείχνει ένα josei και δείχνουν λιγότερα και από ένα ecchi, ενώ ότι κυκλοφορεί με bishounen αυτόματα χαρακτηρίζεται shounen ai από κάποιους.
Mar 07 2011 13:36