Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Kamui

(Επίσης, συγγνώμη για την καθυστέρηση του μηνύματος, αλλά είμαι άρρωστος εδώ και δύο μέρες και σήμερα κατάφερα να κουνηθώ και κάτσω στο νετ για λίγο :P) And btw, αυτό με τον "ενδιαφέρων" είναι όντως με "ω" επειδή είναι αρσενικός ο πολιτισμός. :P
Mar 16 2011 16:46
Photo

Night Wizard Seal → Kamui

Γιατί μωρέ ξενιτεύεσαι;:hahaha: Ευχές να υπάρχουν πάντα και να δίνονται. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ευτυχώς εγώ δεν έχω πέσει σε τέτοιους καθηγητές. Αλλά θα ήθελα να κάνω μια διόρθωση. Αυτό που θα έπρεπε να διδασκόμαστε είναι Ιστορία εκτός από την δική μας. Όχι αναγκαστικά στην κατεύθυνση, αλλά και στη γενική. Στις περισσότερες ιστορίες που έχουμε κάνει, συνέχεια αδιαφορούμε για την ξένη, και ενώ όλα αυτά έχουν μια συνοχή, απλά τα περιθωριοποιούμε. Ευτυχώς φέτος που κάνουμε ιστορία Βυζαντινή και Μεσαιωνική-Αναγεννησιακή, καταφέραμε να τελειώσουμε το Βυζαντινό κομμάτι και μπαίνουμε στο δεύτερο μέρος. Συνέχεια πίεζα την καθηγήτριά μου να μπούμε και σε εκείνο το κομμάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον. Στην Ιστορία γενικότερα έχω πάντοτε αντικειμενική σκοπιά, αλλά το Βυζάντιο ποτέ δε μ'άρεσε. Το καταπίνω όμως και κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο ανιαρά, τελικώς. Αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και τι καθηγητές θα έχεις. Εγώ ευτυχώς στα θεωρητικά μαθήματα (κατεύθυνσης και μη) έχω εξαίρετους καθηγητές :P Στην τελική πρέπει να κατανοήσουμε το δικό μας πολιτισμό, γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαίος, αλλά επίσης δεν πρέπει να φοράμε παρωπίδες για την ύπαρξη και συμβολή των υπολοίπων πολιτισμών. Σε ευχαριστώ btw :P
Mar 16 2011 16:42
Photo

Lucy Heartfilia → LuluChan92

Θανξ για το αντ!! και Καλώς όρισες!!! :D
Mar 16 2011 16:31
Photo

meidei → LuluChan92

Η τιμή όλη δική μου.
Mar 16 2011 15:21
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Κι εγω ετσι ημουν στην αρχη. Δε μου εχεις πει ποσον καιρο βλεπεις?
Mar 16 2011 15:13
Photo

Kai → LuluChan92

:hahaha: Και έλεγε πού σε ξέρω, πού σε ξέρω! :tensai: Ώστε ήταν *epic music playing* "εκείνη" η δωρεά! :hero: Thanks for the invite then. Ν' ανταλλάξουμε [s]λίστες[/s] ιδέες για την εξάπλωση του κακού. Μιας και είσαι globally recognized fujoshi όποτε έχεις όρεξη για συζήτηση anime/manga εδώ είμαστε! :hehehe: Αρκεί να αντέχεις.
Mar 16 2011 15:11
Photo

LuluChan92 → meidei

Ευχαριστώ που δέχτηκες την πρόσκλησή μου! xD
Mar 16 2011 15:09
Photo

LuluChan92 → Kai

Μπορεί να ειδωθήκαμε σε καμιά δωρεά, μωρέ! Ποιος ξέρει?! Κι εγώ είδα τις δικές σου λίστες, γι' αυτό σου έστειλα αίτημα! xD
Mar 16 2011 15:05
Photo

Kai → LuluChan92

:hahaha: Σε ξέρω από κάπου; -ξενέρα mode off- I do like your currently watching/reading anime/manga though. :riiight:
Mar 16 2011 14:57
Photo

zulabar → Gomu Gomu No Mi

Pes kamia mlkia na perasei h wra gt variemai !!!!!
Mar 16 2011 14:43
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Vaaaaaaaaaaageeeeee! [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=480262#post480262[/URL] :blingeye2::awww::kill4u::wooi2::ureshii::angelr: :moeee: :angell::kyaaa::yahoo::x3::joyful::joyful:
Mar 16 2011 12:01
Photo

Kamen Tantei Zura → Maya-chan

Original pic είναι από έναν pixiv artist. Έχει και deviantart νομίζω~ redjuice το username του. :) Και ευχαριστώ πολύ :D
Mar 16 2011 07:37
Photo

zoro77 → Fallen_Mpougatsa

ξεροκεφαλη ε?? δεν εχεις γνωρισει τι σημαινει ξεροκεφαλια..:whistling:
Mar 16 2011 02:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

Ντροπή, ντροπή...Εξάλλου εγώ είμαι τόσο ξεροκέφαλη που δεν αλλάζω με τίποτα. Δυστυχώς. Και ναι αυτό ισχύει για πολλά πράγματα!
Mar 16 2011 01:55
Photo

zoro77 → Fallen_Mpougatsa

δεν πειραζει.. εστω και ιντερνετικα θα σε αλλαξω xD
Mar 16 2011 01:43