Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei

A ha ha; έτσι, και πόσο μάλλον στα αγόρια, πουδεν είναι το ίδιο με τα κορίτσια στη σχέση με τη μαμά... Α καλά, από τη στιγμή που είδα [SPOILER]την Elimona να λέει στην Idamaria ότι δεν πειράζει αν πεθάνει αρκεί που θα υπηρτούσε το γενικότερο καλό κατάλαβα, σκατά είναι κι οι άγγελοι. Αν το σκεφτείς τους παρουσιάζει σαν την εκκλησία, αδίστακτοι και συμφεροντολόγοι. Κι αν σκεφτούμε ότι δρα ύπο εντολές του "μεγάλου αφεντικού" συν το γεγονός ότι σε εκείνο το πράγμα που ήταν στο ταβάνι όπου ο δαίμονας ζητούσε συγγνώμη -έστω κι αν φαινόταν ότι προσευχόταν στην αρχή lol- τότε διαόλου κάλτσες θα είναι κι αυτοί. Το λογοπαίγνιο ήταν αθέλητο!:hihi2: Και σκέψου την ειρωνία να πήρε ο μικρός όλο το παραδεισένιο αίμα κι ο Kucabara τη συμπερφορά? Σοβαρά όμως τώρα μ'αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζεται το καλό και το κακό εδώ, βάσει το τι κάνεις κι όχι τι είσαι εκ γενετής.[/SPOILER]
Mar 15 2011 23:19
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

αυτο ειναι πανω απο μεση!! Πω πω εισαι καλη!!xD
Mar 15 2011 23:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

xD Πλάκα κάνεις? Δεν αλλάζουν οι ΠΑΟΚσήδες/σούδες! Αν είναι πραγματικοί οπαδοί δηλαδή...Αλλά ντάξει αυτό ισχύει για όλους του συνειδητοποιημένους οπαδούς όλων των ομάδων.
Mar 15 2011 23:08
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Chapter 595 αυτη τη στιγμη, και προχωραω. Οταν αρχιζω κατι πρεπει να το τελειωσω. Ειδικα αν αυτο το κατι ειναι ενα οποιοδηποτε anime/manga.
Mar 15 2011 22:50
Photo

papp0us → Kenny

Ελα ασ'τα ψόφια, παραδέξου το, τα μπούτια σ'αρέσανε:P Την έβλεπα μπροστά μου κανα 2 βδομάδες μέχρι να συνειδητοποιήσω οτι κάτι έγραφε στο πλάι!
Mar 15 2011 22:40
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

εισαι στη μεση ρε θηριο?
Mar 15 2011 22:40
Photo

Kenobi-sensei → Fallen_Mpougatsa

να το ξέρεις η μαμά είναι άλλο πράγμα ΧD τώρα σοβαρά έχει μια βάση αυτό που λές ...πάντως ούτε οι άγγελοι μου φαίνονται σοι ...πάντως αν έχουν παραδεισένιο αίμα τότε το πήρε όλο ο Kucabara
Mar 15 2011 22:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei

:hiding_something: Α, μα γιατί το λες αυτό? Αλλά δε μπορείς να πεις, ειρωνία προσωποποιημένη: με το που αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τσουπ, να σου πετιέται και η μανούλα! [SPOILER]Aλλά ο Legato πως και δε σκότωσε τη μανούλα όλους τους άλλους τους φρόντισε. Καλά, το μπαμπά μόνο και τώρα τον αδερφό. Ξες τι τώρα ε, με πέρασε μια φοβερή ιδέα απ'το μυαλό... Λες να είναι mamma's boy? xD Χα χα όχι δεν είναι αυτή, αλλά μες να είναι άγγελος η μάνα του? κι αυτός να είναι μισός μισός και τώρα να πρέπει να διαλέξει και διάλεξε να εξοντώσει την οικογένειά του -βασιλική οικογένεια δαιμόνων- ώστε να γυρίσει στον παράδεισο τροπαιούχος?[/SPOILER]
Mar 15 2011 22:23
Photo

Kenobi-sensei → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;480123]Τι να πω, τρελάθηκα με το νέο chapter..[B].Απαντήθηκε και η απάντηση κάποιου για μία συγκεκριμένη![/B] :) Καλά, δεν ξέρω τι ήταν καλύτερο: η μεταμορφώσεις, ο νέος χαρακτήρας ή το αναπάντεχο plot twist στο τέλος του chapter? Δηλαδή πεθαίνω για το επόμενο! Ήταν απλώς φοβερό! Τελικά δεν το βλέπω να πηγαίνει για cancellation εκτός κι αν έτσι το κλείσουνin which case απλώς του δίνουν τον χρόνο να το κλείσει αξιοπρεπώς.[/QUOTE] υπονοείς κάτι για το προσωπό μου?:orly:
Mar 15 2011 22:10
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Σε πμ, vm ή msn. Γιατι ή δεν το θυμαμαι ή δε θυμαμαι οτι ησουν εσυ (χιλια συγνωμη και στις 2 περιπτωσεις >.<)
Mar 15 2011 22:00
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

στο εχω πει βρε :Ρ
Mar 15 2011 21:57
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Το οποιο ειναι....? Δεν μπορω να φανταστω κατι παρομοιο.
Mar 15 2011 21:56
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

περιπου στο μελλοντικο μου επαγγελμα μοιαζει χεχε
Mar 15 2011 21:55
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Yep. Καντο επαγγελμα.
Mar 15 2011 21:51
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Suffer?