Community Status Updates
Kamui → Night Wizard Seal
Aλλο το τι ξερεις, και αλλο το τι γραφεις.
Υπαρχουν πολλοι τροποι να παρεις αριστους βαθμους χωρις να συγκρατησεις καμια γνωση για τη ζωη σου.
Οχι φυσικα πως εκεινη ηταν χαζη, αλλα στα θεωρητικα μαθηματα κανεις δεν βαζει το μοιαλο του, περα απο το βιβλιο του.
Ετσι, ολοι λενε πως ειναι καθαρα θεμα παπαγαλιας, αλλα σ' αυτο δε φταινε ουτε τα μαθηματα ουτε οι γλωσσες.
Ολο το συστημα εχει δημιουργησει ετσι τους μαθητες, και αυτοι με τη συμπεριφορα τους στηριζουν ολο και περισσοτερο το συστημα.
Ακομα και το συστημα εξετασεων, θα επρεπε να γινεται περιπου οπως στα μαθηματικα.
Να μαθαινεις τους βασικους κανονες, αλλα απο εκει και περα να πρεπει μονος σου να σκεφτεις τι θα γραψεις και πως θα το γραψεις.
Εχω ακουσει ατομα να λενε και να το πιστευουν πως η εκθεση ειναι για να διαβαζεις, και να γραφεις τα συγγεκριμενα πραγματα που σου εχουν πει στο φροντηστηριο
Τοτε μου συκωνεται η τριχα για τα καλα...
Mar 16 2011 20:07
Robin-Chwan → zoro77
Κοιταζα εικονες απο το Kingdom Hearts και επεφτα συνεχεια πανω σε εικονες Naruto οποτε το αρχισα απο περιεργεια.
Mar 16 2011 19:50
zoro77 → Robin-Chwan
το ναρούτο πως το μαθες πρωτο? Συνηθως με ΟΡ ξεκινανε ολοι. Στο λεω αυτο γιατι εγω αν δεν εμπαινα στο onemanga(πριν το κλεισουν) και δε διαβαζα το ΟΡ δε θα ξερα κατι για naruto και bleach. Μαλιστα μου χε κανει εντυπωση που το ΟΡ το χε τριτο στο ranking πισω απο αυτα τα 2. (Τωρα νομιζω εχει παει δευτερο).
Mar 16 2011 19:43
Night Wizard Seal → Kamui
Ναι έτσι σιγά σιγά χτίζεται η καλή ορθογραφία. Είναι και θέμα συνήθειας.
Και το "μ[B]οι[/B]ώνουν" είναι " μ[B]ει[/B]ώνουν".
Μ'αρέσει να σε εμψυχώνω :hahaha:.
Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ σημαντική η ιστορία. Πάντα μας δίνει μαθήματα για τα παθήματά μας.
Αν και αυτό το συμβάν με το κοριτσάκι. επιβεβαιώνει πόσο περιθωριοποιημένη είναι η Ιστορία.
Από την ελληνική ιστορία βάζω στοίχημα ότι θα ήξερε πολλά, αλλά από ξένη...
Mar 16 2011 19:40
Kenobi-sensei → zoro77
καλά δε τσακωνόσασταν ...απλά είχατε παρατεταμένο διάλογο :P
you get the point ;)
Mar 16 2011 19:28
Fallen_Mpougatsa → zoro77
Χαχα, έτσι ε? Πωπω, αρχίζω να λυπάμαι τους γνωστούς μας XD
Mar 16 2011 19:28
Robin-Chwan → zoro77
Κι εγω τα περισσοτερα απο το φορουμ τα εμαθα (και το ιδιο το φορουμ το εμαθα απο ενα παιδι στο σχολειο) Το μοναδικο anime που ειχα δει πριν μπω εδω ηταν το Νaruto. Μετα συνεχισα με Bleach & One Piece (με αυτη τη σειρα) και ετσι εφτασα στο Hajime no Ippo τωρα.
Mar 16 2011 19:18
zoro77 → Kenobi-sensei
εγω δεν τσακωνομαι. Φερνω καποια επιχειρηματα που για μενα ειναι λογικα. Αλλο πως το βλεπουν οι αλλοι.
Mar 16 2011 18:01
Kamui → Night Wizard Seal
Και εγω φανταστηκα πως ειχες λογο που δεν απαντουσες, και το τσεκαρα οτι δεν ειχες μπει καθολου στο forum.Περαστικα, γιατι και εγω αρωσταινω συχνα τελευταια.
Παντως, κατι ξερω και εγω απο ελληνικα τελικα.:D
Οσο για την ιστορια, ειπα μονο για την κατευθυνση απλα για να μην ακουστω υπερβολικος.
Σιγουρα συμφωνω πως θα επρεπε να γινεται και περισσοτερο γενικα, απλως δεν ενδιαφερονται που δεν ενδιαφερονται για την Ελληνικη, φαντασου τι θα γινεται με την ξενη.
Ασε που τη μοιωνουν συνεχως, μεχρι που εχει φτασει να γινεται δυο ωρες την εβδομαδα.
Πολλοι λενε οτι η ιστορια ειναι παντελς αχρηστη, και εγω συμφωνω πως περισσοτερα μαθηματα θα επρεπε να ειναι επιλογης, αλλα ειναι τραγικο το οτι η καλυτερη μαθητρια της ταξης μου στο γυμνασιο που μαλλον θα ειχε κανενα 19αρι στην ιστορια, οι καθηγητες την αποκαλουσαν Ιωαννα της Λωραινης, και αυτη δεν ειχε καν ακουστα το ονομα.
Οποτε, μαλλον ειναι απαραιτητη.
Σημερα κιολας γραψαμε ενα τεστ στην ιστορια και δεν τα πηγα πολυ καλα.
Οντως δε διαβασα πολυ, αλλα με αυτο το βιβλιο δεν ειχα και πολυ ορεξη να προσεχω λεπτομεριες.
Οσο για τους καθηγητες, φετος τυχαινει αυτοι που μας κανουν θετικα μαθηματα να ειναι πολυ καλυτερη απο των θεωρητικων, και αυτο το λεω ακομα και χωρις να προσεχω στο μαθημα τους.
Της ιστοριας μας ειναι πολυ νεα και συμπαθητικη, αλλα δεν ειναι αρκετα μανιακη σα φιλολογος για να μου δωσει ορεξη για συζητηση και συμμετοχη.
Ελπιζω του χρονου τουλαχιστον, να εχω και εγω τη δικη σου τυχη...
Mar 16 2011 17:45
zoro77 → Robin-Chwan
ουσιαστικα απο το φορουμ ξεκινησα.. Πριν γραφτω μονο το ΟΡ ήξερα αντε και κανα μπλιτσονάρουτο..
Mar 16 2011 17:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed