Jump to content

Community Status Updates

Photo

frankie → RaiDeNJuNioR

KABAMARU μπορω να βρω καποιο raw μεταγλωτισμενο σε καλη αναλυση??οπως αυτο της πρωτης φωτο???δεσ το παρακτω λινκ [url]http://anime.gr/forums/showthread.php?t=9299[/url] Ayta pou exv katevasei einaikhs poiothtas apo tvrip enw ayth h fwto(screenshot) pou exoun valei, to prwto prin thn epeksergasia...einai para polu kalo mporw na vrw ola ta epeisodia se analysh paromoia me ayth??
Mar 16 2011 01:27
Photo

zoro77 → Fallen_Mpougatsa

υπαρχουν αλλα δυστυχως δεν ειναι απο αυτες που εγω γνωριζω
Mar 16 2011 01:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

Χα χα, δεν πειράζει, θα βρεθεί και μια κοπέλα από κει...! Να σε πω την αλήθεια, εδώ έχω δει πολλές κοπέλες να πηγαίνουν γήπεδο είτε ΠΑΟΚ είτε Άρη γι αυτό φαντάζομαι θα υπάρχουν κι εκεί.
Mar 16 2011 00:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei

A...Shu-chan [SPOILER]ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!?[/SPOILER] Δε νομίζω να το γυρνάει σε προφητεία,[SPOILER]παρόλο που θα μπορο΄σε κάποιος να το δει σαν "ο γιός ενός αγγέλου κι ενός διαβόλου θα καταστρέψει τον ανθρώπινο κόσμο/την Κόλαση κλπ[/SPOILER] αλλά αν όντως κάνει κάτι τέτοιο τότε εντάξει, δε με χαλάει! Μπορώ να πω ότι μ'αρέσει κιόλας -και ναι έχεις δίκιο για τον τύπο ότι έμοιαζε με τον Hellboy-. Κοίτα, ο αδερφός ο μικρός φάνηκε ικανός για κάτι τέτοιο αλλά μπορώ να πω πως θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον αν γυρνούσε ο βασιλιάς και τα έκανε όλα λίμπα. Χμ...θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται εκεί πάνω.
Mar 16 2011 00:29
Photo

πω πω την γκαντεμια μου.. βρεθηκε κοπελα που θελει γηπεδο και αυτη ειναι Θεσσαλονικη
Mar 16 2011 00:24
Photo

Να σε πω την αλήθεια, αυτό θα με άρεζε! Θα είχε καλή ατμόσφαιρα αν μη τι άλλο. Πω πω, τώρα θέλω να πάω γήπεδο!
Mar 16 2011 00:12
Photo

Kenobi-sensei → Fallen_Mpougatsa

και από εικόνες αλλάζει ο χαρακτήρας τους αλλά και με τη γνωριμία με άλλα πρόσωπα όπως ο Shugarl...πάντως βλέπω να το γυρνάει σε prophecy και έτσι αλλά έχει τη φάση του άσε που η εικόνα του δαίμονα θύμισε hellboy ...επίσης δε μπορώ να πιστέψω ότι νικήθηκε τόοσ εύκολα ο king ....τέσπα έχει πολύ ψωμί ακόμα και θέλω αφού τελειώσουν με τους κάτω να πάνε και προς τα πάνω
Mar 15 2011 23:59
Photo

θα σε πηγαινα Καραισκακη xD
Mar 15 2011 23:55
Photo

Απαπαπα, επιμονή! Δεν αλλάζω δεν αλλάζω!Καταρχάς αν έκανα κάτι τέτοιο δε θα μπορούσα ποτέ να γυρίσω σπίτι! xD Father brother mother θα με κυνηγούσαν με το δίκανο. Άσε που από ΠΑΟΚ να γίνω ΟΣΦΠ γιατί? Ο ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός του Βορρά όσον αφορά τους οπαδούς... Ε ναι, κάποια στιγμή πάλι θα έμπαινα και θα γνωριζόμασταν σίγουρα XD
Mar 15 2011 23:45
Photo

ναι θα ηταν διαφορετικα(και η ομαδα:-Ρ) καλα δεν παιζει να μη σε γνωριζα. Εισαι και ανιμε φαν εισαι και σπορτ φαν, οποτε πιο ευκολα τα πραγματα.
Mar 15 2011 23:36
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

Βασικα εγω τα ψιλοβαριεμαι αλλα οσο παιρναει ο καιρος τα εκτιμω πιο πολυ
Mar 15 2011 23:30
Photo

Maya-chan → Kamen Tantei Zura

Υπέροχο set. Από που είναι?
Mar 15 2011 23:26
Photo

Πω πω μανία να μ'αλλάξεις! xD Μα αν άλλαζα δε θα είχαμε αυτήν την φοβερή συζήτηση! Χα χα, με έχει πιάσει βλακεία και δεν ξέρω γιατί! Παντως αν ήμουν Αθήνα φοιτήτρια σίγουρα θα ήταν πολλά πράγματα διαφορετικά -αλλά όχι η ομάδα, χμφ!-.
Mar 15 2011 23:26
Photo

Robin-Chwan → zoro77

ΧD Τhnx! Τωρα ειμαι στο 610. Μαλλον επειδη τον τελευταιο καιρο διαβαζω πολλα manga συνηθισα.
Mar 15 2011 23:22
Photo

αν ησουν Αθηνα θα σε γνωριζα ως φοιτητρια και θα αλλαζες:-Ρ
Mar 15 2011 23:21