Community Status Updates
LuluChan92 → Kai
Χαχαχαχαχα! Ό,τι πεις! Μπορούμε να μηχανορραφήσουμε όσο θες για την εξάπλωση του κακού!!!
Και ναι, είμαι globally recognized fujoshi, καιρός να δραστηριοποιηθώ και εγχώρια!!! xD
Mar 16 2011 22:41
Jorg → Night Wizard Seal
[quote]Επίσης, κάτι άσχετο, ο Yasu στο Fuyu no Maboroshi, δεν είναι ΣΑΝ την Χρόμ από το KH;[/quote]
Χαχα ακριβώς! Αλλά επειδή είναι άντρας είπα να τον παρομοιάσω με τον Mukuro, όπως και ένα comment στο youtube. XD
Mar 16 2011 20:51
Jorg → Night Wizard Seal
Α ok then. Περιμένω για το πρόγραμμα...
btw σου έγραψα στο black hole, μόνο και μόνο για να ακουστεί η γνώμη μου. :P
Mar 16 2011 20:43
Night Wizard Seal → Jorg
Όταν μάθεις περισσότερα πές μου γιατί εγώ μένω Βόρεια προάστεια :P
Mar 16 2011 20:41
Jorg → Night Wizard Seal
Ω ναι! Σε ένα ντιβάνι "κάτι" hotel. XD
Ok. Αν είναι να κανονίσουμε καμιά συνάντηση και με τον Lethal Mike.
Mar 16 2011 20:39
Night Wizard Seal → Jorg
Επίσης, κάτι άσχετο, ο Yasu στο Fuyu no Maboroshi, δεν είναι ΣΑΝ την Χρόμ από το KH; :P
Mar 16 2011 20:38
Night Wizard Seal → Jorg
Θα έρθεις Αθήνα ρε αλάνι;! Που θα μείνετε; Αν περάσετε από το παλιό Mall, πες τίποτα :P
Ανοίχτηκε και ένα καινούργιο βέβαια πιο κοντά στο κέντρο.
Mar 16 2011 20:36
Kamui → Night Wizard Seal
Οτι και να λεω, ισχυει οτι στην ιστορια δεν ειμαι τοσο καλος οσο θα ηθελα.
Απλως ειναι θεμα τι συνθηκες θα μου πετυχουν.
Περυσι για παραδειγμα, η ιστορια ετυχε να μου αρεσει παρα πολυ, και η καθηγητρια ηταν αρκετα καλη.
Επειδη εκεινη ηταν νεοτερη ιστορια και ειχε περισσοτρες λεπτομεριες και κοινα στοιχεια με τη σημερινη εποχη, μου αρεσε να κρινω μονος μου καθε πολιτικη πραξη, και να λεω στο μαθημα πως βλεπω τα πραγματα με απο τη δικη μου οπτικη γωνια.
Μπορει στα γραπτα να μην τα πηγαινα ιδιαιτερα καλα και να μην εβγαλα αριστους βαθμους, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι το ευχαρηστηθηκα γιατι ημουν ο μονος που συμμετειχε ουσιαστικα στο μαθημα και ειχα μια απαντηση για ολα, ειτε σωστη, ειτε λαθος.
Mar 16 2011 20:25
Night Wizard Seal → Kamui
Άσ΄τα, μην τα συζητάς... :bahhh:
Εγώ ποτέ μου δεν διάβασα κάτι παπαγαλία, αλλά στην Ιστορία έχω 20.
Problem?
:P
Mar 16 2011 20:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed