Community Status Updates
LuluChan92 → Kai
Καλά, σίγουρα! Πάλι καλά που υπάρχει κι ελληνικό φόρουμ να μαζευόμαστε γιατί ο καθ'ένας μόνος του είναι παλούκι. Μέχρι τώρα δηλαδή για να μιλήσω για anime σοβαρά είχα μόνο τον αδερφό μου, ΕΛΕΟΣ!!! Ειδικά για yaoi αν φοβάσαι τις επικρίσεις από τους "έξω" δεν είναι να μιλήσεις με κανέναν!
Mar 17 2011 13:17
Kai → Napster
Hello! Question! Από ποιο manga/anime είναι ο cool κύριος με το πιστόλι και η κοπέλα με την ουλή από πίσω; :himitsu:
Mar 17 2011 12:59
Kai → LuluChan92
Ε, μη νομίζεις, όλοι/ες σχεδόν, κάπως έτσι ξεκινήσαμε και είναι και μέχρι να το πάρεις απόφαση να γραφτείς, μετά μέχρι να πάρεις απόφαση να γράααψεις :himitsu:. Τουλάχιστον, υπάρχει και ένα ενεργό forum με Έλληνες fans, έτσι για να έχουμε να το λέμε. Ειδικά για άτομα που ξεκινάνε τώρα είναι ό,τι καλύτερο γιατί υπάρχουν ψαγμένα άτομα που μπαίνουν στον κόπο και με το παραπάνω να τους κάνουν προτάσεις. Though that's not neccessarily good. Το θέμα είναι να ψάχνεται και ο καθένας μόνος του. Τουλάχιστον εδώ υπάρχουν παιδιά που προτείνουν και άλλα εκτός από τα κλασσικά.
:kill4u: Λίιιιιστα. Me likes. Είναι απολαυστικότατο να χώνεσε στις λίστες των άλλων και να ψαρεύεις νέους τίτλους ή να θυμάσαι άλλους που έχεις πετύχει και δεν μπήκες στον κόπο να τους δεις ή τους έχεις ξεχάσει τελείως. MAL και AP είναι οι καλύτεροι χώροι ψαρέματος, αλλά και οτιδήποτε άλλο μας κάνει. :blingeye2:
Mar 17 2011 12:53
LuluChan92 → iristella
Αν είσαι Αθήνα και είχες έρθει στην προβολή του Νοέμβρη τότε παίζει! xD
Mar 17 2011 12:32
LuluChan92 → Kai
Εμ, τι να κάνω! Πρώτα βρήκα τα ξένα site και δικτυώθηκα μετά σκέφτηκα ότι και στην Ελλάδα ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ (μιλάμε για πολύ αργές στροφές)!!! Αν είναι δυνατόν, 4 χρόνια να ασχολούμαι και αυτή η έκλαμψη να μου έρχεται το Νοέμβρη!!! xDDD
Θα φροντίσω να φτιάξω μια λίστα και θα επανέλθω δριμύτερη!
Mar 17 2011 12:30
Anelis → LuluChan92
Μουάχαχαχα!!
Α, άμα κάνεις λίστα με yaoi στην Kai στείλε την κ από εδώ, ζήλεψα XD
Πέρνα και από τα yaoi threads να fangerlιζόμαστε πιο άνετα...
Mar 17 2011 08:28
Wild Monkey → toni
Χαχα τελικά δεν είμαι ο μόνος fan του LoL. Αν θες κάνε με add, μη φοβάσαι, είμαι βετεράνος ;)
Mar 17 2011 02:10
iristella → LuluChan92
Thanks for the add xD. Fujoshi united το προφιλ βλέπω. xD Σε έχω πετύχει και πουθενά έξω?
Mar 17 2011 01:39
zoro77 → basilakis500
watchop.com για online!
isohunt για κατεβασμα!
επισης yibis.com απο 382 και μετα με αψογη ποιοτητα!
Mar 17 2011 01:02
Kai → LuluChan92
:hero: And the evil will prevail!
:hahaha: Καλά, όλοι ξεκινάνε από μέσα προς τα έξω, εσύ πρώτα βγήκες εξωτερικό; Προχωρημένη σε βλέπω!!
:kill4u: Κάνε μου και μια μεγάαααλη λίστα με τι διαβάζεις/βλέπεις, νομίζω πως θα τα πάμε καλά.
Mar 17 2011 00:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed