Community Status Updates
LuluChan92 → Kai
Δεν είναι μόνο ότι τα λεφτά είναι λίγα, είναι και πόσο σ'ευνοεί η τύχη!!! Γιατί πήγα να κάνω αγορά με τη χρεωστική, έκανα ολόκληρο setup στο PayPal και ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Που φυσικά σημαίνει ότι πρέπει να πάω να βγάλω άλλη... F@#$%&*?!
Πού να δεις στο δικό μου σόι τι γίνεται... Όλοι και όλες τους να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους... Και δεν ξέρουν τι τους περιμένει (μεγάαααααλο story), έχει να πέσει ξύλο όταν πάρουν χαμπάρι...!!!
Mar 17 2011 14:33
Kai → LuluChan92
Μπα, mangatraders μόνο και πάλι στην αρχή κατέβαζα μόνο ότι δεν υπήρχε αλλού, είμαι από αυτά τα χαζά παιδάκια που τα περισσότερα τα διαβάζουν online. Αλλά αν κάτι μ' αρέσει πολύ, είναι completed ή έχει πολλά volumes για διάβασμα ή απλά ξέρω ότι θα το ξεχάσω διαφορετικά XD μπαίνει για κατέβασμα. Μου πρότεινε παιδί από εδώ έναν mangareader ευτυχώς, γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να άρχιζα να κατεβάζω.
Γενικά βολεύομαι με MyAnimeList για να κοιτάζω τίτλους, manga-updates για scanlation groups επειδή κάποια τα κατεβάζω κατευθείαν από την ομάδα και mangahelpers για το manga shoutout να βλέπω καινούργιους τίτλους που εμφανίζονται. Μπέρδεμα, το ξέρω.
Πάντως βλέπω κολλημένη με yaoi/shonen-ai, θα βρεις σίγουρα καλή παρέα μέσα στο forum :riiight:
Mar 17 2011 14:30
LuluChan92 → Anelis
Αυτάαααα... Κι άλλα πολλά, αλλά έχουμε χρόνο και για τα υπόλοιπα! xD
Mar 17 2011 14:27
LuluChan92 → Anelis
... Only The Ring Finger Knows (Kannagi/Odagiri), Desire (Maki Kazumi/Yukie Honami)
Από novels: Body Language (Aki Morimoto), Caged Slave (Takamura Yuiko), S [Esu] (Saki Aida), The Guilty (Katsura Izumi), πάλι Only The Ring Finger Knows και Desire και τα πιο χαρούμενα από Narise Konohara...
Mar 17 2011 14:27
LuluChan92 → Anelis
Λοιπόν! copy-pasta ό,τι πέρασε από την Kai: Για μένα οι Kaname Itsuki, Youka Nitta και Takanaga Hinako δεν περνάνε καν από τη διαδικασία επιλογής τίτλων! Όλα είναι θέμα art!!! Τα παίρνεις έτσι όπως είναι! xD Το όνομα Fujisaki Kou μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί στην ίδια λίστα.
Αλλα personal favorites(στα περισσότερα όπου υπάρχουν βάζω τους αγγλικούς): Clear Skies (Sugano/Ninomiya), Hey! Class President (Kaori Monchi), Maiden Rose (Inariya Fusanosuke), Junjou Romantica (Nakamura Shungiku), Katekyo! (Moegi Yuu), Love Mode (Shimizu Yuki), Okane Gai Nai (Kousaka/Shinozaki)...
Mar 17 2011 14:25
Jorg → Kai
Θα το έκανα αλλά, εκτός από το 4.30 με 6.30 μάθημα που έχω σήμερα, μου έβαλε ο φυσικός 7 με 9, οπότε μόνο μετά αν μπορέσω.
Έχω απορία πάντως να δω τι θα κάνουν οι άλλοι. Θα συνεχίσουν το ίδιο βιολί, θα γράψουν κάτι παραπάνω ή δεν θα πατήσουν στο thread; :hahaha:
Mar 17 2011 14:23
Kai → LuluChan92
Ασε ρε, την ελληνική νοοτροπία μας δλδ, ο ανδρισμός μετριέται από το πόσο αντιπαθείς του ομοφυλόφιλους. Από πότε; Γιατί; Οκ, εντάξει, δε σου λέει ο άλλος 'γίνει κι εσύ', εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει στο κρεβάτι του. Σωστό ή όχι για εσένα, δικαιωμά του να κάνει ότι θέλει.
Καλά, σαν λαός όλα τα κάνουμε ανάποδα αυτό είναι γνωστό. Πάντως τυχερή είσαι. Εδώ σ' ένα μαγαζί έπρεπε να τον πρήζεις ασταμάτητα για να σου φέρνει κάτι και μιλάμε για γνωστούς τιτλους, έτσι; (Στο εξωτερικό τουλάχιστον) Οπότε όταν τελικά το έπαιρνες απόφαση έπεφτες σε άλλους που πιθανόν να μην είχες αρχίσει, για support στη βιομηχανία και μόνο. Πλέον αγοράζω online και καθάρισα, αλλά έχω και 2-3 τιτλους να με περιμένουν παραπονεμένοι στα ράδια να τους συνεχίσω.
Το κακό είναι, ότι τα money είναι λίγα και οι σειρές πολλές :sadist:
Mar 17 2011 14:21
LuluChan92 → Kai
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ??? ΣΤΟ MANGATRADERS??? *προσκυνώ* Κι εγώ από κει κατεβάζω (μετά μανίας όμως)! Mangatraders και Nihonomaru ψάχνω, αν έχεις και κανένα άλλο site κατά νου please tell me!!!
Mar 17 2011 14:14
Kai → Kamen Tantei Zura
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SrMtgd3gpqw[/YOUTUBE]
:hahaha: Ρε συ, ό,τι νά'ναι, στο 2 και κάτι μ' έπιασε σπαστικό.
Mar 17 2011 14:14
LuluChan92 → Kai
Ααααα, καλά, το yaoi εδώ έχει να φάει καταδίκη...! Ειδικά αυτοί οι "Ελληνάρες" που το παίζουν ανοιχτόμυαλοι και αν τους πεις ότι έχεις φίλο ομοφυλόφιλο να πέσουν να σε φάνε...
Το ανάποδο γαμώτο μου μέσα, πήγα στο Jemma στον Πειραιά και βρήκα το αγαπημένο μου novel ever και δεν υπήρχαν οι τρανταχτοί τίτλοι??? Κόντεψα να πάθω αμόκ!!!
Mar 17 2011 14:10
Kai → Jorg
My dear partner in crime, όταν με το καλό βγει το νέο chapter, ας ελπίσουμε σήμερα, αν έχεις όρεξη [s]σφύρα[/s] γράψε μια για να ξέρουμε ότι ξεκινάει το έγκλημα :kill4u:
Μπορεί να είμαι για μάθημα εκείνη την ώρα, αλλά θα τιμήσω την πρόσκλησή μόλις επιστρέψω :hahaha:
Mar 17 2011 14:09
LuluChan92 → Kai
... Only The Ring Finger Knows (Kannagi/Odagiri), Desire (Maki Kazumi/Yukie Honami)... Να βάλω κι άλλα τώρα??? Άσ'το εδώ προς το παρόν!!! xD
Από novels περιμένω εναγωνίως το τελευταίο μέρος του Only The Ring Finger Knows... Μια μικρή λίστα με τ'αγαπημένα: Body Language (Aki Morimoto), Caged Slave (Takamura Yuiko), S [Esu] (Saki Aida), The Guilty (Katsura Izumi) και τα πιο χαρούμενα από Narise Konohara...
Mar 17 2011 14:03
Kai → LuluChan92
Αχα! Νομίζω ότι κάποια από τα πρώτα 4 ονόματα που ανέφερες μου τα έχει αναφέρει ξανά η αδερφή μου, πιθανόν το 3ο. ΄Λίγο που τσάκαρα το art από τα covers, νομίζω πως θα προτιμούσα 3-4 από άποψη σχεδίου.
Αυτό το Class President το πέτυχα σήμερα στο mangatraders και το άνοιξα. Τυχαίο; XD
Όσο για το Junjou Romantica, τόσο καλό είναι. Μου το πέρασε η αδερφή μου στο laptop να το δω σε φάση 'Κατάλληλο για όλους' κι ας μην ασχολούνται. XD Και μου κάνει εντύπωση γιατί έχω πετύχει αγόρια σε κάποια threads να μιλάνε γι' αυτό. Θα τσεκάρω και τους υπόλοιπους τιτλους.
Mar 17 2011 14:01
Kai → LuluChan92
:hahaha: Κατάλαβα, μια από τα ίδια κι εγώ με τη μικρή μου αδερφή (κόβει βόλτες στο forum, μπορεί να την πετύχεις). Ευτυχώς που τα γούστα μας είναι αρκετά κοινά και μπορώ να την πρήζω (κι εκείνη εμένα) γιατί αλλιώς δε θα την παλεύαμε με τίποτα. Βέβαια υπάρχουν και φάσεις που τα γούστα μας δεν ταιριάζουν αλλά παρόλα αυτά αλληλοπρηζόμαστε σε τελείως σαδιστική τάση (-δε με νοιάζει, να κάτσεις να τ' ακούσεις στυλ-) για να έχουμε να τα πούμε σε κάποιον, zetsuboushitaaaa δηλαδή!! :zetsubou:
Στα ξένα forums επειδή μπαίνουν πάαααρα πολλοί, ναι μεν γίνονται ωραίες συζητήσεις, αλλά χάνεσε μέσα στα πολλά posts και τους πολλούς users και πολλοί καταλήγουν να λένε απλά τη γνώμη τους και τέλος. Γενικά παντού ισχύει να πετύχεις το σωστό thread με τα σωστά άτομα.
Καλά, το θέμα δεν είναι μόνο με τα yaoi, αλλα γενικότερα στην Ελλάδα έχουμε θέμα μεγάλο με την ομοφυλοφυλία, ειδικά οι άνδρες. Το θέμα είναι να μην είσαι ανοιχτόμυαλος μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις. Shonen-ai/yaoi δεν έχω διαβάσει πολύ, κάτι λίγα και πάλι shonen-ai νομίζω ήταν τα περισσότερα από αυτά και ούτε κρύο-ούτε ζέστη για εμένα.
Όπως και με τα yuri, δεν τρελαίνομαι, αλλά αν πετύχω κάτι και μου φανεί οκ, θα το διαβάσω. Βέβαια έχω κάνει πολλές άστοχες επιλογές απ' ότι φαίνεται γιατί όποτε πήγαινα στην αδερφή μου κι έλεγα 'Ρε συ, πέτυχα το τάδε shonen-ai και το διάβασα, αλλά δε μου άρεσε και πολύ.' μετά την είχα να μου τη λέει σε φάση
:madtodeath: "Καλά, πήγες και διάβασες και απ' όλα όσα υπάρχουν αυτό το χαζό πήγες και πέτυχες; Ας διάβαζες το Χ, το Υ ή το J κλπ'
XD Και άρχιζε να μου αραδιάζει τίτλους...
Mar 17 2011 13:52
LuluChan92 → Kai
Λοιπόν! Ας ξεκινήσω από manga. Για μένα οι Kaname Itsuki, Youka Nitta και Takanaga Hinako δεν περνάνε καν από τη διαδικασία επιλογής τίτλων! Όλα είναι θέμα art!!! Τα παίρνεις όλα έτσι όπως είναι! xD Το όνομα Fujisaki Kou μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί στην ίδια λίστα.
Τώρα, για άλλα personal favorites, οι τίτλοι έχουν ως εξής (στα περισσότερα όπου υπάρχουν βάζω τους αγγλικούς): Clear Skies (Sugano/Ninomiya), Hey! Class President (Kaori Monchi), Maiden Rose (Inariya Fusanosuke), Junjou Romantica (Nakamura Shungiku), Katekyo! (Moegi Yuu), Love Mode (Shimizu Yuki), Okane Gai Nai (Kousaka/Shinozaki)...
Mar 17 2011 13:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed