Community Status Updates
Napster → Hanzo
Βασικα ψηνομαι να αρχισω τα 3+4. (Πρεπει με την σειρα να τα παιξω?)
Βρηκα τις undub versions απλα ηθελα να σε ρωτησω αμα ειναι καλο στα αγγλικα ή [I]τραγικο[/I]. xD
Mar 19 2011 22:53
Napster → Kai
Ναι ναι!
Madhouse: 100%
Pierrot: 90% (Pierrot's filler: 100%) :hahaha:
Me like! :x3: $_$
Ηρωιδα=cool χωρις ουλη ειπες? :kill4u: 100κατι chaps εχει? Ψηνομαι να το αρχισω.:joyful:
Το anime σιγουρα θα το δω, το manga [I]μπορει [/I]να το αρχισω.
Mar 19 2011 22:50
Hanzo → Napster
Για τα 1+2 εχω τις αμερικανικες εκδοσεις κατεβασμενες στο ενα και την jp με translation patch στο αλλο.Τα 3+4 τα εχω αυθεντικα αλλα τις pal εκδοσεις.Το localization ειναι σε γενικες γραμμες πολυ καλο στα δυο τελευταια (στο πρωτο ειναι αθλιο,μεχρι το χρωμα ενος χαρακτηρα αλλαξανε για να χωσουν ντε και καλα μαυρο στο team xD).
Δεν εχω ψαξει για undub εκδοση/patch παντως.Ρωτα στο playstation thread.Ολο και καποιος θα ξερει.
Mar 19 2011 22:43
Kai → Napster
:hahaha: Άνοιξε thread με τα παρακάτω λόγια
"Ανάβω λαμπάδες για anime adaptations/sequels, τιμή συμφωνήσιμη. Επιτυχία εγγυημένη όταν πρόκειται για παραγωγή Madhouse"
Είναι απίθανο! Έχει πολύ φάση και πολύ καλούς χαρακτήες, :hero: και η ηρωίδα είναι cool και χωρίς ουλή. Γενικά αν ψάχνεις μια καλή κωμωδία θα την εκτιμήσεις. :hahaha: Διάβασε το manga να γίνουμε πολλοί :blingeye2::blingeye2:, ψήθηκε και η Zura και άρχισε το one-shot σήμερα. Αλλά μετά δες και το anime :hahaha:
Mar 19 2011 22:08
Napster → Kai
Ναι μικρη-μικρη αλλα μονο εγω και εσυ ξερουμε για αυτην την επιχειρηση.:sadist: Τι μπορουμε να κανουμε για να γινει μεγαλη η επιχειρηση μου? Λες να αναψω λαμπαδες για OP/Naruto/Bleach aka overrated τριπλετα. Θα ερχοντε τα fanboys/girls και θα με παρακαλανε. :tensai: <Εβαλα το εικονιδιο, για να μην με πεις μετα πως το ξεχασα.:hahaha:
Την ανοιξη εχει Gintama season 2?
Anime ή manga? Το anime το εχω στα plan to watch απο τοτε που αρχισες το manga του.
Edit: Ειδα στο MAL πως το εχεις στα αγαπημενα σου. ο.Ο Τοσο καλο ειναι?
Mar 19 2011 21:48
Night Wizard Seal → johntheo95
Κοίτα η συγκεκριμένη μπορεί να είναι και δική τους μουσική, μπορεί και όχι. Σε αυτά τα συγκροτήματα υπάρχει μεγάλη επιρροή από κλασικά κομμάτια και πολλές φορές κάνουν και διασκευές τους. Είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο σε αυτού του είδους τη μουσική. Οπότε, χωρίς να είσαι ο ίδιος ο καλλιτέχνης, είναι όλιγον τι δύσκολο να βρεις αν είναι κάποιο κομμάτι, εκτός βέβαια αν είναι πολύ γνωστό.
Mar 19 2011 21:45
johntheo95 → Night Wizard Seal
να ρωτησω στο τραγουδι που ανεβασες το saikai no chi to bara ξερεις μηπως απο που ειναι η μουσικη στο 2:42 περιπου,οχι οι καμπανες η αλλη μουσικη.εχω την εντυπωση οτι την εχω ακουσει και καπου αλλoυ ισως σε κλασικο κομματι,μηπως ξερεις???Τhanks anyway
Mar 19 2011 21:34
Kai → Napster
:hahaha: Οκ, ακόμα είναι μια μικρή επιχείρηση, αλλά ΜΙΑ ΜΕΡΑ θα γίνει ολόκληρη βιομηχανία και όλοι οι otaku θα βασίζονται επάνω σου.
Ναι-ναι, Gintama. O Yamazaki. :hahaha: Άντε-άντε, θα βγει η 2η season, κάτσε δες. Επίσης έχουμε εναλλακτικό και κάνουμε promo και τώρα τελευταία υπνωτίζουμε κιόλας
:hypno: Δες Sket Dance
Mar 19 2011 21:25
Napster → Kai
Αμα ειχα ολοκληρη βιομηχανια τοτε θα αναβα λαμπαδες για sequel του RuroKen.:hahaha:
Ναι, μαλλον θα το εβγαζαν αυτες τις μερες αλλα με τους σεισμους αργησε. :/
Το setακι σου απο ποιο anime/manga ειναι? Gintama?
Mar 19 2011 21:18
6Greed9 → iris 生活 kurosaki
hey,εγω sankyou^^
βασικα ναι,ειμαι απο κοζ,ειδα πως κ συ εισαι αν κ δν παιζει να σε εχω δει.
πας στο 3ο ε?αυτο μου λεει η photo:P
κ γω εκει ημουν,ωραιες εποχες ^^
Mar 19 2011 20:44
6Greed9 → Sabaku316
ψυχολογια ε?πολυ ενδιαφερον.εγω ειμαι στο τμημα λαικης κ παραδοσιακης μουσικης στην αρτα ειμαι,2ο ετος και γω.Μπα,φοιτητες στην κοζανη δεν ξερω να σου πω την αληθεια.Τι σου λεει πως περναει εκει?Την παλευει?:P
Mar 19 2011 20:41
Kai → Kamen Tantei Zura
Ε, ναι, τώρα που φρεσκαρίστηκε και με το μπανάκι είναι έτοιμος να τα δώσει όλα
Mar 19 2011 20:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed