Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenobi-sensei → Giorgosdbz

και που μπορείς να το κάνεις αυτό??? εγώ μόνο το "eggrafh " βλέπω πάνω αριστερά αν μπορούσες αν με βοηθήσεις θα σου ήμουνα υπόχρεος :)
Mar 20 2011 13:16
Photo

red pyramid → meidei

[FONT=Verdana][SIZE=2]Το συνεχίζω από εδώ καθότι έχει αρκετό ενδιαφέρον η κουβέντα αλλά η τρύπα έχει αρνητικότατη ιστορία σε τέτοιου είδους συζητήσεις και για αυτό δεν θέλω να το τραβήξω εκεί. [/SIZE][/FONT][SPOILER][FONT=Verdana][SIZE=2][QUOTE]1) Συμφωνώ, μέχρι τώρα δεν είχαμε κάτι σαν αυτό που λέω και ούτε και τώρα έχουμε όση θα έπρεπε. Πιστεύω όμως ότι σε σχέση με τον περασμένο αιώνα, άλλαξαν αρκετά πράγματα που να μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε μια τέτοια πιο λειτουργική δημοκρατία, συνδυάζοντας τα μέσα που ενεργοποιούν μαζικά τους πολίτες, πιο ανοιχτή πολιτική σκηνή -αποκεντρωμένη- και νομοθεσίες που να εξασφαλίζουν ότι ακόμα και αν υπάρχουν μυστικά πίσω από την κυβέρνηση, αυτός που νιώθει ότι πρέπει να τα αποκαλύψει δεν θα βρεθεί σε στρατιωτική φυλακή. 2) Αυτό πιστεύω ότι οι πολίτες της Αιγύπτου και της Τυνησίας θα μπορούσαν να το πετύχουν, αλλά στην Αίγυπτο τουλάχιστον επενέβη η Αμερική, άρα δεν τρέφω ελπίδες για ανάδειξη ενός νέου τύπου δημοκρατίας. 3) Η Ισλανδία όμως, μετά τις δικές της -οικονομικές- ταραχές έκανε βήματα προς αυτά που περιέγραψα.[/QUOTE][/SIZE][/FONT][QUOTE] [FONT=Verdana][SIZE=2]Quote:[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Serif θεωρούνται τα καταλληλότερα γράμματα για καλή και εύκολη ανάγνωση δοκιμάζω να αλλάξω το μέγεθος μπας και σε βοηθήσει αύριο περισσότερο [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]4) και για το άσπρο λένε ότι είναι κουραστικό, αλλά εγώ στον υπολογιστή δεν μπορώ να έχω σκούρα φόντα. Πάντως τα Serif σου ήταν πρόβλημα τη νύχτα, που ο εγκέφαλος υπολειτουργεί. Τώρα εντάξει.[/SIZE][/FONT][/QUOTE][FONT=Verdana][SIZE=2] 1 & 2) Υπάρχουν κάποια πράγματα που στη φύση του ανθρώπου είναι σταθερά. Οι θεσμοί στους οποίους ζούμε δεν διαμορφώθηκαν χθες αλλά είναι έτσι με την σημερινή τους μορφή λόγω των α και β δοκιμασιών που πέρασαν. Κάνε π.χ. τον κόπο και διάβασε κάποια περίληψη της περιόδου που οι ΗΠΑ λειτουργούσαν με βάση τα λεγόμενα "Άρθρα της Συνομοσπονδίας." Πρόκειται για μια περίοδο που το σύνταγμα της χώρας περιόριζε έντονα την κεντρική εξουσία -και την έκανε εύκολα κατακριτέα στον οποιονδήποτε- και τον έλεγχο που μπορούσε να ασκήσει στους πολίτες της. Αν ο στόχος είναι η αποκέντρωση μιλάμε για το καλύτερο παράδειγμα που έχει βιώσει ο κόσμος μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό και οι περισσότεροι ιστορικοί συμφωνούν ότι με αυτή τη μορφή διακυβέρνησης η χώρα δεν θα υπήρχε σήμερα. Αλλά το σύστημα της χώρας είναι μακράν από τα πιο αποκεντρωμένα και καταφέρνει να ισορροπήσει την ανάγκη για ισχυρή διακυβέρνηση με την ελευθερία του κάθε ατόμου. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως καλώς ή κακώς δεν μπορεί να υπάρξει κάποιου νέου είδους δημοκρατία και αυτό δεν έχει σχέση με τα μέσα τα οποία έχουμε αλλά με το τρόπο που λειτουργούν οι άνθρωποι γενικότερα. Τα όρια της ελευθερίας που μπορεί να έχει μια κοινωνία έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές και πιστεύω έχουν καθοριστεί πλέον σχετικά καλά στην πλευρά του κόσμου που ζούμε. Αν μη τι άλλο, αν ήταν να εμφανιστεί αυτό το νέο είδος ελευθερίας αμφιβάλω αν θα εμφανιζόταν από ένα αμόρφωτο, ιδιαίτερα θρήσκο λαό ο οποίος αυτή τη στιγμή απλά δείχνει να ξεσπάει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα του. Άσε που και η μυστικότητα είναι κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό. Γιατί για να υπάρξει διπλωματία αρκετά πράγματα πρέπει να γίνουν κάτω από το τραπέζι. Και το να αποκαλύψεις κάθε μυστικό της εκάστοτε κυβέρνησης δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι γνωστοποιείς την πραγματικότητα -η πλειοψηφεία του κόσμου και πάλι θα προτιμήσει να μάθει από κάποιον τρίτο το τι έχει ειπωθεί, συνήθως επειδή συμφωνούν μαζί του ιδεολογικά ή επειδή τον συμπαθούν περισσότερο σε σχέση με τους ανθρώπους τους οποίους διαφωνεί. 3) Δεν έχω παρακολουθήσει την περίπτωση της Ισλανδίας, θα ήθελες να μου πεις ποιες εξελίξεις έγιναν ακριβώς εκεί τις οποίες θεωρείς θετικές; 4) Χμ, αυτό είναι σχετικό. Στο χαρτί είναι κανόνας απαράβατος το λευκό φόντο για καλή ανάγνωση, αλλά ο υπολογιστής εκπέμπει κατευθείαν φώς οπότε δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει απόλυτα ένας κανόνας.[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Και όπως βλέπεις τώρα χρησιμοποιώ sans serif για να σε βοηθήσω :P[/SIZE][/FONT][/SPOILER][FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
Mar 20 2011 13:11
Photo

DarkElf → Erisadesu

Χρόνια πολλά!!!Να τα εκατοστήσεις!!!Οι επιθυμίες σου ευχές μου!!!
Mar 20 2011 11:53
Photo

jun → Erisadesu

e fuck. γαμωτο μου που δεν μπαινω συχνα :/ aaaaaa εχεις γενεθλια ειδα?! χρονια πολαααα! οτι επιθυμεις να σου ρθει!
Mar 20 2011 05:28
Photo

Sabaku316 → 6Greed9

****, ενδιαφέρον ακούγεται!Αν σ αρέσει κιολας...Αυτός βασικά είναι από Κοζάνη, σπουδάζει Ρεθυμνο μαζί μου.Από ανιμε λοιπόν;
Mar 20 2011 02:36
Photo

Erisadesu → Orion19

ναι!!!!!
Mar 20 2011 02:01
Photo

Orion19 → Erisadesu

Έχει ο Milch γεννέθλια; Αχαχα! Χρόνια Πολλά και σε αυτόν, τότε!
Mar 20 2011 02:00
Photo

Erisadesu → Night Wizard Seal

ευχαριστώ!!! και εσύ ότι ποθείς !!! (καλά αν δεις τις συζητήσεις μας μόνο στα γενέθλια μου μιλάμε? _)
Mar 20 2011 01:58
Photo

Erisadesu → jun

δεν θυμάμαι ξέχασα....
Mar 20 2011 01:57
Photo

Erisadesu → Lucy Heartfilia

ευχαριστώ!!!! και εσύ ότι ποθείς.
Mar 20 2011 01:56
Photo

Erisadesu → Orion19

ΑΑΑ!!! δεν ήξερα ότι υπάρχει κορεάτη ηθοποιός που έχει ίδια γενέθλια με εμένα!!! ευχαριστώ για τις ευχές σου και το καλύτερο δώρο !!! Ευχαριστώ και εκ μέρους του Takenaka Naoko του Yuya Endo
Mar 20 2011 01:55
Photo

Orion19 → Erisadesu

Εσύ και ο [B]Kang Ji Hwan[/B]! Να σας χαιρόμαστε! Χρόνια Πολλά! [IMG]http://endersgirrrl.files.wordpress.com/2010/12/kangjihwan-mykoreanstars.jpg[/IMG] Και για να μη σε αφήσω έτσι [SPOILER][IMG]http://www.kpoplive.com/wp-content/uploads/2010/06/TOP.ITF_.06082010-1024x819.jpg[/IMG][/SPOILER]
Mar 20 2011 01:50
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

[YOUTUBE]tgkxSkF7QOU[/YOUTUBE]
Mar 20 2011 01:21
Photo

Lucy Heartfilia → Erisadesu

[CENTER]:D :D :D :D Happy B-Day!!!!!!! :D :D :D :D [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/4042/bb15gg3.gif[/IMG][/CENTER]
Mar 20 2011 00:36
Photo

Kai → Napster

Κοίτα, πάω να κλείσω deal για Gamaran, γράφω, μπαίνω mangaread και το βλεπω 1ο-1ο να έχει κάνει update. Και λέω 'ήταν σημάδι ότι αυτή η συμφωνία θα πάει καλά' και διάβασα το πρώτο chapter ήδη. Επίσης εμπιστεύομαι κι εγώ το γούστο σου, οπότε αργά ή γρήγορα θα την έκανα έτσι κι αλλιώς την αρχή. Ο Kenny είπε οτι παλιά γινόταν όποτε θέλανε, αλλά όταν έφτασα up-to-date, με βοήθεια μία από τις λίγες φορές η τύχη και μετά από λίγο καιρό το πιάσαν οι Trinity Bakuma άρχισε να γίνεται συχνά update.
Mar 20 2011 00:32