Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Πρέπει να βάλω στον Φλώρο να ακούσει την αγαπημένη του μπάντα :hahaha: Θα έχει ξεχάσει τις μουσικές του προτιμήσεις.
Mar 19 2011 19:59
Photo

iris 生活 kurosaki → 6Greed9

helloooo....sankyou για τη φιλια :P :O κατι για κοζανη βλεπω !!! κοζανη μενεις?
Mar 19 2011 18:47
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Έλα, άφησέ τα αυτά τώρα, μεταξύ μας. Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι έχεις ανοίξει ολόκληρη βιομηχανία με λαμπάδες, γι' αυτό κατάφερε και πήρε 2η season το Kaiji. :Crying2: Δλδ, είπαμε αμάν μέχρι να μας δώσουν ημ/νία και τόσο καιρό ούτε ένα trailer έτσι για δείγμα. [I][SIZE=1]ΥΣ. Πέρα από την πλάκα, οκ δικαιολογημένα θα γίνει ό,τι γίνει αυτές τις μέρες[/SIZE][/I]
Mar 19 2011 16:56
Photo

didimakia → redgar

[QUOTE=redgar;481238]@didimakia: Που βρισκεις τις φωτογραφιες τον manga χρωματισμενες?[/QUOTE] [url]www.deviantart.com[/url] is your friend ;)
Mar 19 2011 16:56
Photo

Napster → Kai

Εμ, καλα. Ποσες λαμπαδες νομιζεις πως εχω? xD o.O. Αμα το καθυστερησουν θα πεσουν πολλα manly tears.
Mar 19 2011 16:24
Photo

BoredForLife → Darthnicolas

Βασικά το είδα σε ένα video....Γι αυτό το λέω..... Αρα να τα παρατήσω??
Mar 19 2011 16:19
Photo

ντάξει τελι΄κα μπορώ να τα βάζω με skill cards.... εβγαλα alice και τώρα προσπαθώ να βγάλω Thanatos με Die for me! Γινεται??
Mar 19 2011 15:49
Photo

Kai → Napster

:oo: Tιιιιι; Τόσο καιρό δεν άναβες κεριά δηλαδή; Δεν έχω δει κάτι, αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση κι αν το καθυστερούσαν ή αν δεν βγει και καθόλου πριν αρχίσει.
Mar 19 2011 15:13
Photo

Napster → Kai

Δε πιστευω να επαθε τιποτα η Madhouse Studios απο τους σεισμους. ~_~ Αυτη τη βδομαδα θα πρεπει να βγει το θρυλικο trailer. (Θα παω να αναψω καμια λαμπαδα αυτες τις μερες):hahaha: Ωραια. Μπραβο στους Triad. :D
Mar 19 2011 14:58
Photo

KaiKenny

[spoiler] :hahaha: Αρκεί να μη το χρησιμοποιεί πολύ το τρίγωνο γιατί μόνο κουραστικό μπορεί να καταντήσει. Who cares about Saaya; Η Himeko μας καίει εμάς! Δε πα να μη της μιλήσει και ποτέ; :hehehe: Γενικά ο Tsubaki υπάρχουν περιπτώσεις που βγάζει γέλιο και άλλες που κατντά κουραστικός. Αλλά ήταν τρομερό να τους βλέπεις να τον έχουν ΟΛΗ την ώρα από δίπλα και να τον έχουν τελείως γραμμένο :hahaha: [/spoiler]
Mar 19 2011 14:38
Photo

Sabaku316 → 6Greed9

Eγω είμαι από Αθήνα και σπουδάζω Ψυχολογία Ρέθυμνο, 2ο έτος. Ωραία, έχω ένα συμφοιτητή από Κοζάνη, Μάριο Μπίσκα τον λένε δεν ξερω αν τον ξέρεις.Τί έτος είσαι συ;
Mar 19 2011 14:23
Photo

KennyKai

[spoiler]Ωραία το έκλεισε αλλά η υπόθεση Saaya έχει μείνει μετέωρη, και πάμε ολοταχώς για ένα awkward ερωτικό τρίγωνο από δω και πέρα. :smokingg: Himeko, βγες στην επίθεση plz. :blingeye2: Who cares about Tsubaki. :hahaha: Όσο για τη συνέχεια, δεν έχω κατεβάσει raws πέραν του arc που μόλις τελείωσε, οπότε δεν ξέρω. :hot: Θα ψάξω και θα σε ενημερώσω.[/spoiler]
Mar 19 2011 14:16
Photo

To επόμενο?? Να σου πω....Valkyrie με Tarukaja πως βγάζω, θυμάσαι?
Mar 19 2011 14:04
Photo

Ααα οκ το έπιασα..... Θα αρχίσω να τα κάνω complete τα quests.... Εγω από κοστούμια άκυρα έχω πάρει swimsuits για Mitsuru και Yukari , Santa για Mitsuru και φυσικά τα Battle Panties :blush2: Πάντως γρήγορα τελίωσε το παιχνίδι...... Αλλά θα μου πείς πήγαινα κάθε βδομάδα στο Tartarus γιατί καθόμουν και διάβαζα για να ανέβουν τα Academics...:borednn9:
Mar 19 2011 13:16
Photo

KaiKenny

:hahaha: Epic το πώς το έκλεισε [spoiler] Και δε τα δραματοποίησε τα πράγματα -μπράβο του- και είχαμε και λίιιγη εξέλιξη στο θέμα. Αφού δεν το είχε σκεφτεί ως τώρα πιθανόν ν' αρχίσει να το σκέφτεται. Το θεϊκό είναι που στο τέλος είχανε συνηθίσει όλη τη διαδικασία με το άλλαγμα κλπ :hihi2: :hahaha: Έλεος ο Tsubaki μέσα σ' όλα, η σκηνή στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά. Και το θεϊκό ήταν ότι παρόλο που ήταν έτσι μέχρι το τέλος δε του έδιναν σημασία. Γνωρίζεις αν θα έχουμε κάποιο Arc στο επόμενο ή θα είναι 1ch-story; [/spoiler]
Mar 19 2011 12:02