Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → red pyramid

Α, ωστε εχει φτασει σε τέτοιες δοξες το social networking? :lol: Να σαι καλα για την ενημερωση. Ρε τι μαθαινουμε βραδυατικα... Το ανιμε ειναι αρκετα παλιο (καποιους τους κουραζει το animation) Tην ταινια και τα OVA προτεινω BakaBT, γενικα δεν βρισκονται ευκολα απο αλλου.
Mar 20 2011 00:25
Photo

DoB → Vagelio

Ναι, τελείως κουλό αυτό με την τουαλέτα...:sadist: Όλες τις άλλες φορές ταξιδεύει κανονικά όπου υπάρχει νερό, αλλά το παρθενικό ταξίδι το έκανε μέσω τουαλέτας... Σίγουρος πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που τον ρούφηξε η τουαλέτα!:hahaha: Έχει 122 επεισόδια, εγώ μέχρι τώρα έχω δει τα πρώτα 50, και μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι επικό!:lovulovu: Όχι μόνο για τα bishounens, αλλά και για το story και την interaction μεταξύ των πρωταγωνιστών. Καλά, πέφτει fanservice με το κιλό, πιο πολύ κι από Kuroshitsuji, αλλά έχει πολύ ωραία ιστορία και θέτει αρκετά ζητήματα για το ρατσισμό και το μίσος των ανθρώπων. Έχει [I]εξαιρετικό[/I] background story, το πρόβλημα είναι ότι πολύ συχνά ξεχνούν το frontground και το κάνουν ο,τι να 'ναι...:frozen: Τι εστί Meine Liebe? Ne? Ne?:blingeye2:
Mar 20 2011 00:23
Photo

Napster → Kai

Ααα δεν ειναι δικαιο! Το Gamaran εχει λιγοτερα chaps.:hahaha: Αληθεια, θα αρχισεις το Gamaran? o.O Καθε βδομαδα βγαινει chap απο το Sket Dance ή οποτε θελουν βγαζουν?
Mar 20 2011 00:16
Photo

Night Wizard Seal → Erisadesu

Happy Birthday Erisadesu-san :) Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς.
Mar 20 2011 00:11
Photo

red pyramid → LuluChan92

Καλησπέρα. Έχει τύχει να γνωριστούμε και μμου έκανες request ή όχι;
Mar 20 2011 00:10
Photo

red pyramid → Lord Leon

Υπάρχει κόσμος που το θεωρεί αγένεια να γράφουν άσχετοι στο προφίλ τους, το θεωρούν κατασκοπία. Επειδή μου έχει τύχει να μου το πούν πέρνω προφυλάξεις από εδώ και στο εξής :P Θα τσεκάρω τη σειρά και θα σου πώ γνώμη, ο χαρακτήρας δείχνει απόλυτα awesome. Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.
Mar 20 2011 00:00
Photo

jun → Erisadesu

κλαψ δεν μπορω να δω το βιντεο T_T . τι ηταν ,τι ηταν???
Mar 19 2011 23:55
Photo

Lord Leon → red pyramid

Καλα ρε παιδια δε σας καταλαβαινω. Εισαι νομιζω ο τριτος που ζηταει συγνωμη οταν γραφει σε προφιλ στο "ασχετο". Γιατι; Θεωρειται αγενεια ή κατι; Σορυ που ρωταω εσενα κιολας, μη φανει οτι σε παιρνω απο τα μουτρα, αλλα μου χει κανει πολυ εντυπωση αυτο το πραμα. Anyway you are welcome να γραψεις οποτε θες, σχετικο ή ασχετο :P Ο πρασινομαλλης στο προφιλ ειναι ο Locke απο το Choujin Locke, ή Locke the superman. Παιδικο μου κολημα.
Mar 19 2011 23:52
Photo

Lucy Heartfilia → Yano

Λατρεύω το αβατάρ σου! Bokura ga ita! :lovulovu:
Mar 19 2011 23:37
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Άντε, θα κάνουμε ανταλλαγή, εσύ θα διαβάσεις Sket Dance κι εγώ θα διαβάσω Gamaran. ΄ :hahaha: Έτσι τρομάζω τον κόσμο. Κάθε βδομάδα θα ρωτάω "Σε ποιο chapter είσαι;"
Mar 19 2011 23:23
Photo

red pyramid → Lord Leon

Hello. Συγνώμη που γράφω στο άκυρο στο προφίλ σου αλλά μια απορία: ο άντρας στην εικόνα του προφίλ σου από ποιο ανιμε είναι;
Mar 19 2011 23:16
Photo

Napster → Kai

Ναι και ολοι ξερουμε ποσο καλα ειναι τα fillers τους.:hahaha: Κοιτα αμα με πορωσει απο την αρχη τοτε ΟΚ, τσακ-μπαμ θα το εχω φτασει στο ongoing. Στο Yankee ειμαι ακομα στο 8ο volume.:borednn9: Mε φοβιζεις τωρα, ετσι εκανες και οταν συνεχισα το Reborn. xD Παει δεν την γλιτωνω.:hahaha:
Mar 19 2011 23:14
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Τα fillers θα τα δίνεις σαν extra και καλά, αφού όλοι ξέρουμε ότι είναι 100% στο συγκεκριμένο studio. 138 είναι, αλλά δε σε φοβάμαι εσένα, είναι να μην το πάρεις απόφαση, διάβασε Sket Dance και Yankee μαζί να κάνεις combo :hahaha: To anime σίγουρα-σίγουρα, να μη σε χάσουμε από πελάτη, τώρα που το είπες και να θες, δε γλιτώνεις :hahaha:
Mar 19 2011 23:06
Photo

Hanzo → Mad_Hatter

[IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/1299800141962.jpg[/IMG]
Mar 19 2011 23:03
Photo

Hanzo → Napster

Oχι δεν ειναι απαραιτητο να τα παιξεις με σειρα.Το 1 και το 2(sequel) μονο συνδεονται (same setting,χαρακτηρες κλπ). Οσο για τα Αγγλικα προσωπικα δεν με χαλασαν ως συνηθως.Εχει γινει οκ δουλεια και στην μεταφραση και στους διαλογους.Αν παρολ αυτα βρηκες Undub εκδοσεις προτιμησε τες.Χωρις να τις εχω παιξει φανταζομαι θα ειναι καλυτερες.
Mar 19 2011 23:01