Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → DoB

OMG, ταξιδεψε απο την τουαλετα στο μαγικο κοσμο? Κακο σημαδι, LOOOOL:hahaha::hahaha::hahaha: Κατσε να πιασω το meine liebe, και μετα θα δω για το kyo kara maoh. Btw, το εχεις δει ολο να μου πεις τη γνωμη σου? Αν ναι, πως σου φανηκε?
Mar 19 2011 11:17
Photo

BoredForLife → Darthnicolas

Μολις κάνω ποιό προηγούμενο?? Δηλαδή άμα κάνω το 28 θα βγεί το 29?? Ναι το κατάλαβα νωρίς αυτό με τις persona και ευτυχώς έχω καταλήξει σε κάποιες που μου αρέσουν (Thor , Thanatos , Surt και Cybele , αλλά τώρα μένει να φτιάξω τον Thanatos και την Cybele... Τον Reaper τον σκότωσες??
Mar 19 2011 07:10
Photo

Night Wizard Seal → ichigo13

To σαγόνι στο πάτωμα σε λέω... :P
Mar 19 2011 02:18
Photo

ichigo13 → Night Wizard Seal

Ναι, δεν το ήξερα ούτε εγώ ρε συ, στο sport-fm βάλανε το τραγούδι και το βρήκα. Πήγε σε διαγωνισμό εκεί η Μπέσσυ, και τα πήγε όπως και στην BH πολύ κάλα και όντως το λέει πολύ ωραία το τραγούδι.Εγώ όταν το άκουσα στο ράδιο δεν κατάλαβα πως ήταν όχι ελληνίδα που τραγουδούσε αλλά ούτε καν ξένη :P....και το κατάλαβα μετά που το είπαν xD
Mar 19 2011 02:16
Photo

Orion19 → Night Wizard Seal

Ehehe. Δεν είναι δικός μου term, αλλά πετυχημένος. ^^
Mar 19 2011 02:08
Photo

Night Wizard Seal → ichigo13

Έλα ρε;! Τέτοιο σουξέ στην Ιαπωνία η Μπέσσυ; :P Και γιατί πήγε εκεί; Διεθνή καριέρα; :P I am still shocked by the song :P
Mar 19 2011 02:07
Photo

Night Wizard Seal → Orion19

Hoho, btw, nice typo. Κωραία. Έξυπνο. :P
Mar 19 2011 01:53
Photo

Χαρά μου. ^^
Mar 19 2011 01:50
Photo

:hahaha: Εντάξει δεν ενδιαφέρομαι και τόσο. Μπορείς να τον κρατήσεις. :P Δεν είναι ότι δεν συμπαθώ τους Κορεάτες, αλλά οι ταινίες του δε με πολυτρελαίνουν. Αμά πετύχω καμια καλή την προτιμώ. Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Ευχαριστώ για τον κόπο σου fangirl Orion. Μια ερώτηση σου έκανε και έβγαλες εγκυκλοπέδια και τα εργαλεία σου. Σαν χειρουργός πριν την εγχείρηση. :P Με τιμά η πράξη σου. Να είσαι πάντα στις επάλξεις. Tα fangirls καραδωκούν. :hihi2:
Mar 19 2011 01:43
Photo

Αμα είναι να πορώσω κάποιον, δουλεύω πολύ σκληρά. Που να δείς στην Queen of Hearts τι έχω κάνει με δαύτον... :hehehe: Τα χέρια κοντά όμως. Τον δανείζω μόνο σε VIP. Είμαι περίεργο fangirl εγώ. Λολαίνομαι με έναν τη φορά. Αλλά αν θες πληροφορίες, πες. Μια σειρά και μία ταινία μου μείνανε και έχω δεί όλες του τις δουλειές. Και πολλά απο τα CF του... Και έχω 1200+ φωτογραφίες του... Αχ, τι μας κάνει αυτή η Κ[B]ωραία[/B]! Άτιμοι!
Mar 19 2011 01:30
Photo

:hahaha: Πλήρης ανάλυση. I didn't expect less of you :) Το duelist τελικά από κάπου το ξέρω. Νομίζω είχα δει trailer και το είχα συζητήσει με κάποιον εδώ στο φόρουμ (εσύ ήσουν?) :P Thanks for the info btw.
Mar 19 2011 01:22
Photo

[B][URL="http://www.hancinema.net/korean_Kang_Dong-won.php"]Kang Dong Won[/URL][/B]. Κορεάτης ηθοποιός και μοντέλο. 186 ύψος, 30 χρονών, adorkable και λίγο περίεργος, αλλά με γοητεία που ούτε με ηρεμιστικά για άλογα δε γλυτώνεις απο την επιρροή της. Και δυστυχώς στο στρατό για 2 χρόνια. Αλλά έχει κάνει μερικά πράγματα να δείς. Δες [B][URL="http://asianmediawiki.com/Duelist"]Duelist[/URL][/B]. Περίεργη ταινία, αλλά είναι και πολύ δι εκεί. Και ναι, μου αρέσει και σαν ηθοποιός (πρώτα έτσι, βασικά). Γιατί άλλο πράγμα η εμφάνιση. Αν και συνήθως τα fangirls τα μπερδεύουν...
Mar 19 2011 01:18
Photo

Hello :) Να σε ρωτήσω. Αυτός στην profile pic ποιoς είναι; Μου θυμίζει τον Matatabi, εκ πρώτης όψεως :P
Mar 19 2011 01:07
Photo

Lord Leon → matassos

[QUOTE=matassos;480994] [IMG]http://img.kyon.pl/static/img/remiq.net_18875.jpg[/IMG] :hahaha:[/QUOTE] :w00t::w00t: :rofl::respect:
Mar 19 2011 00:55
Photo

Night Wizard Seal → giota83

Σε ευχαριστώ πολύ για το friend request :)
Mar 19 2011 00:23